Kehonhuolto myös mahtavaa ihonhuoltoa!

June 01, 2018

Kehonhuolto myös mahtavaa ihonhuoltoa!

Kehonhuolto myös mahtavaa ihonhuoltoa!

Valon lisääntyessä ja päivien pidentyessä huippuunsa kesäisen kepeä olo valtaa mielen ja kehon. Vaatetus kevenee ja paksut peittävät meikit jäävät taakse. Kauniiden säiden myötä ulkona liikkuminen lisääntyy yleensä aivan kuin itsestään. Ja iho kiittää, sillä kehonhuolto on myös mahtavaa ihonhuoltoa. 

Liikunta vaikuttaa vähän kaikkeen

Meikin vähentyessä kesäisen kuumuuden tieltä ihon epäpuhtaudet ja ongelmakohdat saattavat tulla helpommin esille. Kesän edetessä päivetys toki osaltaan myös raikastaa ihoa häivyttämällä ongelmakohtia. Edellisessä blogikirjoituksessamme totesimme, että kehon kokonaisvaltaisesta terveydestä huolehtiminen on ihonkin hyvinvoinnin kannalta tärkeää ja listasimme ihon kannalta hyviä ravintoaineita. Tärkeä osa terveellisiä elämäntapoja on myös riittävä liikunta ja etenkin ulkoilu.

Vinkki! Mikäli peilikaapista ei löydy tarpeeksi kevyttä kosteuttavaa meikkivoidetta, muutama pisara Arganöljyä sekoitettuna meikkivoiteeseen ajaa asian – vieläpä ihoa hoitaen.

Valitse portaat

Liikunnan lisääminen voi joillekin kuulostaa jankuttamiselta, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa raivokkaasti ja hampaat irvessä hoidettua tehotreeniä. Toisaalta, mikäli nautit hikitreenistä, on sekin äärimmäisen tehokas keino lisätä ihon elastisuutta. Se kiihdyttää muun muassa ihon pintaverenkiertoa.

Liikunnastako apua iho-ongelmiin?

Joidenkin uskomusten mukaan erityisesti raskaampi liikunta aiheuttaa aknea ja lisää ihon epäpuhtauksia. Voimakas hikoilu on eräs huolenaihe, jonka oletetaan yleisesti lisäävän ja pahentavan aknea. Lontoon yliopistossa tehty tutkimus asiasta on kuitenkin osoittanut olettamukset täysin vääriksi.  Päinvastoin tämä tutkimus osoittaa, että aktiivinen liikunta vähentää useita ihon ongelmia sekä lieventää niiden oireita. 

Arganöljy ihon puolustajana

Puhdas ja luonnollinen Arganöljy sisältää runsaasti iholle välttämättömiä rasvahappoja, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Lisäksi se on todellinen vitamiinipommi, sisältäen etenkin A-ja E-vitamineja. Nämä vitamiinit vahvistavat muun muassa ihon vastustuskykyä. E-vitamiini myös ehkäisee ja hoitaa ihoärsytyksiä, rohtumia ja ihottumia.  Arganöljy toimii ihon puolustajana. Se sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ilmansaasteilta lenkkipolulla ja bakteeripitoisessa ympäristössä kuten esimerkiksi kuntosalilla.

Vinkki! Arganöljy hoitaa ihoa ja auttaa pitämään ihon talintuotannon normaalina. Hikijumpan jälkeen (mikäli et heti pääse suihkuun) kannattaa ensitöiksi huuhdella kasvot ja kuivata ne hellävaraisesti. Taputtele ihollesi Arganöljyä. Se ei tuki ihohuokosia vaan kosteuttaa ihoa syvältä hoitaen myös auringonpolttamia.

Arganöljy mukaan treenikassiin: All in one

Treenikassiin ei kannata mahduttaa koko kauneudenhoitoarsenaalia varsinkin kun yhdelläkin tuotteella pääsee pitkälle: Arganöljy hoitaa ja kosteuttaa kasvot, vartalon sekä hiukset. 

Kasvoilla Arganöljy on nopeasti imeytyvä ja ravitseva ihonhoitoöljy, joka sisältää myös anti-aging ominaisuuksia.

Vartalolla Arganöljy kosteuttaa tehokkaasti, hoitaa ja ehkäisee mm. raskausarpia tai vaikkapa tiukkojen treenivaatteiden aiheuttamia hiertymiä.

Hiuksilla Arganöljy pehmentää, hoitaa ja kosteuttaa. Se sulkee hiussuomuja ja ehkäisee kaksihaaraisten syntymistä ja antaa lämpösuojan föönauksen ajaksi.
Leave a comment


Also in Artikkelit

Hellä öljypuhdistus kasvoille -hyödyt joka ihotyypille
Hellä öljypuhdistus kasvoille – hyödyt joka ihotyypille

September 30, 2020

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että ihonpuhdistus öljyillä on oikeastaan tehokkaimpia puhdistusmenetelmiä olemalla samanaikaisesti hellävarainen sekä hoitava tapa puhdistaa kasvojen ja dekolteen iho? Oletko öljypuhdistuksesta kiinnostunut, mutta kaipaat ihotyyppikohtaisia vinkkejä sen sujuvaan toteuttamiseen? Blogisarjamme viimeisessä osassa sukellamme öljypuhdistuksen saloihin.

Continue Reading

Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin
Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin

August 31, 2020 4 Comments

Blogisarjamme toinen osa on täällä! Tänään meitä puhuttaa ihonalainen maailma. Sanontaa mukaillen, ihosi on mitä syöt. Ravintotottumuksillamme voimme vaikuttaa myös ihon kuntoon. Etsimme tähän kirjoitukseen vinkkejä siitä, mitä ja miten syöt ihosi kuntoon ja ravintosuositukset ihotyypeittäin. 

Continue Reading

Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?
Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?

July 30, 2020 4 Comments

Continue Reading