Toimii! – 6 painavaa syytä valita öljy ihonhoitoon

March 16, 2017

Toimii! – 6 painavaa syytä valita öljy ihonhoitoon

Toimii! – 6 painavaa syytä valita öljy ihonhoitoon

Ihoöljyt ovat lisänneet nopeasti suosiotaan viime aikoina. Niitä käytetään joko seerumin tavoin voiteen alla tai ihan sellaisenaan. Pienimolekyyliset kevytöljyt imeytyvät nopeasti, eivät tuki huokosia tai jää kiiltelemään iholla. Ja ennenkaikkea niiden käyttö on helppoa. Jos öljyjen kokeilu mietityttää, tässä 6 painavaa syytä valita luonnollinen öljy ihonhoitoon.

1. Öljy sitoo kosteutta tehokkaasti

Öljyt sisältävät runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka ovat oikeita voimanpesiä, mitä tulee ihon kosteutukseen ja kosteuden sitomiseen. Sillä on kuitenkin väliä, millaista öljyä ihollesi laitat. Varmista että käyttämäsi öljy on tarpeeksi kevyttä, kuten oliivi- tai Arganöljy, jotka tukevat ja korjaavat ihon luonnollisen suojakalvon toimintaa, mutta antavat ihon hengittää. Jos öljy sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja, kuten kookosöljy – se saattaa tukkia huokosia.

2. Öljy hoitaa ja suojaa

Öljyt ovat yleensä peräisin kasveista, kukista tai siemenistä, jolloin ne sisältävät runsaasti mm flavonoideja ja antioksidantteja, tunnettuja hyväntekijöitä ja solujen suojaajia. Luonnonöljyt sisältävät usein myös vitamiineja ja ravitsevat ihoa. Useimmat ihoöljyt imeytyvät nopeasti ja jättävät iholle pehmeän tunnun ja kauniin hohteen.

3. Öljy on edullista

Tänä päivänä on tarjolla monenmoisia ihoöljyjä ja öljyblendejä, joista voi valita itselleen sopivimman. Öljyt ovat yleensä todella riittoisia, joten öljyllä kosteuttaminen tulee myös edulliseksi. Parilla tipalla kosteuttaa yleensä koko kasvot.

4. Öljy ei lisää kemikaalikuormaa

Jos tavoitteena on hidastaa oman kemikaalikuorman kasvamista, on luonnollinen öljy hyvä valinta ihonhoitoon. Puhtaat 100%:set luonnonöljyt eivät sisällä lisättyjä kemikaaleja tai säilöntäaineita.

5. Öljy yksinkertaistaa ihonhoitoa

Kiireen ja stressin alati lisääntyessä, ihoöljyt tarjoavat keinon yksinkertaistaa ihonhoitorutiineja. Yksi ja sama öljy sopii yleensä kasvoille, silmänympärysiholle sekä koko keholle.  Jos satsasit isompaan öljypulloon, voit samalla tuotteella hoitaa ja kosteuttaa kasvojen lisäksi koko kehon. Luonnolliset öljyt usein myös hillitsevät erilaisia ihoärsyksiä ja sopivat siksi mm ihokarvojen poiston jälkeen käytettäväksi.

6. Öljy sopii useimmille

Jokaisen iho tarvitsee kosteutusta. Öljyistä löytyy vaihtoehto kaikille ihotyypeille. Rasvoittuvalle ja sekaiholle kannattaa valita huokosia tukkimaton kevytöljy. Puhdasta luonnonöljyä voi  käyttää kaikenikäisenä, pikkuvauvasta vaariin. Tarkista ennen ostoa, että ihoöljy on kylmäpuristettua korkealaatuista neitsytöljyä.

Pienimolekyylinen Arganöljy on suositeltava vaihtoehto, jos vasta etsit suosikkiasi. Se sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille, sillä se ei tuki huokosia, mutta kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti.

Okabo Organicsin Arganöljyä on saatavilla kahdessa koossa 50 ml ja 100 ml riittoisassa pullossa:

 

100% Puhdas Arganöljy, 50 ml – 24,90€.

 

100% Puhdas Arganöljy, kasvoille, vartalolle ja hiuksille, 34,90 e
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

September 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Continue Reading

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä
Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

July 30, 2021

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa. Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja

Continue Reading

Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!
Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!

June 28, 2021

Kesä! Aurinkoa ja lämpöä - pelkkää olemisen keveyttä. Nautitaan ulkoilmassa nyt. Pienellä varautumisella etukäteen iho ja hiukset nauttivat auringosta ja merivedestä yhtälailla. Arganöljy on loistava after sun -käytössä, se rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta.  Ja arganöljypinnoite auttaa suojaamaan hiuksiasi uidessa.

Continue Reading