Paljastus! Kaktusviikunaöljyllä sädehtivää elinvoimaa hiuksillesi

July 02, 2020

Puhdas kaktusviikunaöljy antaa hiuksille elinvoimaa

Öljyn käyttö hiuksille ei ole mitään uutta tai ihmeellistä, mutta edelleen monille tulee ensimmäiseksi mieleen miesten 50-luvun rasvakampaus tai ajatus rasvaisesta kuontalosta. Kovaa vauhtia lähinnä luksusihonhoidossa ja julkkisstylistien keskuudessa yleistyvä Kaktusviikunaöljy ei rasvaa, vaan hoitaa ja ravitsee hiuksia, niinkuin puhdas 100% kylmäpuristettu neitsytöljy vain voi. Puhdas Kaktusviikunaöljy on suhteellisen kevyt öljy, jota suositellaan lisättäväksi myös kuiviin hiuksiin, etenkin latvoihin.

Rasvahappoja, antioksidantteja ja aminohappoja

Kaktusviikunaöljyä ei turhaan kutsuta ihon ja hiusten superfoodiksi: se sisältää upean kombinaation rasvahappoja ja suojaavia antioksidantteja, jotka hoitavat ja vahvistavat myös hiuksia ihon ja kynsien lisäksi. Kaktusviikunaöljy on erinomainen apu taistelussa vapaita radikaaleja vastaan ja sen sisältämät aminohapot stimuloivat luonnollista kollageenintuotantoa ja vauhdittavat solujen aineenvaihduntaa. Kollageeni auttaa säilyttämään ihon kimmoisuutta ja suojaa auringolta ja ilman epäpuhtauksilta. Tämä pätee myös hiuspohjaan ja hiuksiin. Aminohapot pitävät myös hiuspohjan ja hiusten pH:n tasapainossa.

Hyvästi kuiville ja elottomille kutreille

Kaktusviikunaöljy on mainio valinta, jos hiukset ovat kuivat, latteat ja elottomat. Tämä öljy pehmentää, lisää hiusten elinvoimaa ja antaa tervettä hohdetta. Yksinkertaisimmillaan kaktusviikunaöljyä voi lisätä muutaman tipan kuivien hiusten latvoihin. 

Kaktusviikunaöljy antaa kyytiä kaksihaaraisille

100% Kaktusviikunaöljy kosteuttaa hiusta ja hoitaa kaksihaaraisia. Se on ns kuivaöljy, joka ei jätä rasvaista tuntua ihoon tai hiuksiin. Tämä luonnonöljy hoitaa myös kutiavaa ja hilseilevä päänahkaa. Se on oivallinen apu myös takkujen selvityksessä ja sitä kannattaa lisätä ainakin hiuslatvoihin pesun jälkeen. Kaktusviikunaöljy nimittäin suojaa kuumuudelta föönauksen tai kihartimen käytön aikana. Ja jättää hiuksiin kauniin, terveen kiillon.

Suojaa hiukset auringolta ja merivedeltä

Aivan samoin kuin iho, myös hiukset on suojattava auringolta. Parhaiten se onnistuu juuri laadukkaan hiusöljyn avulla. Hiusöljy myös kyllästää hiuksen sulkemalla hiussuomuja niin, ettei kuivattava suolainen merivesi pääse tunkeutumaan hiukseen ja kuivattamaan sitä entisestään. Lisää siis muutama pumppauksellinen öljyä etenkin hiusten latvoihin ennen rannalle menoa. Kaktusviikunaöljy ehkäisee kaksihaaraisten syntyä ja kosteuttaa hiusta myös rantapäivän aikana.

Kaktusviikunaöljyn käyttö hiuksissa

Kaktusviikunaöljyä voi käyttää hiuksissa monin tavoin riippuen tarpeesta ja hiusten kunnosta. Sitä käytetään huuhdeltavan hoitoaineen tapaan (1-2 pumppauksellista öljyä) shampoopesun jälkeen, tehohoitona esim löylyn ajan (4-5 pumppauksellista) tai hiusnaamiona jopa yön yli. Jos olet käyttänyt öljyä hiusnaamiona, pese aamulla hiukset ja vaahdota kahteen kertaan. Hoitoainetta ei tässä välttämättä enää tarvita. Öljyä voi myös lisätä aamuin illoin tai aina tarvittaessa muutamaan tipan antamaan kiiltoa ja esim poistamaan liikaa kihartumista. Silloin öljy lämmitetään ensin hieromalla sitä käsien välissä, jonka jälkeen sormet juoksutetaan hiusten läpi.

 

Tuotesuositus: 

 
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

September 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Continue Reading

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä
Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

July 30, 2021

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa. Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja

Continue Reading

Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!
Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!

June 28, 2021

Kesä! Aurinkoa ja lämpöä - pelkkää olemisen keveyttä. Nautitaan ulkoilmassa nyt. Pienellä varautumisella etukäteen iho ja hiukset nauttivat auringosta ja merivedestä yhtälailla. Arganöljy on loistava after sun -käytössä, se rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta.  Ja arganöljypinnoite auttaa suojaamaan hiuksiasi uidessa.

Continue Reading