Paljastus! Kaktusviikunaöljyllä sädehtivää elinvoimaa hiuksillesi

July 02, 2020 4 Comments

Puhdas kaktusviikunaöljy antaa hiuksille elinvoimaa

Öljyn käyttö hiuksille ei ole mitään uutta tai ihmeellistä, mutta edelleen monille tulee ensimmäiseksi mieleen miesten 50-luvun rasvakampaus tai ajatus rasvaisesta kuontalosta. Kovaa vauhtia lähinnä luksusihonhoidossa ja julkkisstylistien keskuudessa yleistyvä Kaktusviikunaöljy ei rasvaa, vaan hoitaa ja ravitsee hiuksia, niinkuin puhdas 100% kylmäpuristettu neitsytöljy vain voi. Puhdas Kaktusviikunaöljy on suhteellisen kevyt öljy, jota suositellaan lisättäväksi myös kuiviin hiuksiin, etenkin latvoihin.

Rasvahappoja, antioksidantteja ja aminohappoja

Kaktusviikunaöljyä ei turhaan kutsuta ihon ja hiusten superfoodiksi: se sisältää upean kombinaation rasvahappoja ja suojaavia antioksidantteja, jotka hoitavat ja vahvistavat myös hiuksia ihon ja kynsien lisäksi. Kaktusviikunaöljy on erinomainen apu taistelussa vapaita radikaaleja vastaan ja sen sisältämät aminohapot stimuloivat luonnollista kollageenintuotantoa ja vauhdittavat solujen aineenvaihduntaa. Kollageeni auttaa säilyttämään ihon kimmoisuutta ja suojaa auringolta ja ilman epäpuhtauksilta. Tämä pätee myös hiuspohjaan ja hiuksiin. Aminohapot pitävät myös hiuspohjan ja hiusten pH:n tasapainossa.

Hyvästi kuiville ja elottomille kutreille

Kaktusviikunaöljy on mainio valinta, jos hiukset ovat kuivat, latteat ja elottomat. Tämä öljy pehmentää, lisää hiusten elinvoimaa ja antaa tervettä hohdetta. Yksinkertaisimmillaan kaktusviikunaöljyä voi lisätä muutaman tipan kuivien hiusten latvoihin. 

Kaktusviikunaöljy antaa kyytiä kaksihaaraisille

100% Kaktusviikunaöljy kosteuttaa hiusta ja hoitaa kaksihaaraisia. Se on ns kuivaöljy, joka ei jätä rasvaista tuntua ihoon tai hiuksiin. Tämä luonnonöljy hoitaa myös kutiavaa ja hilseilevä päänahkaa. Se on oivallinen apu myös takkujen selvityksessä ja sitä kannattaa lisätä ainakin hiuslatvoihin pesun jälkeen. Kaktusviikunaöljy nimittäin suojaa kuumuudelta föönauksen tai kihartimen käytön aikana. Ja jättää hiuksiin kauniin, terveen kiillon.

Suojaa hiukset auringolta ja merivedeltä

Aivan samoin kuin iho, myös hiukset on suojattava auringolta. Parhaiten se onnistuu juuri laadukkaan hiusöljyn avulla. Hiusöljy myös kyllästää hiuksen sulkemalla hiussuomuja niin, ettei kuivattava suolainen merivesi pääse tunkeutumaan hiukseen ja kuivattamaan sitä entisestään. Lisää siis muutama pumppauksellinen öljyä etenkin hiusten latvoihin ennen rannalle menoa. Kaktusviikunaöljy ehkäisee kaksihaaraisten syntyä ja kosteuttaa hiusta myös rantapäivän aikana.

Kaktusviikunaöljyn käyttö hiuksissa

Kaktusviikunaöljyä voi käyttää hiuksissa monin tavoin riippuen tarpeesta ja hiusten kunnosta. Sitä käytetään huuhdeltavan hoitoaineen tapaan (1-2 pumppauksellista öljyä) shampoopesun jälkeen, tehohoitona esim löylyn ajan (4-5 pumppauksellista) tai hiusnaamiona jopa yön yli. Jos olet käyttänyt öljyä hiusnaamiona, pese aamulla hiukset ja vaahdota kahteen kertaan. Hoitoainetta ei tässä välttämättä enää tarvita. Öljyä voi myös lisätä aamuin illoin tai aina tarvittaessa muutamaan tipan antamaan kiiltoa ja esim poistamaan liikaa kihartumista. Silloin öljy lämmitetään ensin hieromalla sitä käsien välissä, jonka jälkeen sormet juoksutetaan hiusten läpi.

 

Tuotesuositus: 

 
4 Responses

cAzkRFQrP
cAzkRFQrP

September 24, 2020

mgcsfUlb

eAYyzuLW
eAYyzuLW

September 24, 2020

cdBOSUiThFQg

isazokib
isazokib

September 11, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500mg Capsules Buy Amoxil jqe.fyfj.okabo.org.muu.ub http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

anerilarul
anerilarul

September 11, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin jae.mvui.okabo.org.gjd.hg http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

Leave a comment


Also in Artikkelit

Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin
Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin

August 31, 2020 4 Comments

Blogisarjamme toinen osa on täällä! Tänään meitä puhuttaa ihonalainen maailma. Sanontaa mukaillen, ihosi on mitä syöt. Ravintotottumuksillamme voimme vaikuttaa myös ihon kuntoon. Etsimme tähän kirjoitukseen vinkkejä siitä, mitä ja miten syöt ihosi kuntoon ja ravintosuositukset ihotyypeittäin. 

Continue Reading

Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?
Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?

July 30, 2020 4 Comments

Continue Reading

Näin saat tuuhean, vahvan parran - 6 arganöljyhyötyä
Näin saat tuuhean, vahvan parran - 6 arganöljyhyötyä

May 30, 2020 2 Comments

Continue Reading