Viisi loistavaa vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa

September 30, 2021

Viisi loistavaa vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa

Jälleen on aika siirtyä viileämmän ilman vaatimiin rutiineihin myös ihonhoidossa. Kun kesällä ilman kosteus kannattelee ihonkin kosteutta, syksyn tullen viilenevät ilmat toimivat päinvastoin. Ja se vaatii tehostettua ihonhoitoa itse kullakin.

Onneksi luonnollinen riittävä ihonhoito on helppoa ja suht edullistakin. Ainoa, mitä pitää muistaa on tarkistaa ihonhoito vastaamaan vuodenaikaa. Alle olen kirjannut viisi vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa.

1. Lisää hellävaraisuutta, vaihda öljypuhdistukseen 

Öljypuhdistus on kaikkien aikojen keksintö herkkä- ja kuivaihoisille. Se puhdistaa ihon poistamatta ihoa suojaavaa lipidikerrosta ja säilyttää ihon pH:n tasapainossa. Suosittelen Okabon ravitsevaa arganöljypuhdistusta, jonka käyttö on yksinkertaista. Hiero kevyesti puhdistusöljyä kuiville kasvoille ja pyyhi öljy pois vanulapulla tai kasvopaperilla. Tämän jälkeen voit halutessasi huuhdella kasvot haalealla vedellä tai viimeistellä puhdistus kosteuttavalla kasvovedellä. Ja puhdistus on tehty!

2. Lisää kosteutta, käytä kosteuttavaa kasvovettä  

Kosteuden haihtuminen iholta kiihtyy kylmien ilmojen tultua. Kiinnitä huomiota myös kasvoveteen: onko kasvovetesi kosteuttava, riittävän hellävarainen ja alkoholiton. Kosteuttava kasvovesi tukee kosteusvoiteen vaikutusta ja lisää kosteutta iholla, samalla kun palauttaa ihon pH:n vesipesun jälkeen normaaliksi. Tällainen kosteuttava kasvovesi on esimerkiksi Raikastava Ruusuvesi, joka on oikeastaan yhtä kuin kosteus.

3. Sido kosteus  - käytä öljyseerumia

Kosteuttava kasvovesi on siis mainio kosteuden tuoja, mutta sen haittapuolena on nopea haihtuminen iholta. Kylmeneviin syysilmoihin suositellaan kosteuden sitomista öljyllä tai öljyseerumilla. Puhdas arganöljy ajaa asian mainiosti. Se on vedetön ihoöljy, joka hoitaa, suojaa ja heleyttää ihoa. Kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle kannattaa lisätä iltaisin hoitavavampi öljyseerumi. Okabon LIFT+GLOW öljyseerumi sisältää seitsemän hiukan erilailla hoitavaa luonnonöljyä ja nimensä mukaisesti se napakoittaa ja kirkastaa ihoa. Öljyseerumit myös edesauttavat voiteiden imeytymistä.

 4. Lisää keramideja - käytä hoitavia ainesosia sisältävää kasvovoidetta

Voidetta valitessasi tarkista, että se sisältää riittävästi hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, ravitsevia öljyjä ja keramideja. Keramidit ovat ihon kosteutuksen kannalta yksi tärkeimmistä komponenteista, joita muodostuu ihossa täysin luonnollisesti. Niiden määrä valitettavasti vähenee ihossa iän myötä. Keramidit ovat ihon rasvahappoja ja niiden ensisijainen tehtävä on suojata ihoa vahvistamalla ihon omaa suojakerrosta.

Okabon Kiinteyttävä 24H kosteusvoide sisältää ravitsevaa arganöljyä ja sheavoita, kosteuttavaa ruusuvettä ja hyaluronihappoa sekä kiinteyttävää hibiskusuutetta. Näiden lisäksi 24H voiteessa on myös kosteutta sitovia keramideja.

5. Lisää omegoja ravintoon - käytä pellavansiemenöljyä

Ihon kuntoon vaikuttaa luonnollisesti myös sisäisesti nautittu ravinto ja erityisesti omega3- rasvahapot. Ravinnon tulee olla riittävää ja monipuolista sekä värikästä. Ihon joustavuutta ja kimmoisuutta ylläpitävät omega3:a sisältävät ravintoöljyt, kuten pellavansiemenöljy ja tyrniöljy. Eikä kylmälläkään sovi unohtaa riittävää vedenjuontia.

 

TUOTESUOSITUKSIA:

 
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

HUPS! Tuliko hoidettua liikaa? - Yksinkertainen On Kaunista Myös Ihonhoidossa
HUPS! Tuliko hoidettua liikaa? - Yksinkertainen On Kaunista Myös Ihonhoidossa

October 31, 2021

Joskus iho-ongelmat johtuvat ihonhoidon laiminlyönneistä, mutta yhä useammin esiintyy myös ihon liiallista hoitamista. Syystä voi sanoa, että yksinkertainen on kaunista myös ihonhoidossa. Ja luontokin kiittää!

Continue Reading

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

September 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Continue Reading

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä
Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

July 30, 2021

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa. Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja

Continue Reading