On ihonhoidon syyspäivityksen aika – 5 helppoa neuvoa

November 01, 2018

On ihonhoidon syyspäivityksen aika – 5 helppoa neuvoa

On ihonhoidon syyspäivityksen aika – 5 helppoa neuvoa

Sortsit ja sandaalit ovat väistyneet tältä erää, mutta miten on ihonhoitotuotteiden laita? Aivan samoin kuin vaihdamme vaatetusta lämpimämpään, myös kasvomme – jotka aina ovat paljaana ja alttiina säille – janoavat syksyisempää hoivaa. Jos oikea ihonhoitorutiini ei tunnu löytyvän kannattaa listata henkilökohtaisia tekijöitä kuten ikä, ilmasto ja ihotyyppi, ja sitten miettiä näiden mukaan riittävän hyvä hoito omalle iholle. Tee oma ihonhoidon syyspäivitys nyt.

Nyrkkisääntönä voi pitää, että 35-40 vuoden ikäisenä olisi viimeistään oltava seerumi käytössä. Toinen muuttumaton fakta on, että kylmien ilmojen ja keskuslämityskauden alettua iho tarvitsee lisää kosteutta.

1. Ihonhoidon syyspäivitys alkaa tästä: vaihda öljypuhdistukseen

Puhdistus aloittaa ihonhoidon. Se on yksi tärkeimmistä asioista joilla voit parantaa ihon kuntoa. Suosittelen öljypuhdistusta. Kaikille. Ja erityisesti kylmään vuodenaikaan. Laadukas öljypuhdistus sopii kaikille ihotyypeille rasvaisesta kuivaan. Öljyt säätelevät ihon talintuotantoa ja helpottavat liiallisesta rasvaisuudesta kärsiviä.  

Okabon Ravitseva Öljypuhdistus puhdistaa ihon poistamatta sen omaa kallisarvoista suojakalvoa. Tämä hydrolipikerros estää ulkoisten bakteerien kasvumahdollisuuksia iholla ja toimii ihon uusiutumistienä. Öljypuhdistuksen jälkeen ihon on puhdas, mutta silti pehmeä eikä kiristele.  Ravitseva öljypuhdistus poistaa hellästi, mutta tehokkaasti myös silmämeikin. Hoitavan arganöljyn lisäksi se sisältää myös muita ihoa helliviä luonnonöljyjä, kuten ripsien ja kulmien kasvua vahvistavaa risiiniöljyä.

2. Tarkista kasvovesi 

Kun valitset itsellesi kasvovettä, tarkista että kasvovesi tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Vältä alkoholipitoisia kasvovesiä, sillä niillä on ihoa kuivattava vaikutus. Käytä sensijaan tuotteita, jotka rauhoittavat ja pehmentävät ihon pintaa puhdistuksen jälkeen.

Suosittelen Okabon kosteuttavaa ja raikastavaa LuomuRuusuvettä. Se palauttaa ihon pH:n puhdistuksen jälkeen normaaliksi ja sillä on taipumusta heleyttää ja elävöittää ihon sävyä. Okabon Ruusuvesi on puhdas luonnontuote: se tehdään tuoreista ruusun terälehdistä ja vedestä tislaamalla, eikä se sisällä mitään muita raaka-aineita. Ihastuttavan tuoksuista LuomuRuusuvettä voi käyttää myös päivän mittaan meikin raikastamiseen ja kiinnittämiseen.

3. Hanki kunnon seerumi

Ihon kuntoon ja kuivumiseen vaikuttaa mm se juotko riittävästi vettä. 1,5 -2 litraa pitäisi puhdasta vettä kulua jokaisella päivittäin. Kylmien säiden saavuttua ulkoiseen kosteutukseen ja hoitoon ei välttämättä enää pelkkä kosteusvoide riitä. On aika satsata seerumiin. 

Kevyempänä seerumina silloin, kun iho voi hyvin ja ikää on alle 35-40 vuotta voi mainiosti käyttää Okabon 100% puhdasta Arganöljyä. Se hoitaa, suojaa, pehmentää ja ravitsee ihoa, kuten kunnon seerumin kuuluukin. Ja lisäksi se edesauttaa voiteiden imeytymistä ihoon.

Jos iho on väsyneen ja harmaan oloinen ja kaipaa piristystä suosittelen LIFT+GLOW seerumia: se on superkosteuttava, seitsemän eri tavoin hoitavan luonnonöljyn yhdistelmä. LIFT+GLOW seerumi elvyttää, uudistaa ja kirkastaa ihoa. Se toimii myös silmänympärysiholla, sillä seerumi sisältää arvokasta kaktusviikunaöljyä, joka on kuuluisa mm kyvystään vaalentaa tummia silmänalusia. Vähemmän on enemmän: levitettyäsi seerumin kasvoille ja kaulalle, taputtele sormenpäihin jäänyt seerumi silmänympäryksille. 

4. Uusi tehokas kosteusvoide

Sen lisäksi, että keskuslämmitys on tehokas ihon kuivattaja, on myös iholla taipumus tuottaa vähemmän talia kylminä vuodenaikoina. Ihonhoidon syyspäivitys tarkoittaa siis myös tehokkaampaa kosteuttajaa.

Seerumi saattaa joillekin riittää kesäaikaan sellaisenaan, kun taas talvella seerumi vaatii hyvin imeytyvää voidetta tuekseen.

Okabon Kiinteyttävä Kosteusvoide DAY on tehty ihoa suojaavaan koivunmahlauutepohjaan, joka myös runsaan C-vitamiinipitoisuutensa ansiosta heleyttää ihoa. DAY-kosteusvoide sisältää myös runsaasti tehokosteuttavaa arganöljyä ja sen kiinteyttävänä ainesosana toimii ’luonnon oma botox’, hibiskus.

Voiteen sisältämä hyaluronihappo sitoo kosteuden koko päiväksi. Kiinteyttävä Kosteusvoide DAY soveltuu hyvin meikin alle.

5. Satsaa yövoiteeseen

Jos luulit, että päivävoide on ihonhoidossa tärkein, lue tämä: yöllä, levon aikana ihon uusiutuminen on vilkkaimmillaan ja solujen jakautuminen tehostuu. On tärkeä valita tuote, joka tukee tätä ihon luonnollista rytmiä. Jos on varaa vain yhteen tuotteeseen, satsaa yövoiteeseen.

Okabon Uudistava Hoitovoide, NIGHT on tehty DAY-kosteusvoiteen tapaan ravitsevaan koivunmahlauutepohjaan. Arganöljyn ja kiinteyttävän hibiskuksen lisäksi se sisältää tehokkaita kasvikunnan aminohappoja, jotka uudistavat ihoa. Nämä aminohapot stimuloivat tehokkaasti ihon kollageenituotantoa yön aikana.

Ota nämä neuvot käyttöösi, kun iho alkaa oirehtia harmaan tai väsyneen näköisenä. Tai iho kiristelee jo iltapäivällä
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

September 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Continue Reading

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä
Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

July 30, 2021

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa. Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja

Continue Reading

Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!
Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!

June 28, 2021

Kesä! Aurinkoa ja lämpöä - pelkkää olemisen keveyttä. Nautitaan ulkoilmassa nyt. Pienellä varautumisella etukäteen iho ja hiukset nauttivat auringosta ja merivedestä yhtälailla. Arganöljy on loistava after sun -käytössä, se rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta.  Ja arganöljypinnoite auttaa suojaamaan hiuksiasi uidessa.

Continue Reading