Okabon top 5 parhaat lahjaideat – puhtaasta luonnosta

December 06, 2018 4 Comments

Okabon top 5 parhaat lahjaideat – puhtaasta luonnosta

Okabon top 5 parhaat lahjaideat – puhtaasta luonnosta

Kirjoittanut Wilhelmiina Viinikka

Arganöljystä on moneksi myös joululahjalistalla. Arganöljy sopii ikään ja sukupuoleen katsomatta ihan kaikille. Se on 100-prosenttinen luonnontuote eikä se sisällä mitään keinotekoista. Tänäkin jouluna kannattaa antaa lahjaksi jotain mistä on rutkasti hyötyä.

Alle olen listannut Okabon top 5 parhaat lahjaideat Arganöljytuotteista kaikenikäisille ja kaikenlaisille ihotyypeille.

1. Tuoreelle äidille ja vauvalle: Pure Argan Silky Smoothing Face and Body Oil, Ihonhoitoöljy, 100ml

100-prosenttinen Arganöljy puhtaasta luonnosta sopii erityisesti herkkäihoisille. Arganöljy on hellävarainen, kosteutta sitova hoitoöljy. Arganöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, antioksidantteja sekä E, A ja F -vitamiineja. Näillä vitamiineilla on ihon vastustuskykyä vahvistava vaikutus. Arganöljy sisältää lukuisia ainesosia, jotka nopeuttavat raskausarpien paranemista. Vauvoilla se hoitaa hellävaraisesti mm. vaippa-aluetta ja pään karstaa. Vinkkinä: pumppaus Arganöljyä vauvan kylpyveteen ehkäisee herkän ihon kuivumista.

 2. Teinitytölle: Pure Argan Nourishing Oil Cleanser Öljypuhdistus 150 ml ja LuomuRuusuvesi 100 ml

Tässä elämänvaiheessa eletään varmasti iho-ongelmien kulta-aikaa erinäisistä syistä. Myös esimerkiksi meikkaaminen alkaa useilla tässä vaiheessa nuoruutta.
Okabon öljypuhdistus sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvoittuvalle iholle, sillä se säätelee ihon talirauhasten toimintaa. Öljyputsari puhdistaa meikin ja muut epäpuhtaudet hellävaraisesti ja tehokkaasti. Sen kanssa ei välttämättä tarvitse käyttää vettä ollenkaan, kun viimeistelee puhdistuksen ruusuvedellä. Öljypuhdistusta hehkutetaan hieman joka paikassa eikä syyttä. Lue kattavat perustelut öljypuhdistajalle täältä.

Ruusuvesi sopii kaikille ihotyypeille ja hoitaa myös herkkää ihoa. Se on ihanteellinen ihon kosteuttaja ja heleyttäjä. Ihana, ylellinen ruusun tuoksu puhtaasta luonnosta. Okabon ruusuvesi ei sisällä alkoholia eikä säilöntäaineita.

3. Opiskelijapojalle: Okabo Organics 100 % PURE ARGAN OIL, Puhdas Arganöljy, 50 ml

Arganöljy soveltuu hyvin käytettäväksi parranajon jälkeen ja hiuspohjan hoitoon. Arganöljy tasapainoittaa ihon normaalia talintuotantoa ja nopeuttaa arpien ja haavaumien paranemista.

Hiuksia Arganöljy hoitaa ja sitoo kosteutta sekä sulkee hiussuomuja. Se ehkäisee myös tehokkaasti kaksihaaraisten syntymistä ja antaa hiuksille terveen hohteen. Lue lisää Arganöljystä hiustenhoidossa täältä!

4. Tädille: Pure Argan Intensive Hydration, DAY 50 ml ja Absolute Renewal, NIGHT 50 ml

Molemmat voiteet on pakattu täyteen luonnon omia parantavia, uudistavia ja kiinteyttäviä ainesosia.

Päivävoide kosteuttaa tehokkaasti ja lisää ihon elastisuutta. Soveltuu hyvin meikin alla käytettäväksi.
Täyteläisempi yövoide uudistaa, ravitsee ja heleyttää ihoa.

Molemmat voiteet tehostavat ihosolujen uusiutumista, kiinteyttävät ja hidastavat ryppyjen muodostumista.

5. Äidille ja isoäidille: Pure Argan LIFT + GLOW Serum, 30 ml

Tämä pieni ja pippurinen pullo on ehdoton ykkönen niin tuoksussa kuin hyötyvaikutuksissakin. Kiinteyttävä seerumi on ihanimmista ja laadukkaimmista luonnonöljyistä koottu, ihoa elvyttävä ja  uudistava koktaili. Nämä hoitavat öljyt imeytyvät hiukan eri syvyyteen ihossa ja niillä on kullakin oma hoitovaikutuksensa.

Parhaat lahjaideat syntyvät pohtimalla, mitä lahjansaaja ihan oikeasti tarvitsee. Ihoa ja hiuksia hoitavat lähes kaikki ja yhä useampi mieluiten ilman synteettisiä kemikaaleja.
Hyvää joulua ja antamisen iloa!
4 Responses

ufuliqayu
ufuliqayu

October 21, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin mdt.fioj.okabo.org.uvb.av http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

yajixomehama
yajixomehama

October 21, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin ttu.uiyw.okabo.org.ggr.vu http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

adiyfadovepom
adiyfadovepom

October 21, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online Without Prescription Amoxicillin 500mg Capsules ord.mbki.okabo.org.maz.od http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

operudawaxekp
operudawaxekp

October 21, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Buy Amoxicillin pnz.ehxt.okabo.org.vqf.zz http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

Okabo Organics kasvojen tehohoitoDUO
Okabolainen joulu - keräsimme 5 parasta lahjaa

December 07, 2020

Continue Reading

Okabon argan shampoopalat
Super-ihanat Argan shampoo- ja hoitoainepalat

December 01, 2020

Okabon uudet (Kosteuttava ja Hoitava) Arganshampoopalat ovat ihanasti vaahtoavia ja pehmeästi peseviä. Niissä on tiheä, kermainen ja pitkäikäinen vaahto. Palat ovat erittäin hellävaraisia, eivät ärsytä herkkääkään hiuspohjaa ja suojaavat hiusväriä...

Continue Reading

Ihonhoito syksyllä - 4 kohdan muistilista
Ihonhoito syksyllä - 4 kohdan muistilista

October 29, 2020

Ihonhoito syksyllä antsaitsee hetken tarkastelua, sillä syksyisin ihon tarpeet ovat toiset kuin kesällä. Jos mielit säilyttää ihon hyvässä kunnossa yli kylmän kauden, on aika tarkistaa alta muutama seikka ja tehdä ihonhoidon päivitys syksyyn.

Continue Reading