Okabolainen joulu - keräsimme 5 parasta lahjaa

December 07, 2020

Okabo Organics kasvojen tehohoitoDUO

Lämmön ja valon juhla on onneksi pian taas täällä. Miten muistaisin läheisiäni tänä jouluna? Antaisinko luonnon lahjan eteenpäin pullossa laadukasta öljyä? Keräsimme 5 parasta lahjaa avuksesi joululahjapulmiin.

Parhaimmalle ystävälle

Parhaalle ystävälleni toivoisin voivani antaa takaisin kaikki ne hetket, joina hän on seissyt tukenani ja saanut minut nauramaan. Arvokas kaktusviikunaöljy tai ruusuöljyllä viimeistelty arganöljy voisi sopia juuri hänelle – sekä kuvaamaan ystävyyttämme.

Teinille

Perheen esiteini on alkanut perehtyä eettisiin valintoihin ja haluaisi myös kovasti aloittaa ihonhoidon. Hän ilahtuisi varmasti nuorta ihoa kosteuttavasta ruusuvedestä tai ravitsevasta arganöljypuhdistuksesta.

Äidille

Äitini ymmärtää ylellisyyden päälle. Haluaisin antaa hänelle lahjaksi jotain, mikä auttaisi häntä säilyttämään valloittavan hymynsä. Seerumin ja kasvovoiteen yhdistelmä kosteuttaa, ravitsee ja uudistaa ikääntyvää ihoa.

Miehelle, isälle

Miehen atooppinen iho taas tarvitsee näin talviaikaan erityistä huolenpitoa ja suojaa. Puhdas Arganöljy olisi ainakin käytännöllinen lahja viiman koettelemalle hipiälle. Sehän sopii myös myös kuivuudesta aiheutuvan hilseen hoitoon. 

Itselle

Minua on sen sijaan vaivannut jo pidempään kuiva, kutiseva päänahka. Olen etsinyt kosteuttavaa shampoota jonkin aikaa, ja itselleni toivoisinkin jouluksi Okabon uutta arganshampoo- ja hoitoainepalaa.

Myös Okabo Organics lähettää tervehdyksen Joulupukille

Haluamme olla mukana kannustamassa reiluun joulunviettoon. Öljymme ostamme suoraan marokkolaiselta naisten osuuskunnalta ilman välikäsiä, hinnasta tinkimättä. Tuotteemme kehitellään ja valmistetaan Suomessa, ja kannammekin avainlippua arvostuksella. Okabo Organics on mukana ostavastuullisesti.fi -kampanjassa, jonne asiantuntijoista koostuva raati on koonnut kotimaisia, vastuullisuuskriteerit täyttäviä tuotteita eri aloilta.

Tavoitteenamme on helpottaa ihonhoitorutiineja, mikä näkyy suppeana tuotevalikoimanamme. Tiedämme laadukkaan arganöljyn sopivan jo sellaisenaan koko ihotyyppien kirjolle, päästä varpaisiin ja vauvasta vaariin sekä mummoon. Levittämällä Okabon sanomaa ihollesi tuet myös kestävämpiä tekoja. Ihonhoitoarsenaaleja ei välttämättä tarvita, kun yksi tai muutama tuote saa ihosi hehkumaan.

Pidetään toisista ja itsestämme huolta, tänä jouluna erityisesti

 
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

Okabon argan shampoopalat
Super-ihanat Argan shampoo- ja hoitoainepalat

December 01, 2020

Okabon uudet (Kosteuttava ja Hoitava) Arganshampoopalat ovat ihanasti vaahtoavia ja pehmeästi peseviä. Niissä on tiheä, kermainen ja pitkäikäinen vaahto. Palat ovat erittäin hellävaraisia, eivät ärsytä herkkääkään hiuspohjaa ja suojaavat hiusväriä...

Continue Reading

Ihonhoito syksyllä - 4 kohdan muistilista
Ihonhoito syksyllä - 4 kohdan muistilista

October 29, 2020

Ihonhoito syksyllä antsaitsee hetken tarkastelua, sillä syksyisin ihon tarpeet ovat toiset kuin kesällä. Jos mielit säilyttää ihon hyvässä kunnossa yli kylmän kauden, on aika tarkistaa alta muutama seikka ja tehdä ihonhoidon päivitys syksyyn.

Continue Reading

Hellä öljypuhdistus kasvoille -hyödyt joka ihotyypille
Hellä öljypuhdistus kasvoille – hyödyt joka ihotyypille

September 30, 2020

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että ihonpuhdistus öljyillä on oikeastaan tehokkaimpia puhdistusmenetelmiä olemalla samanaikaisesti hellävarainen sekä hoitava tapa puhdistaa kasvojen ja dekolteen iho? Oletko öljypuhdistuksesta kiinnostunut, mutta kaipaat ihotyyppikohtaisia vinkkejä sen sujuvaan toteuttamiseen? Blogisarjamme viimeisessä osassa sukellamme öljypuhdistuksen saloihin.

Continue Reading