Okabolainen joulu - keräsimme 5 parasta lahjaa

December 07, 2020

Okabo Organics kasvojen tehohoitoDUO

Lämmön ja valon juhla on onneksi pian taas täällä. Miten muistaisin läheisiäni tänä jouluna? Antaisinko luonnon lahjan eteenpäin pullossa laadukasta öljyä? Keräsimme 5 parasta lahjaa avuksesi joululahjapulmiin.

Parhaimmalle ystävälle

Parhaalle ystävälleni toivoisin voivani antaa takaisin kaikki ne hetket, joina hän on seissyt tukenani ja saanut minut nauramaan. Arvokas kaktusviikunaöljy tai ruusuöljyllä viimeistelty arganöljy voisi sopia juuri hänelle – sekä kuvaamaan ystävyyttämme.

Teinille

Perheen esiteini on alkanut perehtyä eettisiin valintoihin ja haluaisi myös kovasti aloittaa ihonhoidon. Hän ilahtuisi varmasti nuorta ihoa kosteuttavasta ruusuvedestä tai ravitsevasta arganöljypuhdistuksesta.

Äidille

Äitini ymmärtää ylellisyyden päälle. Haluaisin antaa hänelle lahjaksi jotain, mikä auttaisi häntä säilyttämään valloittavan hymynsä. Seerumin ja kasvovoiteen yhdistelmä kosteuttaa, ravitsee ja uudistaa ikääntyvää ihoa.

Miehelle, isälle

Miehen atooppinen iho taas tarvitsee näin talviaikaan erityistä huolenpitoa ja suojaa. Puhdas Arganöljy olisi ainakin käytännöllinen lahja viiman koettelemalle hipiälle. Sehän sopii myös myös kuivuudesta aiheutuvan hilseen hoitoon. 

Itselle

Minua on sen sijaan vaivannut jo pidempään kuiva, kutiseva päänahka. Olen etsinyt kosteuttavaa shampoota jonkin aikaa, ja itselleni toivoisinkin jouluksi Okabon uutta arganshampoo- ja hoitoainepalaa.

Myös Okabo Organics lähettää tervehdyksen Joulupukille

Haluamme olla mukana kannustamassa reiluun joulunviettoon. Öljymme ostamme suoraan marokkolaiselta naisten osuuskunnalta ilman välikäsiä, hinnasta tinkimättä. Tuotteemme kehitellään ja valmistetaan Suomessa, ja kannammekin avainlippua arvostuksella. Okabo Organics on mukana ostavastuullisesti.fi -kampanjassa, jonne asiantuntijoista koostuva raati on koonnut kotimaisia, vastuullisuuskriteerit täyttäviä tuotteita eri aloilta.

Tavoitteenamme on helpottaa ihonhoitorutiineja, mikä näkyy suppeana tuotevalikoimanamme. Tiedämme laadukkaan arganöljyn sopivan jo sellaisenaan koko ihotyyppien kirjolle, päästä varpaisiin ja vauvasta vaariin sekä mummoon. Levittämällä Okabon sanomaa ihollesi tuet myös kestävämpiä tekoja. Ihonhoitoarsenaaleja ei välttämättä tarvita, kun yksi tai muutama tuote saa ihosi hehkumaan.

Pidetään toisista ja itsestämme huolta, tänä jouluna erityisesti

 
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

September 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Continue Reading

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä
Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

July 30, 2021

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa. Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja

Continue Reading

Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!
Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!

June 28, 2021

Kesä! Aurinkoa ja lämpöä - pelkkää olemisen keveyttä. Nautitaan ulkoilmassa nyt. Pienellä varautumisella etukäteen iho ja hiukset nauttivat auringosta ja merivedestä yhtälailla. Arganöljy on loistava after sun -käytössä, se rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta.  Ja arganöljypinnoite auttaa suojaamaan hiuksiasi uidessa.

Continue Reading