Näin saat tuuhean, vahvan parran - 6 arganöljyhyötyä

May 30, 2020

Näin saat tuuhean, vahvan parran - 6 arganöljyhyötyä

Jos haaveissa on hyvinhoidettu, tasainen ja tuuhea parta, tämä artikkeli on sinulle. Partaöljyä pitäisi käyttää päivittäin; se helpottaa parranajoa ja rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Öljy pitää parran kuosissa, kosteuttaa ja ehkäisee myös ihon kuivumista. Lähes kaikissa hyvissä partaöljyissä on yksi yhteinen ainesosa ja se on arganöljy. Arganöljy  on erinomainen partaöljy, joka hoitaa, pehmentää ja kesyttää sojottavat partakarvat.
Alla on lueteltu 6 arganöljyhyötyä parralle ja myös iholle sen alla.

1. Ehkäisee ihon kuivumista

Jos ihosi on kuiva tai jopa hilseilevä, kannattaa Arganöljyä levittää kasvoille päivittäin. Öljyn runsas antioksidanttipitoisuus suojaa ihoa ja partaa mm happiradikaaleilta ja ilman saasteilta. Arganöljyn sisältämä E-vitamiini myös pehmentää ja ravitsee ihoa. Öljy pitää myös karvatupen joustavana ja tukee parran kasvua. Arganöljy ei tuki huokosia ja sopii näinollen kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle iholle. Se imeytyy nopeasti eikä näytä rasvaiselta iholla.

2. Pehmentää partakarvaa

Parta voi joskus olla epäsiistin näköinen. Partakarvat ehkä sojottavat itsepäisesti eri suuntiin tai ne ovat tulleet liian karkean tuntuisiksi. Erityisen ikävää tämä on jos parta vielä tuntuu epämukavalta tai kutittaa. Raapimiminen tai parran jatkuva nyppiminen ei tee hyvää sen enempää parralle kuin iholle sen alla. Arganöljy pehmentää partakarvat, vähentää karheutta ja edesauttaa parran muotoilua.

3. Antaa tervettä kiiltoa

Arganöljy antaa parralle myös tervettä kiiltoa. Se levitetään puhtaaseen joko pyyhekuivaan tai kuivaan partaan.
Tee näin: lisää yksi-kaksi pumppauksellista Puhdasta Arganöljyä kädelle. Lämmitä öljy hieromalla käsiäsi hetki yhteen ja levitä öljy kaulasta ylöspäin ensin iholle ja lopuksi itse partaan. Öljyn levityksessä auttaa myös erityinen partaharja. Arganöljy ehkäisee tehokkaasti myös partakarvojen haaroittumista.

4. Tuuheuttaa partaa

Arganöljy ei itsessään kiihdytä parran kasvua, mutta se luo suotuisat olosuhteet karvankasvulle. Ja kun partakarvat ovat terveet ja vahvat tulee itse parrastakin luonnollisesti tuuheampi ja vahvempi.

5. Vähentää ihoärsytyksiä

Parran alue ja sitä ympäröivä iho voi olla usein ärtynyt johtuen toistuvasta parranajosta tai ihon kuivuudesta parran alla. Tämä voi aiheuttaa punoitusta, jopa tulehdusta tai hilseilyä.
Arganöljy rauhoittaa ärtynyttä ihoa, vähentää punoitusta ja ehkäisee tehokkaasti hilseilyä. Öljy kannattaakin lisätä ihoon heti parranajon tai -rajauksen jälkeen, varsinkin jos ihoon on tullut punoittavia näppyjä tai pieniä haavoja. Arganöljy myös vähentää kutinaa joka johtuu kuivuudesta tai sisäänpäin kasvavista karvoista.

6. 100% luonnontuote

Tämä 100% luonnontuote palauttaa luonnollisen kosteustasapainon paitsi partaan, myös iholle ja hiuksille. Siksi Puhdas Arganöljy on tärkeä lisä jokaisen miehen aamurutiineihin, se varmistaa, että iho ja parta voivat hyvin ja myös näyttävät hyvältä. Luonnollisesti ja ilman synteettisiä kemikaaleja.

Okabon Puhdas Arganöljy on saatavilla tuoksuttomana ja raikkaan greipintuoksuisena.

 

Tuotesuosituksia:

100% Puhdas Arganöljy, 50 ml 24,90
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

September 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Continue Reading

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä
Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

July 30, 2021

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa. Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja

Continue Reading

Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!
Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!

June 28, 2021

Kesä! Aurinkoa ja lämpöä - pelkkää olemisen keveyttä. Nautitaan ulkoilmassa nyt. Pienellä varautumisella etukäteen iho ja hiukset nauttivat auringosta ja merivedestä yhtälailla. Arganöljy on loistava after sun -käytössä, se rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta.  Ja arganöljypinnoite auttaa suojaamaan hiuksiasi uidessa.

Continue Reading