Monta tapaa hyötyä Arganöljystä – esittelyssä 100% Pure Argan Oil

May 03, 2016

Monta tapaa hyötyä Arganöljystä – esittelyssä 100% Pure Argan Oil

Monta tapaa hyötyä Arganöljystä – esittelyssä 100% Pure Argan Oil

Okabo Organicsin 100% Puhdasta Arganöljyä voi todellakin käyttää päästä varpaisiin, sillä se sisältää runsaasti ravinteita ja ihoa ja hiuksia hoitavia ainesosia.

Aloitetaan hiuksista

Monet ovat kuulleet erilaisista hiustuotteista, jotka sisältävät Arganöljyä. Mutta tiesitkö, että parhaan tuloksen saat, kun käytät puhdasta 100%:sta Arganöljyä hiuksiisi?
Arganöljy saa todistetusti hiukset pehmeämmäksi ja kiiltävämmiksi. Se myös ehkäisee ja hoitaa kaksihaaraisia sekä tukee hiusten kasvua ja vähentää hiusten lähtöä.
Puhdasta Arganöljyä voi käyttää myös pidentämään värjäysten välistä aikaa, sillä se edistää värin pysyvyyttä hiuksessa.
Lisää Arganöljyä koko päähän päänahkasta hiusten latvoihin hiusten ollessa kosteat. Tai levitä sitä kuivien hiusten pituuksiin, jos tarkoituksesi on ehkäistä kaksihaaraisia tai estää takkuuntumista. Kuiviin hiuksiin käytä ainoastaan pari tippaa öljyä, lämmitä öljy hankaamalla sitä käsiesi välissä ja lisää kauttaaltaan hiusten latvoihin.

100% Pure Argan Oil – kaikille ihotyypeille

Erityisesti ne henkilöt, joilla on rasvoittuva ihotyyppi, kavahtavat ajatustakin öljyn lisäämisestä kasvoille. He ajattelevat, että öljy lisää kasvojen kiiltelyä ja kiihdyttää finnien muodostumista. Mutta Arganöljyä käytetäänkin lievän aknen ja rasvoittuvan ihon hoitoon. Se ei tuki huokosia, vaan tasapainottaa ihon talintuotantoa ja sitoo kosteutta tehokkaasti. Se sisältää runsaasti antioksidantteja jotka lievittävät tulehdusta. Arganöljy hoitaa vaurioituneita ihosoluja ja ehkäisee uusien vaurioiden muodostumista.

Ehkäisee ikääntymisen merkkejä

Arganöljy koostuu lähes kokonaisuudessaan rasvahapoista ja siksi se saa ihmeitä aikaan myös hienojen juonteiden ja ryppyjen ehkäisyssä. Se myös pehmentää olemassa olevia ikääntymisen merkkejä: Säännöllisesti käytettynä Arganöljy lisää ihon elastisuutta, häivyttää tummia ikäläiskiä ja heleyttää ihon sävyä.
Muista lisätä Argania myös huulille. Siitä jää kaunis hohde ja huulet pysyvät hyväkuntoisina.

On taas aika paljastaa body

Oletko raskaana tai onko sinulle ilmaantunut raskausarpia?  Onko sinulla ihottumaa vartalolla?
Nyt eletään jälleen sitä aikaa, jolloin kuoriudutaan talvivaatteista ja paljastetaan body talven jälkeen. Arganöljystä on hyötyä lähes kaikissa iho-ongelmissa, joita vartalolle syntyy. Se ehkäisee raskausarpia, parantaa ja häivyttää arpeutumia ja auttaa kosteuttamaan ja pehmentämään hilseilevääkin ihoa.
Suosittelemme lisäämään Arganöljyä heti suihkun jälkeen, hieman vielä kostealle iholle. Lisää suoraan iholle ja hiero hellävaroen kauttaaltaan vartalolle. Okabo Organicsin 100% Pure Argan Oil on riittoisaa ja siksi 50ml:n pullosta riittää myös vartalolle.

Kynnet ja kädet ja jalat

Samalla, kun lisäät Arganöljyä vartalolle, muista hieroa sitä myös kynsiin ja kynsinauhoihin sekä käsissä että jaloissa. Ja ne kantapäät: kylvetä jalkoja 8-10 minuuttia lämpimässä vedessä, raspaa kovettumat hellävaraisesti ja lisää jalkapohjiin Arganöljyä. Hiero erityisesti kovettumakohtiin ja laita puhtaat puuvillasukat jalkaan. Anna vaikuttaa riittävän kauan – mieluiten yön yli ja voila! kovettumat ovat pehmenneet. Toista tarvittaessa.

Oletko sinä jo kokeillut 100% puhdasta Arganöljyä hiuksiisi ja ihonhoitoon?
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

September 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Continue Reading

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä
Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

July 30, 2021

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa. Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja

Continue Reading

Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!
Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!

June 28, 2021

Kesä! Aurinkoa ja lämpöä - pelkkää olemisen keveyttä. Nautitaan ulkoilmassa nyt. Pienellä varautumisella etukäteen iho ja hiukset nauttivat auringosta ja merivedestä yhtälailla. Arganöljy on loistava after sun -käytössä, se rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta.  Ja arganöljypinnoite auttaa suojaamaan hiuksiasi uidessa.

Continue Reading