Luonnollinen Ruusuvesi – 5 vinkkiä kauniimpaan ihoon

May 10, 2016

Luonnollinen Ruusuvesi – 5 vinkkiä kauniimpaan ihoon

Luonnollinen Ruusuvesi – 5 vinkkiä kauniimpaan ihoon

Ruusuvedestä on kyselty paljon viime aikoina, joten päätimme kirjoittaa siitä myös blogiin.
Luonnollinen Ruusuvesi on monikäyttöinen tuote ja mitä tutummaksi sen kanssa tulee, sitä laajemmaksi sen käyttö näyttää muodostuvan.

Mitä ruusuvesi on?

Ruusuvesi on puhtaista ruusunterälehdistä tislaamalla uutettua huumaavan hyväntuoksuista nestettä, jolla on ihoa kosteuttavia ja hoitavia ominaisuuksia. Okabo Organicsin Luomuruusuvesi on tislattu korkealaatuisista Rosa Damascena -ruusulajikkeen terälehdistä.

Kenelle Ruusuvesi sopii?

Ruusuvesi sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Se sopii myös herkkäihoisille, sillä se rauhoittaa ja viilentää herkkää ja ärtynyttä ihoa. Luonnollinen ruusuvesi on paitsi hellävarainen myös lievästi antiseptinen, joten sitä voi käyttää esim pikkunirhaumien puhdistamiseen ja matkoilla ollessa vaikka käsien puhdistukseen ennen ruokailua.

Listasimme tähän  5 vinkkiä kauniimpaan ihoon.

1. Kosteuttava kasvovesi

Ruusuvettä käytetään kasvovetenä aamuin illoin ihon puhdistuksen yhteydessä. Silloin puhtaille kasvoille suihkautetaan kerran pari tuoksuvaa ruusuvettä ja jatketaan normaalin ihovoiteen tai -öljyn levittämisellä. Ruusuvettä ei pyyhitä pois tai kuivata, sillä parhaan ihonhoidollisen hyödyn saa kun levittää kosteusvoiteen tai -öljyn hieman kostealle iholle.

2. Vaalenna silmänaluset

Tee rauhoittavasta ruusuvedestä silmähaude kastelemalla kaksi vanutuppoa puhtaalla ruusuvedellä. Ruusuvesi vaalentaa tummia silmänalusia ja vähentää turvotusta. Tee rentouttavasta silmä-
haudehetkestä säännöllinen rutiini ja unohda muu maailma toviksi. Silmänympärykset kiittävät ja mielikin kohentuu.

3. Raikasta, kohenna ja kiinnitä meikki

Raikasta oloasi suihkuttamalla kosteuttavaa ruusuvettä kasvoille ja miksei bodyllekin pitkin päivää. Ruusuvettä voi kaikin mokomin suihkuttaa myös meikin päälle, sillä se myös kiinnittää meikin.
Tämä on huomattavasti tehokkaampi ja suositellumpi tapa kohentaa meikkiä iltapäivisin kuin puuterointi, joka korostaa ryppyjä ja juonteita, sekä usein myös kuivattaa ihoa entisestään.

4. Kylve ruusuntuoksussa

Jo Kleopatra aikoinaan tunsi Ruusuveden ihoa pehmentävät ja nuorentavat vaikutukset. Kokovartalokylpyyn tarvitaan kaksi desiä ruusuvettä, mutta jalkakylvyn saat jo parilla ruokalusikallisella tätä tuoksuvaa ihanuutta. Lisää vatiin lämmintä vettä ja sekaan loraus ruusuvettä. Se pehmentää jalkapohjien kovettumia ja virkistää väsyneitä jalkoja.

5. Ota mukaan matkalle

Ruusuvettä kannattaa säilyttää lämpimään vuodenaikaan jääkaapissa. Ota suihkupullo mukaasi käsilaukkuun, kun lähdet töihin tai muihin päivän rientoihin. Se viilentää, raikastaa ja virkistää oloa.
Matkoilla – ja muutenkin – sitä voi käyttää myös vesiliukoisen meikin poistoon: Suihkauta ruusuvettä pumpulituppoon ja pyyhi hellävaroen silmä- ja kasvomeikki pois.

Ruusuvesi on vanha tuote, joka on onneksi ottanut uudelleen tuulta alleen. Se on todella osoittautunut verrattomaksi tuttavuudeksi, onhan se luonnollinen, hyväntuoksuinen, hyvää tekevä ja kaikille sopiva ihonhoitotuote.

Joko sinä tunnet Ruusuveden? Miten käytät sitä?
Leave a comment


Also in Artikkelit

Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin
Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin

August 31, 2020 4 Comments

Blogisarjamme toinen osa on täällä! Tänään meitä puhuttaa ihonalainen maailma. Sanontaa mukaillen, ihosi on mitä syöt. Ravintotottumuksillamme voimme vaikuttaa myös ihon kuntoon. Etsimme tähän kirjoitukseen vinkkejä siitä, mitä ja miten syöt ihosi kuntoon ja ravintosuositukset ihotyypeittäin. 

Continue Reading

Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?
Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?

July 30, 2020 4 Comments

Continue Reading

Puhdas kaktusviikunaöljy antaa hiuksille elinvoimaa
Paljastus! Kaktusviikunaöljyllä sädehtivää elinvoimaa hiuksillesi

July 02, 2020 4 Comments

Continue Reading