Kesähiusten Arganhoito ja pari vinkkiä rantalomalle

June 30, 2016

Kesähiusten Arganhoito ja pari vinkkiä rantalomalle

Kesähiusten Arganhoito ja pari vinkkiä rantalomalle

Arganöljyä kannattaa käyttää hiusten hoitoon myös kesällä. Puhdas Arganöljy kosteuttaa auringon kuivattamaa hiusta ja myös sitoo kosteuden hiukseen, jolloin kosteus ei pääse haihtumaan. Arganöljy on myös ns kuivaöljy, joka ei rasvoita hiusta eikä päänahkaa.

Arganöljy parantaa hiusten elastisuutta

Aurinko ja mm merivedessä uiminen kuivattaa hiuksia.  Se johtaa katkeileviin hiuksiin ja hiusten irtoiluun. Arganöljyn hoitavat ja kosteuttavat ainesosat imeytyvät imeytyvät hiukseen ja päänahkaan. Ne parantavat hiuksen elastisuutta, päänahan aineenvaihduntaa ja uusiutumista.

E-vitamiinivoimaa hiuksille

Arganöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia, jolla on suotuisia vaikutuksia päänahan terveydelle ja vaurioituneille hiuksille. Se lisää hiusten hohdetta ja saa hiukset tuntumaan pehmeiltä ja helposti muotoiltavilta.

Ehkäise kaksihaaraisia

Hiuksen proteiinisidokset vahvistuvat Arganöljyn sisältämien tyydyttymättömien rasvahappojen ansiosta, mikä ehkäisee kaksihaaraisten syntyä. Arganöljy myös ehkäisee päänahan ongelmia kuten kuivumista, kutiamista ja hilseilyä.

Kesähiusten Arganhoito, myös päänahalle

Puhdasta 100% Arganöljyä voi käyttää joko poishuuhdeltavana hoitoaineena sellaisenaan tai siitä voi tehdä järeämmän öljyhoidon.
Öljyhoito tehdään hieromalla reilummin Arganöljyä kuiviin hiuksiin ja päänahkaan. Öljyhoidon annetaan vaikuttaa vähintään puoli tuntia, mutta tehokkaimman hyödyn saa kun antaa öljyn vaikuttaa yön yli.

Lämpö tehostaa

Lämpö tehostaa öljyn imeytymistä, joten kiedo hiusten ympärille pyyhe ja jos mahdollista ota rentouttavat löylyt. Yöksi hiukset voi peittää vaikka suihkumyssyllä ja kietoa vielä ympärille pyyhkeen. Hoidon jälkeen pese hiukset normaalisti, hoitoainetta ei enää tarvita.

Pari vinkkiä rantalomalle

Hiero kuiviin hiuslatvoihin Arganöljyä rannalle ja aurinkoon mennessäsi. Paras tulos saadaan lisäämällä öljy vähintään tuntia ennen uimista. Arganöljy ehkäisee kuivattavan meri tai klooriveden imeytymistä hiukseen. Se myös suojaa ja kosteuttaa hiusta paahteessa. Lisää öljyä päivän aikana muutamaan otteeseen.

Kastele hiukset ennen uintia

Kastele hiukset kunnolla makealla vedellä ennen altaaseen tai mereen menoa. Hiukset imevät sisäänsä raikasta vettä jolloin kloorille tai merivedelle jää vähemmän tilaa hiuksessa. Uituasi, lisää hiukan öljyä hiuksiin.

Pikahuolto auringon jälkeen

Rantapäivän jälkeen pese hiukset huolellisesti pariin kertaan, jotta saat poistettua kaikki meri- ja klooriveden jäämät. Lisää Arganöljyä hoitoaineeksi ja huuhtele. Lisää hiukan öljyä hiusten pituuksiin vielä ennen föönausta antamaan lämpösuojan föönauksen ja muotoilun ajaksi.

Ja ei kun nauttimaan kesästä hiukset hulmuten! Miten sinä hoidat hiuksiasi aurinkopäivinä? Oletko jo kokeillut puhdasta Arganöljyä hiuksiisi?

 

Tuotesuosituksia:

 

100% Puhdas Arganöljy, 50 ml – 24,90€.

 

100% Puhdas Arganöljy, kasvoille, vartalolle ja hiuksille, 34,90 e
Leave a comment


Also in Artikkelit

Ihonhoito syksyllä - 4 kohdan muistilista
Ihonhoito syksyllä - 4 kohdan muistilista

October 29, 2020

Ihonhoito syksyllä antsaitsee hetken tarkastelua, sillä syksyisin ihon tarpeet ovat toiset kuin kesällä. Jos mielit säilyttää ihon hyvässä kunnossa yli kylmän kauden, on aika tarkistaa alta muutama seikka ja tehdä ihonhoidon päivitys syksyyn.

Continue Reading

Hellä öljypuhdistus kasvoille -hyödyt joka ihotyypille
Hellä öljypuhdistus kasvoille – hyödyt joka ihotyypille

September 30, 2020

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että ihonpuhdistus öljyillä on oikeastaan tehokkaimpia puhdistusmenetelmiä olemalla samanaikaisesti hellävarainen sekä hoitava tapa puhdistaa kasvojen ja dekolteen iho? Oletko öljypuhdistuksesta kiinnostunut, mutta kaipaat ihotyyppikohtaisia vinkkejä sen sujuvaan toteuttamiseen? Blogisarjamme viimeisessä osassa sukellamme öljypuhdistuksen saloihin.

Continue Reading

Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin
Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin

August 31, 2020 4 Comments

Blogisarjamme toinen osa on täällä! Tänään meitä puhuttaa ihonalainen maailma. Sanontaa mukaillen, ihosi on mitä syöt. Ravintotottumuksillamme voimme vaikuttaa myös ihon kuntoon. Etsimme tähän kirjoitukseen vinkkejä siitä, mitä ja miten syöt ihosi kuntoon ja ravintosuositukset ihotyypeittäin. 

Continue Reading