Kesähiusten Arganhoito ja pari vinkkiä rantalomalle

June 30, 2016

Kesähiusten Arganhoito ja pari vinkkiä rantalomalle

Kesähiusten Arganhoito ja pari vinkkiä rantalomalle

Arganöljyä kannattaa käyttää hiusten hoitoon myös kesällä. Puhdas Arganöljy kosteuttaa auringon kuivattamaa hiusta ja myös sitoo kosteuden hiukseen, jolloin kosteus ei pääse haihtumaan. Arganöljy on myös ns kuivaöljy, joka ei rasvoita hiusta eikä päänahkaa.

Arganöljy parantaa hiusten elastisuutta

Aurinko ja mm merivedessä uiminen kuivattaa hiuksia.  Se johtaa katkeileviin hiuksiin ja hiusten irtoiluun. Arganöljyn hoitavat ja kosteuttavat ainesosat imeytyvät imeytyvät hiukseen ja päänahkaan. Ne parantavat hiuksen elastisuutta, päänahan aineenvaihduntaa ja uusiutumista.

E-vitamiinivoimaa hiuksille

Arganöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia, jolla on suotuisia vaikutuksia päänahan terveydelle ja vaurioituneille hiuksille. Se lisää hiusten hohdetta ja saa hiukset tuntumaan pehmeiltä ja helposti muotoiltavilta.

Ehkäise kaksihaaraisia

Hiuksen proteiinisidokset vahvistuvat Arganöljyn sisältämien tyydyttymättömien rasvahappojen ansiosta, mikä ehkäisee kaksihaaraisten syntyä. Arganöljy myös ehkäisee päänahan ongelmia kuten kuivumista, kutiamista ja hilseilyä.

Kesähiusten Arganhoito, myös päänahalle

Puhdasta 100% Arganöljyä voi käyttää joko poishuuhdeltavana hoitoaineena sellaisenaan tai siitä voi tehdä järeämmän öljyhoidon.
Öljyhoito tehdään hieromalla reilummin Arganöljyä kuiviin hiuksiin ja päänahkaan. Öljyhoidon annetaan vaikuttaa vähintään puoli tuntia, mutta tehokkaimman hyödyn saa kun antaa öljyn vaikuttaa yön yli.

Lämpö tehostaa

Lämpö tehostaa öljyn imeytymistä, joten kiedo hiusten ympärille pyyhe ja jos mahdollista ota rentouttavat löylyt. Yöksi hiukset voi peittää vaikka suihkumyssyllä ja kietoa vielä ympärille pyyhkeen. Hoidon jälkeen pese hiukset normaalisti, hoitoainetta ei enää tarvita.

Pari vinkkiä rantalomalle

Hiero kuiviin hiuslatvoihin Arganöljyä rannalle ja aurinkoon mennessäsi. Paras tulos saadaan lisäämällä öljy vähintään tuntia ennen uimista. Arganöljy ehkäisee kuivattavan meri tai klooriveden imeytymistä hiukseen. Se myös suojaa ja kosteuttaa hiusta paahteessa. Lisää öljyä päivän aikana muutamaan otteeseen.

Kastele hiukset ennen uintia

Kastele hiukset kunnolla makealla vedellä ennen altaaseen tai mereen menoa. Hiukset imevät sisäänsä raikasta vettä jolloin kloorille tai merivedelle jää vähemmän tilaa hiuksessa. Uituasi, lisää hiukan öljyä hiuksiin.

Pikahuolto auringon jälkeen

Rantapäivän jälkeen pese hiukset huolellisesti pariin kertaan, jotta saat poistettua kaikki meri- ja klooriveden jäämät. Lisää Arganöljyä hoitoaineeksi ja huuhtele. Lisää hiukan öljyä hiusten pituuksiin vielä ennen föönausta antamaan lämpösuojan föönauksen ja muotoilun ajaksi.

Ja ei kun nauttimaan kesästä hiukset hulmuten! Miten sinä hoidat hiuksiasi aurinkopäivinä? Oletko jo kokeillut puhdasta Arganöljyä hiuksiisi?

 

Tuotesuosituksia:

 

100% Puhdas Arganöljy, 50 ml – 24,90€.

 

100% Puhdas Arganöljy, kasvoille, vartalolle ja hiuksille, 34,90 e
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!
Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!

June 28, 2021

Kesä! Aurinkoa ja lämpöä - pelkkää olemisen keveyttä. Nautitaan ulkoilmassa nyt. Pienellä varautumisella etukäteen iho ja hiukset nauttivat auringosta ja merivedestä yhtälailla. Arganöljy on loistava after sun -käytössä, se rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta.  Ja arganöljypinnoite auttaa suojaamaan hiuksiasi uidessa.

Continue Reading

Uudistunut LuomuRuusuvesi - 9 ohjetta kauniimpaan ihoon ja kiiltäviin hiuksiin
Uudistunut LuomuRuusuvesi - 9 ohjetta kauniimpaan ihoon ja kiiltäviin hiuksiin

May 31, 2021

Continue Reading

Arganöljy on loistava hiuksille - mutta miksi ja miten sitä käyttäisi?
Arganöljy on loistava hiuksille - mutta miksi ja miten sitä käyttäisi?

April 29, 2021

Continue Reading