Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!

June 28, 2021

Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!

Ihana kesä! Aurinkoa ja lämpöä - pelkkää olemisen keveyttä. Nautitaan ulkoilmassa nyt. Pienellä varautumisella etukäteen iho ja hiukset nauttivat auringosta ja merivedestä yhtälailla. 

Aurinkosuoja iholle

Muista suojata ihosi riittävän korkean suojakertoimen aurinkovoiteella. Keskipäivällä ja veden ääressä lierihattu, aurinkolasit ja välillä pitkähihainen ohut paita päällä ei ole Suomessakaan ollenkaan ylimitoitettua.

Arganöljy after sun

Aurinkovoiteiden alle tai päälle on suositeltavaa lisätä puhdasta arganöljyä tehostamaan voiteen imeytymistä tai lukitsemaan voiteen tuoma kosteus ihoon. Myös auringonoton jälkeen arganöljy on paikallaan: se rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta. Puhumattakaan öljyn tuomasta kauniista hehkusta päivettyneella iholla.

Hiukset ja aurinko

Aurinko kuivattaa ihon lisäksi myös hiuksia. Arganöljy suojaa hiusta auringon kuivattavalta vaikutukselta. Öljyn säännöllinen käyttö hiuksissa ehkäisee vaurioita ja korjaa hiusta.

Kloorin ja suolaveden vaikutukset hiuksiin

Aivan kuten iholla, myös hiuksilla on korkea vesipitoisuus. Kosteus antaa hiukselle kiiltoa ja pitää sen joustavana. Kun hiukset kuivuvat, ne tuntuvat ja näyttävät elottomilta ja haurailta. Meriveden suola voi uuttaa kosteuden hiuksista.Jatkuvalla altistuksella suolaiselle vedelle hiukset voivat kuivua ja kipristyä, mikä vaikeuttaa niiden kampautuvuutta.

Uima-altaiden kloorilla on samanlainen kielteinen vaikutus hiuksiin. Se irrottaa hiuksista luonnollisia öljyjä, jotka ovat hiuksen oma suojamuuri vaurioita vastaan. Ilman öljyä, kloori voi vapaasti heikentää hiussäikeitä.

Arganöljy suojaa

Arganöljypinnoite auttaa suojaamaan hiuksiasi uidessa. Öljy sulkee hiussuomuja, jolloin meri- tai kloorivesi ei pääse hiukseen sisään. 
Lisäämällä arganöljyn päivittäiseen hiustenhoitorutiiniin vahvistat hiuksiasi. Arganöljy palauttaa hiusten kiiltoa ja auttaa suojaamaan niitä kesän haasteissa.

Hiusten korjaaminen arganöljyllä

Jos hiuksesi tuntuvat rantapäivän jälkeen kuivilta ja elottomilta, ne tarvitsevat ravintoaineita palautuakseen. Arganöljy on täsmätuote palauttamaan hiusten kosteus- ja ravintotasapainon. Siinä on erittäin runsaasti E-vitamiinia, joka on luonnollinen karvatuppien rakennusosa.

Ja koska arganöljy hoitaa ja suojaa myös ihoa, kannattaa sitä levittää ajoittain myös hiuspohjaan öljyhoito ennen shampoopesua. Terve, ravittu ja hyvinvoiva hiuspohja edistää myös hiusten uusiutumista ja ehkäisee kuivuudesta aiheutuvaa hilseilyä.

Miten arganöljyä käytetään hiuksissa

Levitä arganöljyä lisäämällä öljyä kämmenelle, lämmitä hetki öljyä kämmenien välissä hieroen ja levitä sitten öljy sormilla kammaten hiusten läpi. Keskity hiusten latvoihin, sillä suurin osa vahingoista tapahtuu hiusten pituuksissa. Käytä hiusten pesuun kosteuttavaa tai hoitavaa arganöljyshampoota ja -hoitoa.

Tuotesuositukset:

 

 

 
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

Viisi loistavaa vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa
Viisi loistavaa vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa

September 30, 2021

Jälleen on aika siirtyä viileämmän ilman vaatimiin rutiineihin myös ihonhoidossa. Kun kesällä ilman kosteus kannattelee ihonkin kosteutta, syksyn tullen viilenevät ilmat toimivat päinvastoin. Ja se vaatii tehostettua ihonhoitoa itse kullakin.
Onneksi luonnollinen riittävä ihonhoito on helppoa ja suht edullistakin...

Continue Reading

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

September 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Continue Reading

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä
Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

July 30, 2021

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa. Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja

Continue Reading