Ihonhoitoa kaiken ikää: Asiakaspalautteita ja yksi erikoinen Arganöljyn käyttäjä

January 12, 2016

Ihonhoitoa kaiken ikää: Asiakaspalautteita ja yksi erikoinen Arganöljyn käyttäjä

Ihonhoitoa kaiken ikää: Asiakaspalautteita ja yksi erikoinen Arganöljyn käyttäjä

Ihonhoito ja itsestään huolehtiminen kuuluvat jokaiselle naiselle ja jokaiseen ikään. Se tuli taas  todistettua eilen. Meneillään olevassa Ruusuvesikampanjassamme facebookissa  ensimmäisen arvonnan voittaja tuotti aivan erityistä mielihyvää. Nimittäin hän sattui olemaan jo yli 90-vuotias!  Onnea Taimille!

Ruusuvesi-Arganöjy yhdistelmässä on tehoa

Ihohan meillä kuivuu iän karttuessa, enkä toki ihmettele sitä, että ikäihmiset etsivät käyttöönsä kaikki vähänkin toimivat tavat kosteuttaa ihoaan. Siihen yhdistelmä Ruusuvesi & Arganöljy tarjoavatkin mitä mainioimman ratkaisun. Ruusuvesi palauttaa ihon pH:n vesipesun jälkeen ja kosteuttaa jo sinällään. Mutta se myös valmistaa ihoa vastaanottamaan Arganöljyn sisältämät antioksidantit, välttämättömät rasvahapot ja ravinteet. Näin Arganin hyödyt kertautuvat.

Ruusuvesi on vanha keksintö

Luonnollinen ruusuvesi onkin vanhemman väen tuttu entuudestaan. Sitä on todellakin käytetty iät ajat jo Kleopatran ajoista lähtien. Nyt ruusuvesi on nousemassa uuteen kukoistukseen luonnonkosmetiikan kokoajan lisääntyvän suosion myötä. Ruusuveden ihanuus perustuu sen yksinkertaiseen puhtauteen, luonnolliseen kosteutukseen ja ihanaan tuoksuun. Sen parempaa kasvovettä saa hakea.

Arganöljy ei ikää katso

Toinen ihana asiakaspalaute tuli joulun alla messuilla. Eräs äiti oli tuskastunut vauvan ilkeästi punoittavaan vaippaihottumaan ja kokeili siihen Arganöljyä. Jo parissa päivässä ihottuma oli rauhoittunut ja sen myötä myös vauva. Eli voidaan sanoa että Arganilla mennään, kaiken ikää vauvasta vaariin

Apua myös lemmikin iho-oireisiin

Jos Arganöljyn käyttö ei katso ikää, ei se näköjään katso myöskään lajia. Sain luvan käyttää erään asiakkaamme palautetta suorana lainauksena: “Meillä muuten argan-kokeilu kissan kroonisessa ihottumassa on tuottanut huikeita tuloksia! Pahat ihottumat on poissa ja nyt olen todennut, että uuden ihottuman alut ei pääse pahaksi, kun vaan huomaan ne ja laitan niihin tipan argania. Ja Dolly-kissa rakastaa sitä, kun kutina lakkaa heti ja sitten se vielä maistuukin hyvältä, eli siinä samassa se hoitaa myös sisäisesti.”

Mitäpä tähän lisäämään:).
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

September 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Continue Reading

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä
Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

July 30, 2021

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa. Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja

Continue Reading

Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!
Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!

June 28, 2021

Kesä! Aurinkoa ja lämpöä - pelkkää olemisen keveyttä. Nautitaan ulkoilmassa nyt. Pienellä varautumisella etukäteen iho ja hiukset nauttivat auringosta ja merivedestä yhtälailla. Arganöljy on loistava after sun -käytössä, se rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta.  Ja arganöljypinnoite auttaa suojaamaan hiuksiasi uidessa.

Continue Reading