Ihana Arganöljy – aavikolta kuuluisien kaunotarten peilikaappeihin

May 18, 2017

Ihana Arganöljy – aavikolta kuuluisien kaunotarten peilikaappeihin

Ihana Arganöljy – aavikolta kuuluisien kaunotarten peilikaappeihin

Catherine Zeta-Jones käyttää, Madonna käyttää, Salma Hayek käyttää, Jennifer Aniston, Eva Mendes, Scarlett Johansson käyttävät…mm näiden kuuluisien kaunotarten peilikaappeihin on Arganöljy tullut jäädäkseen. Eikä ihme, sillä Arganöljy tunnetaan erityisesti kyvystään parantaa ihon ja  hiusten ulkonäköä ja kuntoa.

Berberikansan perimätietoa

Arganöljyn kylmäpuristus on vuosisatoja vanha, berberikansan perimätietona äidiltä tyttärille kulkenut taito, jonka tuotoksena on saatu tätä ihmeöljyä. Valmistustavasta riippuen sitä puristetaan joko ruokaöljyksi tai ihon- ja hiustenhoitoon.

Aavikolta huippukosmetiikaksi

Kun Arganöljyä koskevat tutkimustulokset julkistettiin 1990-luvulla, länsimainen kosmetiikkateollisuus kiinnostui siitä todenteolla. Nykyään Arganöljy onkin todella monen maailmanluokan  hius- ja kosmetiikkatuotteen raaka-aineena.

Uhka arganpuumetsille?

Arganpuita kasvaa ainoastaan Saharan luoteiskulmassa, Atlas-vuoriston lähistöllä, kaistaleella, joka osuu Marokon valtion alueelle. Moni on huolissaan öljyboomin vaikutuksista arganpuumetsille. Huoli on turha, sillä juuri kaupallinen menekki on herättänyt Marokon valtaapitävät suojelemaan näitä metsiä. Tätä nykyä arganpuumetsät ovat myös Unescon maailmanperintökohde.

Ryöstöhakkuista taimien istutukseen

90-luvulle saakka arganpuita hakattiin surutta polttopuiksi ja Saharan aavikoituminen kiihtyi. Nyt puiden kaato on ankarasti kiellettyä ja naisten reilun kaupan osuuskunnat istuttavat suunnitelmallisesti uusia taimia hakattujen tilalle.

Kylmäpuristettua luomuneitsytöljyä

Arganpuun hedelmä muistuttaa suurikokoista oliivia. Hedelmän sisällä on kova kivi, jossa siemenet lymyävät. Öljy valmistetaan kylmäpuristamalla siemenistä korkealaatuista neitsytöljyä.
Toisin kuin oliivi, Arganpuun hedelmä ei kelpaa ihmiselle ravinnoksi. Sen sijaan se on suurta herkkua karjalle, erityisesti vuohille. Vuohet jopa kiipeilevät sorkillaan piikikkäisiin arganpuihin tämän herkun perässä.

Miksi Arganöljy

Arganöljy, joka tunnetaan myös nimellä Miracle Oil, sisältää todella runsaasti ravinteita, antioksidantteja ja iholle välttämättömiä rasvahappoja. Ne ovat kokoonpanossa, joka sopii hämmästyttävän hyvin ihmisen iholle ja hiuksille. Monien mielestä paremmin kuin mikään ihmisen kehittämä tuote.

Arganöljy ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja hoitaa ihottumia

Syy Arganöljyn menestykseen lienee juuri sen ikääntymisen merkkejä silottava vaikutus sekä kyky lievittää erilaisia iho-ongelmia. Se sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja, joka ovat pehmentävät ihoa ja ehkäisevät ryppyjen muodostumista. Arganöljyllä on myös vuosisadat hoidettu erilaisia ihottumia, atopiaa, aknea ja muita ihon epätasapainosta johtuvia oireita.

Tuloksia muutamassa viikossa

Kun valitset tuotetta, tarkista, että kyseessä on puhdas, luomulaatuinen 100% Arganöljy. Silloin voit odottaa tuloksia iholla ja hiuksilla jo parin viikon jälkeen. Iho heleytyy, voi paremmin ja hiukset saavat elinvoimaa.

Ja itselläkin on hyvä mieli, kun kun kaiken tämän saa luonnollisesti ja helposti, yhdestä pullosta.
Ihana Arganöljy!

Tuotesuosituksia:

 

100% Puhdas Arganöljy, 50 ml – 24,90€.

 

100% Puhdas Arganöljy, kasvoille, vartalolle ja hiuksille, 34,90 e

 
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

HUPS! Tuliko hoidettua liikaa? - Yksinkertainen On Kaunista Myös Ihonhoidossa
HUPS! Tuliko hoidettua liikaa? - Yksinkertainen On Kaunista Myös Ihonhoidossa

October 31, 2021

Joskus iho-ongelmat johtuvat ihonhoidon laiminlyönneistä, mutta yhä useammin esiintyy myös ihon liiallista hoitamista. Syystä voi sanoa, että yksinkertainen on kaunista myös ihonhoidossa. Ja luontokin kiittää!

Continue Reading

Viisi loistavaa vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa
Viisi loistavaa vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa

September 30, 2021

Jälleen on aika siirtyä viileämmän ilman vaatimiin rutiineihin myös ihonhoidossa. Kun kesällä ilman kosteus kannattelee ihonkin kosteutta, syksyn tullen viilenevät ilmat toimivat päinvastoin. Ja se vaatii tehostettua ihonhoitoa itse kullakin.
Onneksi luonnollinen riittävä ihonhoito on helppoa ja suht edullistakin...

Continue Reading

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

September 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Continue Reading