Epäilyttääkö tehokkuus – toimiiko luonnollinen ryppyvoide?

March 02, 2018

Epäilyttääkö tehokkuus – toimiiko luonnollinen ryppyvoide?

Epäilyttääkö tehokkuus – toimiiko luonnollinen ryppyvoide?

Bioteknologia on ottanut viime vuosina aimo harppauksia myös  luonnollisessa ihonhoidossa. Luonnollisuutta halajavan ei enää tarvitse tyytyä yhtään heikompaan tehoon hoitotuotteissaan. Luonnon raaka-aineista löytyy tehokkaat lääkkeet mm. ikääntymisen merkkejä vastaan. Vastauksena kysymykseen toimiiko luonnollinen ryppyvoide, esittelemme 7 luonnollista raaka-ainetta, joista löytyy tehoja nousta synteettisten formuloiden rinnalle ja jopa ohi.

1. Arganöljy

Arganöljy on tähtiraaka-aineemme, eikä suotta. Se on varsinainen ihon tehokosteuttaja. Öljyn koostumuksesta yli 80% on välttämättömiä rasvahappoja, jotka siirtävät koko kosteutusvoimansa iholle. Arganöljy sisältää myös paljon ravinteita, antiaging-vitamiineja A- ja E sekä kehossamme luonnostaankin esiintyvää skvaleenia. Skvaleeni suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, ehkäisee ’ikäläiskiä’ ja ihon ennenaikaista ikääntymistä.

2. Hibiskus

Hibiskusta kutsutaan lempinimellä ’The Botox Plant’, Botox-kasvi. Se on yksi tehokkaimmista kasvikunnan aktiiviaineista taistelussa ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Se torjuu ihon elastiinisäikeitä rikkovaa haitallista entsyymielastaasia.
Hibiskus lisää ihon elastisuutta, kohottaa ja kiinteyttää ihoa luonnollisesti. Hibiskus on myös erinomainen AHA-happojen lähde. Lue kauneustoimittajan juttu hibiskuksesta.

3. Ruusunmarjaöljy

Ruusunmarjaöljyn runsaat antioksidanttivarannot suojaavat ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä. Se sisältää ihoa nuorentavaa retinolia, joka on A-vitamiinin luonnollinen muoto. Ruusunmarjöljyssä on myös runsaasti ihon sävyä heleyttävää C-vitamiinia. Ruusumarjaöljy tuo iholle kirkkautta sekä kosteuttaa ja elvyttää kuivaa ja väsynyttä ihoa

4. Hyaluronihappo

Hyaluronihappo imee vettä itseensä, minkä vuoksi se on suosittu raaka-aine ihonhoitotuotteissa. Hyaluronaania on ihmisessä luonnostaan n 15 g ja osa siitä kehittyy uudelleen joka päivä.
Luonnollinen Hyaluronihappo on ihon kosteuttajana vailla vertaa. Se elvyttää ihon pintakerroksia, jolloin iho näyttää ja tuntuu pehmeämmältä ja raikkaan kosteutetulta. Hyaluronihapon kosteutta sitovat ominaisuudet ovat myös erityisen tärkeitä kun halutaan hidastaa ihon vanhenemisprosessia.

5. Kasviperäiset aminohapot

Kasvikunnasta peräisin olevat aminohapot stimuloivat voimakkaasti ihon kollageenin tuotantoa. Ne uudistavat ihoa ja kosteuttavat intensiivisesti. Aminohapot saavat ihosta kiinteämmän sekä hidastavat ryppyjen muodostumista.

6. AHAt eli hedelmähapot

Alfa Hydroxy Acids eli hedelmähapot antavat iholle hellän ja luonnollisen kuorinnan. Ne ehkäiset kuolleen ihosolukon muodostumista ihon pinnalle ja kirkastavat ihon sävyä. Iho näyttää nuoremmalta ja raikkaalta. Okabon voiteiden AHAt ovat peräisin Hibiskuksen kukasta.

7. Koivunmahlauute

Erittäin tehokas suomalainen luonnonuute ikääntymisen merkkejä vastaan. Koivunmahlauute sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä. Se sisältää paljon vitamiineja, joista mainittakoon ihon sävyä heleyttävä C-vitamiini.

Luottoraaka-aineet uusissa voiteissa

Nämä kaikki 7 luonnollista luottoraaka-ainetta halusimme mukaan kiinteyttäviin kasvovoiteisiimme.
Kiinteyttävä Kosteusvoide DAY on nopeasti imeytyvä tehokosteuttaja koko päiväksi ja Uudistava hoitovoide NIGHT saa ihon kuin ihon levänneen ja raikkaan näköiseksi.
Molemmat voiteet ovat avainlipputuotteita.
Leave a comment


Also in Artikkelit

Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin
Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin

August 31, 2020 4 Comments

Blogisarjamme toinen osa on täällä! Tänään meitä puhuttaa ihonalainen maailma. Sanontaa mukaillen, ihosi on mitä syöt. Ravintotottumuksillamme voimme vaikuttaa myös ihon kuntoon. Etsimme tähän kirjoitukseen vinkkejä siitä, mitä ja miten syöt ihosi kuntoon ja ravintosuositukset ihotyypeittäin. 

Continue Reading

Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?
Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?

July 30, 2020 4 Comments

Continue Reading

Puhdas kaktusviikunaöljy antaa hiuksille elinvoimaa
Paljastus! Kaktusviikunaöljyllä sädehtivää elinvoimaa hiuksillesi

July 02, 2020 4 Comments

Continue Reading