Seis! Ei enää iänikuisia hiuspulmia! Arganöljyn taattua tehoa Okabo Organicsin shampoopalassa! Testaajat ihastuivat.

February 28, 2021

Arganöljyn taattua tehoa Okabon Shampoopalassa

Arganöljy on tunnettu ihon- ja hiusten hyväntekijä. Nyt tätä luonnon taikaöljyä löytyy myös  shampoo- ja hoitoainepalojen muodossa. Hiljattain lanseeratut tulokkaat ovat saaneet innokkaan vastaanoton ja myös testaajat ihastuivat Okabo Organicsin shampoopalaan. Annetaanpa siis ensimmäisten kokeilijoiden kertoa. Kaikki kokeilijat ovat siirtyneet suoraan pullosampoista, ei aiempaa kokemusta palasampoista. 

Ninni, 23 v: Paksut pitkät hiukset, hiuspohja kuiva

Ajoittaista kutinaa ja pientä hilseilyä.

Ensireaktio: ’nyt täytyy kyl sanoa, että HUHHUH!  Tulin just suihkusta ja oli pakko heti tulla hehkuttamaan. En oo eläissäni näin hyviä tukkatuotteita käyttänyt.’
5 viikkoa Okabon Hoitavaa arganshampoota: 
’Ajoittainen hilseily on jäänyt, vaikka nyt eletään vuoden kylmintä jaksoa helmikuussa pipoineen.’

Helmi, 26 v: Pitkät, runsaat hiukset, rasvoittuva hiustyyppi

Helposti rasvoittuva päänahka. Liikuntaharrastusten takia pesu vähintään joka toinen päivä.

6 viikkoa Okabon Kosteuttavaa arganshampoota:
’Ihan ensimmäinen huomio oli, että pesuväli on pidentynyt. Jos en ihan totaalista hikijumppaa ole harrastanut, ei hiuksia ole pakko pestä kuin joka kolmas tai neljäs päivä. Mahtavaa. Hiukset tuntuu kuohkeammilta ja helposti kammattavilta. Olisko sähköinen lentelykin vähentynyt. Ihana sitruunaruohon tuoksu virkistää aamupesulla. I 💚 this!’

Ulla, 55 v: Pitkät, värjätyt hiukset

Pitkät hiukset, usein ponnarilla.

5 viikkoa Okabon Kosteuttavaa arganshampoota: 
’Arganshampoo- ja hoitoainepala vähentänyt kaksihaaraisia, lättänät hiukset muuttuneet selkeesti ilmavammiksi..paras sampoo ja hoitoaine evö!!!

Suvi 33 v: Blondatut, ohuehkot hiukset

Puolipitkät, vaalennetut, normaali hiuspohja

2 viikkoa Okabon Kosteuttavaa arganshampoota:
Testattu on ja täytyy sanoa että parasta kakkushampoota luomuna mitä olen koittanut! Hyvä te! 
Shampoo vaahtoutuu todella hyvin eikä pese vaaleaa ja ohutta hiusta ihan kuivaksi/takkupalloksi! Ja hoitoaine todella tuntui hoitavalta, hiukset oli helposti kammattavat muttei kuitenkaan liian vetelät! Ja toi sitruunaruohon tuoksu on ihana!

Juhani, 59 v: Lyhyet hiukset, kutiava, hilseilevä hiuspohja

Kuivuudesta aiheutunutta talvisin voimistuvaa hilseilyä. Aiemmin käyttänyt vain erikoissampoita hilseen hoitoon.

6 viikkoa Okabon Hoitavaa arganshampoota: 
’Päänahan kutina lakannut ja hilseily pysynyt kurissa. Kätevä käyttöliittymä tämä pala, kulkee helposti mukana salillakin.’

Aivan!☝️Tuoksut ovat yksi suurimmista allergeeneista, ja aiheuttavat monille juuri kutinaa ja ihoärsytystä. Okabon Hoitava arganshampoopala ei sisällä tuoksuja, ja sisältää Kosteuttavaa tuotesisartaan enemmän arganöljyä hoitamaan kuivaa päänahkaa ja tasapainottamaan talineritystä.

Imppu, 40+v: Lyhyet, värjätyt hiukset

Lyhyet ja ohuehkot hiukset, helposti sähköistyvät

8 viikkoa Okabon Kosteuttavaa arganshampoota: 
'Nyt 2 kk:n käytön jälkeen selkeästi lisää volyymin tunnetta, sähköisyys vähentynyt ja joka toisella kerralla hoitoaine jäänyt pois ja hiukset ovat entistä ilmavammat. Tykkään näistä kovin.'

Ekologiset, riittoisat ja hiuksia hellivät palat

Okabon Kosteuttavat ja Hoitavat Arganshampoopalat ovat ihanasti vaahtoavia ja pehmeästi peseviä. Niissä on tiheä, kermainen ja pitkäikäinen vaahto. Ne ovat erittäin hellävaraisia, eivätkä ärsytä herkkääkään hiuspohjaa. 

Lempeät ja hiuksia hellivät Arganshampoo- ja -hoitoainepalat myös suojaavat hiusväriä. Lisäksi palat ovat ympäristöystävällisiä: ne ovat biohajoavia ja lopulta huuhtoutuvat hiuksista helposti eivätkä jätä jäämiä hiuksen pintaan. 

Sulfaatittomia ja silikonittomia

Sanomattakin on selvää, että Okabon shampoo-ja hoitoainepalat eivät sisällä SLS-sulfaatteja tai silikoneja. Niiden sijaan ne ovat pullollaan luomua arganöljyä, joka sitoo kosteutta hiukseen ja antaa upeaa kiiltoa. 

Joko sinä olet kokeillut aitoja shampoopaloja, jotka eivät tahmaa tai vaadi totuttelua?

Tuotesuosituksia:
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

September 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Continue Reading

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä
Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

July 30, 2021

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa. Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja

Continue Reading

Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!
Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!

June 28, 2021

Kesä! Aurinkoa ja lämpöä - pelkkää olemisen keveyttä. Nautitaan ulkoilmassa nyt. Pienellä varautumisella etukäteen iho ja hiukset nauttivat auringosta ja merivedestä yhtälailla. Arganöljy on loistava after sun -käytössä, se rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta.  Ja arganöljypinnoite auttaa suojaamaan hiuksiasi uidessa.

Continue Reading