Arganöljyä vartalolle ja hiuksille – aloita uusi vuosi itsesi hellimiskuurilla

January 02, 2016

Arganöljyä vartalolle ja hiuksille – aloita uusi vuosi itsesi hellimiskuurilla

Arganöljyä vartalolle ja hiuksille – aloita uusi vuosi itsesi hellimiskuurilla

Mitä meillä olikaan ennen Arganöljyä?

Tämä luonnon oma tehokosteuttaja yksinkertaistaa  kauneudenhoitorutiineja, sillä se vastaa niin moneen tarpeeseen. Se on monikäyttöisyydessään kertakaikkiaan ihastuttava tuttavuus, joka on tullut jäädäkseen yhä useampaan peilikaappiin. Mikset aloittaisi uutta vuotta oman itsen hellimisellä? Tee keskitalven kosteutusremontti vartalolle ja hiuksille.

Tässä alla muutama vinkki, mihin kaikkeen voit Arganiasi käyttää.

Argania vartalolle

Vartaloöljynä käytettäessä Arganöljyn erinomaisen kosteuttavat ainesosat tulevat esiin. Arganöljy lisää elastisuutta ja suojaa vartalon ihoa. Se on oivallinen apu kun halutaan häivyttää ja ehkäistä raskausarpia, ihon tummentumia, läiskiä ja arpia. Arganöljyä hierotaan pehmein pyörivin liikkein koko keholle. Saat parhaan hoitotuloksen vartalollesi, kun lisäät öljyä suihkun tai saunan jälkeen hiukan nihkeälle iholle. Liika hankaus pyyhkeellä varsinkaan talvisin ei ole suositeltavaa. Myös kyynärpäiden ja jalkapohjien iho pehmenee Arganöljyllä.

Arganöljyllä kyytiä kaksihaaraisille

Hiuksissa Arganöljy kosteuttaa ja hoitaa kaksihaaraisia. Se on ns kuivaöljy, joka ei jätä rasvaista tuntua ihoon tai hiuksiin. Tämä luonnonöljy hoitaa myös kutiavaa ja hilseilevä päänahkaa. Argan on oivallinen apu myös takkujen selvityksessä ja sitä kannattaa lisätä ainakin hiuslatvoihin pesun jälkeen.Se nimittäin suojaa kuumuudelta föönauksen tai  kihartimen käytön aikana. Ja jättää hiuksiin kauniin, terveen kiillon.

Arganöljyn käyttö hiuksissa

Öljyä voi käyttää hiuksissa monin tavoin riippuen tarpeesta ja hiusten kunnosta. Sitä käytetään huuhdeltavan hoitoaineen tapaan, tehohoitona esim löylyn ajan tai hiusnaamiona jopa yön yli. Öljyä voi myös lisätä aamuin illoin tai aina tarvittaessa muutamaan tipan antamaan kiiltoa ja esim poistamaan liikaa kihartumista. Silloin öljy lämmitetään ensin hieromalla sitä käsien välissä, jonka jälkeen sormet juoksutetaan hiusten läpi.

Kynnet kauniiksi ja kiiltäviksi

Kynnet käsissä ja jaloissa hyötyvät myös Arganöljyn kosteuttavista ja hoitavista ominaisuuksista. Erityisesti paljon kynsilakkaa ja poistoaineita käyttävillä kynnet ja kynsinauhat kuivuvat helposti. Kynnet ja kynsinauhat pysyvät terveinä ja kauniina hieromalla niihin säännöllisesti muutaman tippa  Arganöljyä.

Tässä ja edellisessä postauksessa on tiivistetty, vähän luettelomainen kooste siitä, mihin kaikkeen tämä luonnon oma ihmeöljy taipuu. Kirjoitan näistä käyttötavoista vielä tarkemmin, kustakin erikseen tulevissa postauksissa. Ihania hoitohetkiä ja oman itsen hellimiskuuria itse kullekin!

Tuotesuosituksia:

 

100% Puhdas Arganöljy, 50 ml – 24,90€.

 

100% Puhdas Arganöljy, kasvoille, vartalolle ja hiuksille, 34,90 e
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

September 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Continue Reading

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä
Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

July 30, 2021

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa. Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja

Continue Reading

Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!
Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!

June 28, 2021

Kesä! Aurinkoa ja lämpöä - pelkkää olemisen keveyttä. Nautitaan ulkoilmassa nyt. Pienellä varautumisella etukäteen iho ja hiukset nauttivat auringosta ja merivedestä yhtälailla. Arganöljy on loistava after sun -käytössä, se rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta.  Ja arganöljypinnoite auttaa suojaamaan hiuksiasi uidessa.

Continue Reading