Arganöljyä vartalolle ja hiuksille – aloita uusi vuosi itsesi hellimiskuurilla

January 02, 2016

Arganöljyä vartalolle ja hiuksille – aloita uusi vuosi itsesi hellimiskuurilla

Arganöljyä vartalolle ja hiuksille – aloita uusi vuosi itsesi hellimiskuurilla

Mitä meillä olikaan ennen Arganöljyä?

Tämä luonnon oma tehokosteuttaja yksinkertaistaa  kauneudenhoitorutiineja, sillä se vastaa niin moneen tarpeeseen. Se on monikäyttöisyydessään kertakaikkiaan ihastuttava tuttavuus, joka on tullut jäädäkseen yhä useampaan peilikaappiin. Mikset aloittaisi uutta vuotta oman itsen hellimisellä? Tee keskitalven kosteutusremontti vartalolle ja hiuksille.

Tässä alla muutama vinkki, mihin kaikkeen voit Arganiasi käyttää.

Argania vartalolle

Vartaloöljynä käytettäessä Arganöljyn erinomaisen kosteuttavat ainesosat tulevat esiin. Arganöljy lisää elastisuutta ja suojaa vartalon ihoa. Se on oivallinen apu kun halutaan häivyttää ja ehkäistä raskausarpia, ihon tummentumia, läiskiä ja arpia. Arganöljyä hierotaan pehmein pyörivin liikkein koko keholle. Saat parhaan hoitotuloksen vartalollesi, kun lisäät öljyä suihkun tai saunan jälkeen hiukan nihkeälle iholle. Liika hankaus pyyhkeellä varsinkaan talvisin ei ole suositeltavaa. Myös kyynärpäiden ja jalkapohjien iho pehmenee Arganöljyllä.

Arganöljyllä kyytiä kaksihaaraisille

Hiuksissa Arganöljy kosteuttaa ja hoitaa kaksihaaraisia. Se on ns kuivaöljy, joka ei jätä rasvaista tuntua ihoon tai hiuksiin. Tämä luonnonöljy hoitaa myös kutiavaa ja hilseilevä päänahkaa. Argan on oivallinen apu myös takkujen selvityksessä ja sitä kannattaa lisätä ainakin hiuslatvoihin pesun jälkeen.Se nimittäin suojaa kuumuudelta föönauksen tai  kihartimen käytön aikana. Ja jättää hiuksiin kauniin, terveen kiillon.

Arganöljyn käyttö hiuksissa

Öljyä voi käyttää hiuksissa monin tavoin riippuen tarpeesta ja hiusten kunnosta. Sitä käytetään huuhdeltavan hoitoaineen tapaan, tehohoitona esim löylyn ajan tai hiusnaamiona jopa yön yli. Öljyä voi myös lisätä aamuin illoin tai aina tarvittaessa muutamaan tipan antamaan kiiltoa ja esim poistamaan liikaa kihartumista. Silloin öljy lämmitetään ensin hieromalla sitä käsien välissä, jonka jälkeen sormet juoksutetaan hiusten läpi.

Kynnet kauniiksi ja kiiltäviksi

Kynnet käsissä ja jaloissa hyötyvät myös Arganöljyn kosteuttavista ja hoitavista ominaisuuksista. Erityisesti paljon kynsilakkaa ja poistoaineita käyttävillä kynnet ja kynsinauhat kuivuvat helposti. Kynnet ja kynsinauhat pysyvät terveinä ja kauniina hieromalla niihin säännöllisesti muutaman tippa  Arganöljyä.

Tässä ja edellisessä postauksessa on tiivistetty, vähän luettelomainen kooste siitä, mihin kaikkeen tämä luonnon oma ihmeöljy taipuu. Kirjoitan näistä käyttötavoista vielä tarkemmin, kustakin erikseen tulevissa postauksissa. Ihania hoitohetkiä ja oman itsen hellimiskuuria itse kullekin!

Tuotesuosituksia:

 

100% Puhdas Arganöljy, 50 ml – 24,90€.

 

100% Puhdas Arganöljy, kasvoille, vartalolle ja hiuksille, 34,90 e
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

Okabo Organics kasvojen tehohoitoDUO
Okabolainen joulu - keräsimme 5 parasta lahjaa

December 07, 2020

Continue Reading

Okabon argan shampoopalat
Super-ihanat Argan shampoo- ja hoitoainepalat

December 01, 2020

Okabon uudet (Kosteuttava ja Hoitava) Arganshampoopalat ovat ihanasti vaahtoavia ja pehmeästi peseviä. Niissä on tiheä, kermainen ja pitkäikäinen vaahto. Palat ovat erittäin hellävaraisia, eivät ärsytä herkkääkään hiuspohjaa ja suojaavat hiusväriä...

Continue Reading

Ihonhoito syksyllä - 4 kohdan muistilista
Ihonhoito syksyllä - 4 kohdan muistilista

October 29, 2020

Ihonhoito syksyllä antsaitsee hetken tarkastelua, sillä syksyisin ihon tarpeet ovat toiset kuin kesällä. Jos mielit säilyttää ihon hyvässä kunnossa yli kylmän kauden, on aika tarkistaa alta muutama seikka ja tehdä ihonhoidon päivitys syksyyn.

Continue Reading