Arganöljy TOP 7 – vartalolle ja hiuksille

March 01, 2016

Arganöljy TOP 7 – vartalolle ja hiuksille

Arganöljy TOP 7 – vartalolle ja hiuksille

Arganöljyn hyvää tekevistä vaikutuksista hyötyy kasvojen lisäksi koko keho. Arganöljy sisältää iholle välttämättömiä, kosteuttavia rasvahappoja sekä E- ja A-vitamiineja, jotka ovat varsinaisia ihovitamiineja. E-vitamiini mm tehostaa ihosolujen aineenvaihduntaa ja edesauttaa niiden uusiutumista. A-vitamiini taas auttaa pitämään ihon terveenä ja voi ehkäistä sen ennenaikaista vanhenemista. Kaikki tämä pätee tietysti kasvojen ohella myös vartalon ihoon ja hiuksiin.

Alla on lueteltu 7 vinkkiä, kuinka Arganöljyä voi käyttää vartalon iholla ja hiuksissa.

1. Arganöljyä vartalovoiteeseen

Lisää muutamia tippoja Arganöljyä vartalovoiteen sekaan ja nauti sen hyväätekevistä vaikutuksista koko keholla. Arganöljy jättää iholle kauniin silkinhohteen.

2. Sheivauksen jälkeen

Arganöljy lievittää sheivauksen jälkeistä kirvelyä ja ihoärsytystä. Se rauhoittaa ihon punaisuutta ja häivyttää sävyjen epätasaisuutta. Sopii myös miehille. Käytä Arganöljyä kainalon herkälle iholle,  bikinalueelle ja sääriin. Erityisesti säärien iholle sopii kaunis hohde, jonka Arganöljy saa aikaan.

3. Raskausarvet

Arganöljy ehkäisee raskausarpien muodostumista parantamalla ihon joustavuutta.  Lämmitä muutamia tippoja käsiesi välissä hieroen ja levitä öljyä ongelma-alueille.

4. Hiuksiin jätettävä hoitoaine

Jos sinulla on kosteutusta ja hoitoa kaipaavat hiukset, käytä Arganöljyä hoitoaineena. Hiero pari tippaa (ei liikaa!) puhdasta Arganöljyä ensin käsiesi välissä lämpimäksi ja levitä kauttaaltaan pyyhekuiviin, kosteisiin hiusten pituuksiin. Kampaa hiukset, jotta öljy kulkeutuu hiusten latvoihin saakka. Arganöljy myös suojaa hiuksia kuumuudelta föönauksen aikana.

5. Yön yli-tehohoito hiuksille ja päänahalle

Mikäli hiuksesi ovat hauraat, huonokuntoiset, sähköiset tai helposti takkuuntuvat tai kärsit arasta ja kutiavasta päänahasta, ota tavaksi tehdä yönyli-tehohoito hiuksillesi. Lisää useita tippoja (8-10) Arganöljyä kaikkialle hiuksiin ja päänahkaan. Pistä suihkumyssy tai muovipussi päähäsi ja kiedo koko komeus pyyhkeen sisään ja anna vaikuttaa yön yli. Aamulla pese hiukset normaalisti ja nauti Arganöljyn hoitavista ja kosteuttavista vaikutuksista päänahassa ja hiuksissa.

6. Arganöljy vahvistaa kynsiä ja hoitaa kynsinauhoja

Arganöljy hoitaa tehokkaasti myös rikkoontuneita tai tulehtuneita kynsinauhoja. Se myös vahvistaa hauraita kynsiä, kosteuttaa ja antaa kiiltoa. Hiero Arganöljyä kynsiin ja kynsinauhoihin päivittäin. Muista myös varpaankynnet.

7. Sileät, pehmeät kannat

Kun haluat kauniit pehmeät kantapäät, lisää nukkumaan mennessäsi muutamia tippoja Arganöljyä ongelmakohtiin ja hiero reippain ottein. Pue puhtaat puuvillasukat  jalkaasi ja anna vaikuttaa yön yli. Toista tarvittaessa.
Jos kannat ovat oikein kuivat, tee ensin jalkakylpy. Lisää vatiin lämmintä vettä ja lisää veden sekaan muutamia tippoja Arganöljyä, myös ruusuvesi sopii tähän. Kylvetä jalkoja n 8-10 min. Kuivaa jalat huolellisesti ja raspaa kannat. Levitä jalkoihin ja erityisesti kantoihin Arganöljyä hierovin liikkein. Puhtaat sukat jalkaan ja anna vaikuttaa yön yli.

Tuotesuosituksia:

 

100% Puhdas Arganöljy, 50 ml – 24,90€.

 

100% Puhdas Arganöljy, kasvoille, vartalolle ja hiuksille, 34,90 e
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

Okabo Organics kasvojen tehohoitoDUO
Okabolainen joulu - keräsimme 5 parasta lahjaa

December 07, 2020

Continue Reading

Okabon argan shampoopalat
Super-ihanat Argan shampoo- ja hoitoainepalat

December 01, 2020

Okabon uudet (Kosteuttava ja Hoitava) Arganshampoopalat ovat ihanasti vaahtoavia ja pehmeästi peseviä. Niissä on tiheä, kermainen ja pitkäikäinen vaahto. Palat ovat erittäin hellävaraisia, eivät ärsytä herkkääkään hiuspohjaa ja suojaavat hiusväriä...

Continue Reading

Ihonhoito syksyllä - 4 kohdan muistilista
Ihonhoito syksyllä - 4 kohdan muistilista

October 29, 2020

Ihonhoito syksyllä antsaitsee hetken tarkastelua, sillä syksyisin ihon tarpeet ovat toiset kuin kesällä. Jos mielit säilyttää ihon hyvässä kunnossa yli kylmän kauden, on aika tarkistaa alta muutama seikka ja tehdä ihonhoidon päivitys syksyyn.

Continue Reading