Arganöljy TOP 7 – vartalolle ja hiuksille

March 01, 2016

Arganöljy TOP 7 – vartalolle ja hiuksille

Arganöljy TOP 7 – vartalolle ja hiuksille

Arganöljyn hyvää tekevistä vaikutuksista hyötyy kasvojen lisäksi koko keho. Arganöljy sisältää iholle välttämättömiä, kosteuttavia rasvahappoja sekä E- ja A-vitamiineja, jotka ovat varsinaisia ihovitamiineja. E-vitamiini mm tehostaa ihosolujen aineenvaihduntaa ja edesauttaa niiden uusiutumista. A-vitamiini taas auttaa pitämään ihon terveenä ja voi ehkäistä sen ennenaikaista vanhenemista. Kaikki tämä pätee tietysti kasvojen ohella myös vartalon ihoon ja hiuksiin.

Alla on lueteltu 7 vinkkiä, kuinka Arganöljyä voi käyttää vartalon iholla ja hiuksissa.

1. Arganöljyä vartalovoiteeseen

Lisää muutamia tippoja Arganöljyä vartalovoiteen sekaan ja nauti sen hyväätekevistä vaikutuksista koko keholla. Arganöljy jättää iholle kauniin silkinhohteen.

2. Sheivauksen jälkeen

Arganöljy lievittää sheivauksen jälkeistä kirvelyä ja ihoärsytystä. Se rauhoittaa ihon punaisuutta ja häivyttää sävyjen epätasaisuutta. Sopii myös miehille. Käytä Arganöljyä kainalon herkälle iholle,  bikinalueelle ja sääriin. Erityisesti säärien iholle sopii kaunis hohde, jonka Arganöljy saa aikaan.

3. Raskausarvet

Arganöljy ehkäisee raskausarpien muodostumista parantamalla ihon joustavuutta.  Lämmitä muutamia tippoja käsiesi välissä hieroen ja levitä öljyä ongelma-alueille.

4. Hiuksiin jätettävä hoitoaine

Jos sinulla on kosteutusta ja hoitoa kaipaavat hiukset, käytä Arganöljyä hoitoaineena. Hiero pari tippaa (ei liikaa!) puhdasta Arganöljyä ensin käsiesi välissä lämpimäksi ja levitä kauttaaltaan pyyhekuiviin, kosteisiin hiusten pituuksiin. Kampaa hiukset, jotta öljy kulkeutuu hiusten latvoihin saakka. Arganöljy myös suojaa hiuksia kuumuudelta föönauksen aikana.

5. Yön yli-tehohoito hiuksille ja päänahalle

Mikäli hiuksesi ovat hauraat, huonokuntoiset, sähköiset tai helposti takkuuntuvat tai kärsit arasta ja kutiavasta päänahasta, ota tavaksi tehdä yönyli-tehohoito hiuksillesi. Lisää useita tippoja (8-10) Arganöljyä kaikkialle hiuksiin ja päänahkaan. Pistä suihkumyssy tai muovipussi päähäsi ja kiedo koko komeus pyyhkeen sisään ja anna vaikuttaa yön yli. Aamulla pese hiukset normaalisti ja nauti Arganöljyn hoitavista ja kosteuttavista vaikutuksista päänahassa ja hiuksissa.

6. Arganöljy vahvistaa kynsiä ja hoitaa kynsinauhoja

Arganöljy hoitaa tehokkaasti myös rikkoontuneita tai tulehtuneita kynsinauhoja. Se myös vahvistaa hauraita kynsiä, kosteuttaa ja antaa kiiltoa. Hiero Arganöljyä kynsiin ja kynsinauhoihin päivittäin. Muista myös varpaankynnet.

7. Sileät, pehmeät kannat

Kun haluat kauniit pehmeät kantapäät, lisää nukkumaan mennessäsi muutamia tippoja Arganöljyä ongelmakohtiin ja hiero reippain ottein. Pue puhtaat puuvillasukat  jalkaasi ja anna vaikuttaa yön yli. Toista tarvittaessa.
Jos kannat ovat oikein kuivat, tee ensin jalkakylpy. Lisää vatiin lämmintä vettä ja lisää veden sekaan muutamia tippoja Arganöljyä, myös ruusuvesi sopii tähän. Kylvetä jalkoja n 8-10 min. Kuivaa jalat huolellisesti ja raspaa kannat. Levitä jalkoihin ja erityisesti kantoihin Arganöljyä hierovin liikkein. Puhtaat sukat jalkaan ja anna vaikuttaa yön yli.

Tuotesuosituksia:

 

100% Puhdas Arganöljy, 50 ml – 24,90€.

 

100% Puhdas Arganöljy, kasvoille, vartalolle ja hiuksille, 34,90 e
Leave a comment


Also in Artikkelit

Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin
Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin

August 31, 2020 4 Comments

Blogisarjamme toinen osa on täällä! Tänään meitä puhuttaa ihonalainen maailma. Sanontaa mukaillen, ihosi on mitä syöt. Ravintotottumuksillamme voimme vaikuttaa myös ihon kuntoon. Etsimme tähän kirjoitukseen vinkkejä siitä, mitä ja miten syöt ihosi kuntoon ja ravintosuositukset ihotyypeittäin. 

Continue Reading

Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?
Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?

July 30, 2020 4 Comments

Continue Reading

Puhdas kaktusviikunaöljy antaa hiuksille elinvoimaa
Paljastus! Kaktusviikunaöljyllä sädehtivää elinvoimaa hiuksillesi

July 02, 2020 4 Comments

Continue Reading