Arganöljy top 7 – ihmeöljyn monipuoliset ihonhoitohyödyt kasvoille

February 23, 2016 3 Comments

Arganöljy top 7 – ihmeöljyn monipuoliset ihonhoitohyödyt kasvoille

Arganöljy top 7 – ihmeöljyn monipuoliset ihonhoitohyödyt kasvoille

Arganöljy on erittäin monipuolinen ihonhoitoöljy, jota kannattaa hyödyntää muuhunkin kuin vain kosteutta sitomaan. Se sisältää ainesosia, jotka tasoittavat ihon värjäytymiä (kuten maksaläiskät ja arvet) ja rauhoittavat herkkää ihoa, auringonpolttamia, ihottumia tai ihoärsytyksiä. Lisäksi se sopii mainiosti myös ihon puhdistukseen. Yleisimmin öljyä käytetään kasvoille osana päivittäistä ihonhoitorutiinia.

Seitsemän vinkkiä, kuinka saat öljystäsi vieläkin enemmän irti:

1. Yöllinen tehoseerumi

Lisää muutamia tippoja puhdasta Arganöljyä iltaisin voiteen alle ja anna sen kosteutta sitovien rasvahappojen ja ravitsevien vitamiinien tehdä taikojaan yön aikana. Jos ihosi ei ole ole kovin kuiva, varsinkin lämpimään vuodenaikaan yöksi riittää myös pelkkä öljy.

2. Arganöljy ja antiaging

Arganöljy sisältää antioksidantteja, jotka torjuvat ympäristön saasteiden ja UV-säteilyn aiheuttamaa kuormitusta iholle. Runsas E-vitamiinipitoisuus ja iholle välttämättömät rasvahapot ehkäisevät vapaiden radikaalien toimintaa ihosoluissa sekä samalla parantavat ihon joustavuutta ja vahvistavat ihosoluja kasvojen ihossa. Lisäksi arganöljy pehmentää ja tasoittaa ihoa ryppyjen ympärillä.
Vinkki: kun olet lisännyt öljyä kasvoille ja decolleteelle, taputtele kevyesti sormenpäihin jäänyt öljy silmänympärysiholle.

3. Meikinpoisto ja ihon öljypuhdistus

Hellävarainen arganöljy toimii myös turvallisena ja tehokkaana meikinpoistajana. Toimii hyvin myös silmämeikin, kuten linereitten ja mascaran, poistossa sillä argonöljy ei vahingoita tai kirvele silmiä. Tai kokeile kunnon öljypuhdistusta kasvoille. Ohjeet löydät täältä.

4. Ravinteita kasvoveteen

Anna ihollesi ravinteikas Arganhoito jo ennen kosteusvoiteen levittämistä. Kokeile miltä tuntuu lisätä pari tippaa Arganöljyä kasvoveteen kasteltuun pumpuliin. Heleyttää ihoa.

5. Arganöljy-kasvokuorinta

Sekoita teelusikallinen öljyä samaan määrään hienoa sokeria ja hiero seosta hellävaroen kasvoille ja kaulalle. Huuhtele kädenlämpöisellä vedellä. Lempeä, hoitava Arganöljyseos poistaa kuollutta ihosolukkoa ja kirkastaa ihoa.

6. Akne ja sekaiho

Arganöljyn sisältämä linolihappo auttaa vähentämään aknen tulehdusta. Tämä ihoa ravitseva öljy myös säätelee ja tasapainottaa  talintuotantoa, eikä tuki ihon huokosia. Arganöljy sitoo kosteutta ja sitä kosteuttahan myös rasvoittuva iho janoaa. Tuon tasapainottavan ominaisuutensa ansiosta arganöljy sopii mainiosti myös sekaiholle.

7. Arganhoito huulille

Arganöljyllä voit hoitaa myös huulia, sillä se paitsi suojaa ja pehmentää niitä, myös hoitaa rohtumia. Voit myös tehdä huulten kuorinnan lisäämällä pari tippaa öljyä sokeripalaan. Hiero öljyistä sokeripalaa kevyesti huuliisi kauttaaltaan. Kuollut ihosolukko irtoaa ja huulet näyttävät kauniimmilta.

Montaako näistä vinkeistä olet jo kokeillut? Tuleeko sinulle mieleen muita käyttövinkkejä?

Millainen on iholle hyvä arganöljy?

1. Valitse luomu

Luomusti tehty öljy tarkoittaa, että arganhedelmien kasvattamisen yhteydessä ei ole käytetty ihoa ärsyttäviä myrkkyjä. Luomu on myös luonnolle hyvä valinta, koska satoa ei kasvateta ylikuormittamalla luontoa.

2. Vältä jatkokäsitteltyä tai deodorisoitua öljyä

Osa arganöljyistä on pakkausselosteen mukaan 100% öljyä, mutta öljy voi olla jälkikäteen mekaanisesti käsitelty tai “deodorisoitu” eli tehty hajuttomaksi. Valmiin öljyn mekaaninen käsittely kuitenkin muokkaa sen koostumusta eikä öljy välttämättä käyttäydy samalla tavalla iholla. Laadukkaasta raaka-aineesta kylmäpuristettua arganöljyä ei tarvitse enää käsitellä.

3. Vältä jatkettuja öljyjä

Suurin osa arganöljyistä on hyviä iholle. Tärkein vaikuttava aines on luonnollisesti öljyn muodossa oleva argan, joten kannattaa välttää erilaisia jatkettuja mixejä, koska seokset voivat pilata öljyn rakenteen.

(4) Osta eettisesti

Osa arganöljyn markkinoijista kilpailuttaa hinnan mahdollisimman alas. Lisäksi kovin edullinen arganöljy on tyypillisimmin tehostetusti tuotettua. Siinä arganhedelmän kivet murskataan koneellisesti, mikä toki nopeuttaa öljyn tuotantoa, mutta myös heilauttaa öljyn happotasapainoa.
Jos ihosi hyvinvointi paranee öljyn ansiosta, paras kiitos on maksaa alkutuottajille reilusti.

Okabo Organics ostaa luomusti kasvaneen, kylmäpuristetun neitsyarganöljynsä suoraan marokkolaisten naisten osuuskunnasta ilman välikäsiä. Öljy valmistetaan laadukkaista, käsin erotelluista arganhedelmän siemenistä. Luomua arganöljyämme ei ole käsitelty jälkikäteen.

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat ihonsa kauniiksi eettisesti ja luontoa kunnioittaen.

Suosituin tuotteemme onkin 100% puhdas arganöljy, 50 ml – 24,90€.

 

Muita tuotesuosituksia: 

100% Puhdas Arganöljy, kasvoille, vartalolle ja hiuksille, 34,90 e
3 Responses

ejtrgdddps
ejtrgdddps

September 04, 2020

Arganöljy top 7 – ihmeöljyn monipuoliset ihonhoitohyödyt kasvoille – Okabo Organics
ejtrgdddps http://www.gyxq0urdo3z75r7e2e1256ss969779vns.org/
[url=http://www.gyxq0urdo3z75r7e2e1256ss969779vns.org/]uejtrgdddps[/url]
aejtrgdddps

tbbpeghc
tbbpeghc

September 03, 2020

Arganöljy top 7 – ihmeöljyn monipuoliset ihonhoitohyödyt kasvoille – Okabo Organics
atbbpeghc
tbbpeghc http://www.gv63873js4y75amt5kz87zrd6r9l97z0s.org/
[url=http://www.gv63873js4y75amt5kz87zrd6r9l97z0s.org/]utbbpeghc[/url]

hvxbnxhxge
hvxbnxhxge

September 03, 2020

Arganöljy top 7 – ihmeöljyn monipuoliset ihonhoitohyödyt kasvoille – Okabo Organics
[url=http://www.gk9l956akb6d923zump92460p1wmia46s.org/]uhvxbnxhxge[/url]
ahvxbnxhxge
hvxbnxhxge http://www.gk9l956akb6d923zump92460p1wmia46s.org/

Leave a comment


Also in Artikkelit

Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin
Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin

August 31, 2020 4 Comments

Blogisarjamme toinen osa on täällä! Tänään meitä puhuttaa ihonalainen maailma. Sanontaa mukaillen, ihosi on mitä syöt. Ravintotottumuksillamme voimme vaikuttaa myös ihon kuntoon. Etsimme tähän kirjoitukseen vinkkejä siitä, mitä ja miten syöt ihosi kuntoon ja ravintosuositukset ihotyypeittäin. 

Continue Reading

Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?
Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?

July 30, 2020 4 Comments

Continue Reading

Puhdas kaktusviikunaöljy antaa hiuksille elinvoimaa
Paljastus! Kaktusviikunaöljyllä sädehtivää elinvoimaa hiuksillesi

July 02, 2020 4 Comments

Continue Reading