8 käyttäjäkokemusta Arganöljystä

March 22, 2016

8 käyttäjäkokemusta Arganöljystä

8 käyttäjäkokemusta Arganöljystä

Leena, 39 Arganisti vuodesta 2010

Ostin ensimmäisen Arganöljyni joogasalilta. Käyn joogassa paljon, lähes päivittäin, joten haluan huolehtia jalkojen ja jalkapohjien kunnosta ympäri vuoden. Käytän Arganöljyä ehkä eniten juuri jalkoihin ja vartaloöljynä. Se kosteuttaa mielestäni hyvin ja siitä jää iholle aika kaunis hohde.

Sirpa, 58 sai avun erittäin kuivaan ihoon

Täytyy tunnustaa, etten kehtaa edes yrittää laskea, kuinka paljon olen käyttänyt rahaa erilaisiin kosteusvoiteisiin. Ihoni on ollut koko ikäni tosi kuiva ja erityisesti talvisin tuntuu, ettei mikään kosteutus ole riittävä. Nyt tuntuu, että tästä arganista voisi olla apua.
Olen käyttänyt tätä vasta noin kuukauden, mutta tuntuu kuin punoitus ja kiristely olisivat lieventyneet.

Maarit, 62 normaali, mutta ikääntyvä iho

Minulla ei ole aiemmin ollutkaan ihonhoitoöljyjä, mutta tämä Arganöljy jää kyllä vakituiseen käyttöön. Tykkään kovasti. Se imeytyy niin nopeasti ja iho tuntuu hyvältä. Ihan kuin olisi vähän kiinteytynytkin?

Sara, 20v käyttää Arganöljyä päivittäin

Mä olen käyttänyt Arganöljyä about 1,5 vuotta. Ostin ekan öljyn Marokosta, kun oltiin äidin kanssa siellä joskus lukioaikana lomalla. Ekana käytin öljyä vuorotellen kosteusvoiteen kanssa, mut kun se mun voide loppui, rupesin käyttämään pelkästään Arganöljyä. Outoo, mut mä käytän nykyään tätä argania vähän joka paikkaan. Sen mä tarkistan aina ennen ku ostan, et kosmetiikkaa ei ole testattu eläimillä!

Arja, 70 ei välitä kosmetiikasta

En usko markkinamiesten lupauksiin ihmeöljyistä. Sain tyttäreltä joululahjaksi tällaisen Arganöljyn. Se meinasi aluksi jäädä käyttämättä, mutta pakkasilmalla naama alkoi kiristellä. Laitoin sitten pakkasten ajan tätä lahjaöljyä ja se taisi auttaa. Mutta sama kai se on mitä rasvaa laittaa. Kaikki ne auttaa tai on auttamatta.

Reetta, 44 luonnonkosmetiikkaa, aiemmin akne, nyt sekaiho

Minä käytän ainoastaan luonnonkosmetiikkaa. En todellakaan halua enempää kemikaaleja itseeni kuin on pakko. Luomuargania olen käyttänyt parin vuoden ajan. Se on oikeastaan vähän kaikkea samassa: kasvovoide, silmänympärysvoide ja huulirasva. Sopii sellaisenaan eikä tuki T-alueen huokosia. Ja tämän parempaa kynsinauhavoidetta saa hakea.

Matti, 54 eroon kuivasta päänahasta

Hyvä öljy. Ei kutia päänahka enää.

Sofia, 25 häivytti aknearpia

Kärsin nuorena aknesta. Se ei ollut vissiinkään ihan kaikkein pahinta laatua, mutta se teki olon ällöttäväksi. Onneksi se meni iän myötä ohi, mutta siitä jäi inhottavat arvet kasvoihin. Kokeilin kerran äidin Arganöljyä ja omin sen itselleni ?. Olen käyttänyt sitä about pari kuukautta ja kavereiden mielestä mun iho on siistimmän näköinen nyt.

Millaisia käyttäjäkokemuksia sinulla on Arganöljystä? Käytätkö sitä mieluiten kasvoilla, vartalolla vai hiuksilla?
Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Artikkelit

Viisi loistavaa vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa
Viisi loistavaa vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa

September 30, 2021

Jälleen on aika siirtyä viileämmän ilman vaatimiin rutiineihin myös ihonhoidossa. Kun kesällä ilman kosteus kannattelee ihonkin kosteutta, syksyn tullen viilenevät ilmat toimivat päinvastoin. Ja se vaatii tehostettua ihonhoitoa itse kullakin.
Onneksi luonnollinen riittävä ihonhoito on helppoa ja suht edullistakin...

Continue Reading

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

September 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Continue Reading

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä
Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

July 30, 2021

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa. Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja

Continue Reading