8 käyttäjäkokemusta Arganöljystä

March 22, 2016

8 käyttäjäkokemusta Arganöljystä

8 käyttäjäkokemusta Arganöljystä

Leena, 39 Arganisti vuodesta 2010

Ostin ensimmäisen Arganöljyni joogasalilta. Käyn joogassa paljon, lähes päivittäin, joten haluan huolehtia jalkojen ja jalkapohjien kunnosta ympäri vuoden. Käytän Arganöljyä ehkä eniten juuri jalkoihin ja vartaloöljynä. Se kosteuttaa mielestäni hyvin ja siitä jää iholle aika kaunis hohde.

Sirpa, 58 sai avun erittäin kuivaan ihoon

Täytyy tunnustaa, etten kehtaa edes yrittää laskea, kuinka paljon olen käyttänyt rahaa erilaisiin kosteusvoiteisiin. Ihoni on ollut koko ikäni tosi kuiva ja erityisesti talvisin tuntuu, ettei mikään kosteutus ole riittävä. Nyt tuntuu, että tästä arganista voisi olla apua.
Olen käyttänyt tätä vasta noin kuukauden, mutta tuntuu kuin punoitus ja kiristely olisivat lieventyneet.

Maarit, 62 normaali, mutta ikääntyvä iho

Minulla ei ole aiemmin ollutkaan ihonhoitoöljyjä, mutta tämä Arganöljy jää kyllä vakituiseen käyttöön. Tykkään kovasti. Se imeytyy niin nopeasti ja iho tuntuu hyvältä. Ihan kuin olisi vähän kiinteytynytkin?

Sara, 20v käyttää Arganöljyä päivittäin

Mä olen käyttänyt Arganöljyä about 1,5 vuotta. Ostin ekan öljyn Marokosta, kun oltiin äidin kanssa siellä joskus lukioaikana lomalla. Ekana käytin öljyä vuorotellen kosteusvoiteen kanssa, mut kun se mun voide loppui, rupesin käyttämään pelkästään Arganöljyä. Outoo, mut mä käytän nykyään tätä argania vähän joka paikkaan. Sen mä tarkistan aina ennen ku ostan, et kosmetiikkaa ei ole testattu eläimillä!

Arja, 70 ei välitä kosmetiikasta

En usko markkinamiesten lupauksiin ihmeöljyistä. Sain tyttäreltä joululahjaksi tällaisen Arganöljyn. Se meinasi aluksi jäädä käyttämättä, mutta pakkasilmalla naama alkoi kiristellä. Laitoin sitten pakkasten ajan tätä lahjaöljyä ja se taisi auttaa. Mutta sama kai se on mitä rasvaa laittaa. Kaikki ne auttaa tai on auttamatta.

Reetta, 44 luonnonkosmetiikkaa, aiemmin akne, nyt sekaiho

Minä käytän ainoastaan luonnonkosmetiikkaa. En todellakaan halua enempää kemikaaleja itseeni kuin on pakko. Luomuargania olen käyttänyt parin vuoden ajan. Se on oikeastaan vähän kaikkea samassa: kasvovoide, silmänympärysvoide ja huulirasva. Sopii sellaisenaan eikä tuki T-alueen huokosia. Ja tämän parempaa kynsinauhavoidetta saa hakea.

Matti, 54 eroon kuivasta päänahasta

Hyvä öljy. Ei kutia päänahka enää.

Sofia, 25 häivytti aknearpia

Kärsin nuorena aknesta. Se ei ollut vissiinkään ihan kaikkein pahinta laatua, mutta se teki olon ällöttäväksi. Onneksi se meni iän myötä ohi, mutta siitä jäi inhottavat arvet kasvoihin. Kokeilin kerran äidin Arganöljyä ja omin sen itselleni ?. Olen käyttänyt sitä about pari kuukautta ja kavereiden mielestä mun iho on siistimmän näköinen nyt.

Millaisia käyttäjäkokemuksia sinulla on Arganöljystä? Käytätkö sitä mieluiten kasvoilla, vartalolla vai hiuksilla?
Leave a comment


Also in Artikkelit

Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin
Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin

August 31, 2020 4 Comments

Blogisarjamme toinen osa on täällä! Tänään meitä puhuttaa ihonalainen maailma. Sanontaa mukaillen, ihosi on mitä syöt. Ravintotottumuksillamme voimme vaikuttaa myös ihon kuntoon. Etsimme tähän kirjoitukseen vinkkejä siitä, mitä ja miten syöt ihosi kuntoon ja ravintosuositukset ihotyypeittäin. 

Continue Reading

Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?
Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?

July 30, 2020 4 Comments

Continue Reading

Puhdas kaktusviikunaöljy antaa hiuksille elinvoimaa
Paljastus! Kaktusviikunaöljyllä sädehtivää elinvoimaa hiuksillesi

July 02, 2020 4 Comments

Continue Reading