Ihonhoito talvisäillä – 5 vinkkiä hehkeään talvi-ihoon

helmikuu 09, 2017 4 kommenttia

Ihonhoito talvisäillä – 5 vinkkiä hehkeään talvi-ihoon

Ihonhoito talvisäillä – 5 vinkkiä hehkeään talvi-ihoon

Monilla iho kuivuu ja herkistyy talvisin, mutta usein jatkamme vain sitkeästi samoilla ihonhoitorutiineilla vuodenajasta toiseen. Nopeat lämpötilanvaihdokset, kuiva keskuslämmitys ja koneellinen ilmanvaihto saavat helposti ihon tuntumaan kiristävältä ja kuivalta, ihotyypistä riippumatta. Iho voi kuivua myös osittain, jolloin siihen tulee kuivia ja rasvaisempia kohtia. Silloin ihon luonnollinen kosteudensäätely-mekanismi on epätasapainossa. Talvella iho tuntuu usein myös herkemmältä ja siksi ihonhoito talvisäillä on erilaista kuin kesäisin. Tässä 5 vinkkiä hehkeään talvi-ihoon.

1. Vaihda öljypuhdistukseen

Hyvän ihonhoidon perusta on huolellinen, omalle iholle sopiva puhdistus. Jos ihosi kiristelee, on aika siirtyä öljypuhdistukseen. Puhdistukseen sopii hyvin esim Okabon Ravitseva Arganöljypuhdistus tai muu pienimolekyylinen puhdistustusöljy, joka irroittaa hellävaraisesti lian ja rasvan iholta. Iho on öljypuhdistuksen jälkeen joustava ja pehmeä eikä kiristele. Katso yksityiskohtaisempi postaus öljypuhdistuksesta 100%.lla Arganöljyllä täältä.

2. Pese kasvot kasvovedellä

Jos ulkona on paukkupakkanen tai aiot oleskella ulkosalla pidempään, voit jätä kasvojen vesipesun aamulla väliin ja pyyhkiä kasvot kasvoveteen kastetulla pumpulilla. Tähän tarkoitukseen sopii erityisen hyvin raikastava ja hivenen kosteuttava LuomuRuusuvesi. Hellävaraisella Ruusuvedellä voi pyyhkiä myös unihiekat silmistä, ilman että siitä aiheutuu ärsytystä.

3 . Muista säännöllinen kuorinta

Pintakuiva iho on usein merkki siitä, että on aika poistaa kuolleet ihosolut ja muu kertynyt kuona iholta. Ihon voi kuoria mekaanisesti esim ihoöljyyn sekoitetulla hienolla sokerilla. Silloin on muistettava riittävän hellävaraiset otteet. Jos mekaaninen kuorinta tuntuu talvi-iholle liian rajulta, käytä hellempiä entsyymikuorintoja. Kuorinta suositellaan tehtäväksi noin kerran pari viikossa.
Iho muuttuu välittömästi kirkkaammaksi ja heleämmäksi kuorinnan jälkeen ja ihonhoitotuotteet pääsevät imeytymään paremmin.

4. Kosteuta ihoöljyllä

Kylmään vuodenaikaan on suositeltavaa käyttää Arganöljyä tai muita ihoöljyjä kosteutukseen. Ne eivät sisällä vettä ja imeytyvät nopeasti puhdistetulle, kuoritulle iholle. Arganöljy sisältää pienen voimalan verran välttämättömiä rasvahappoja, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Siinä on myös paljon muita ihoa hoitavia ravinteita ja runsaasti ihovitamiineja ( A ja E), jotka toimivat tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan.
Jos ihosi on todella kuiva, käytä öljyä seerumin tavoin, oman kosteusvoiteen alla. Anna silloin kosteusvoiteen imeytyä ihoon n puolen tunnin ajan ennen kylmään ulkoilmaan menoa.

5. Voitele myös sisäisesti

Saat ihonhoitoosi tukea myös ravinnon kautta. Lisää eritysesti talviaikaan ruokavalioosi riittävästi antioksidantteja ja Omega 3,6, ja 9:ää sisältäviä ruokia, kuten pähkinöitä, kalaa ja avokadoa.

Tuntuuko sinun ihosi herkemmältä talvisin? Onko ihonhoitosi erilaista talvisin ja kesäisin?
4 vastausta

awoxehuziqipi
awoxehuziqipi

lokakuu 23, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxil Causes Gallstones Amoxicillin Without Prescription ywu.fofv.okabo.org.kou.bo http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

uxohavab
uxohavab

lokakuu 23, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Online 18 nng.kfno.okabo.org.hyy.vu http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ewetuvoroyajv
ewetuvoroyajv

lokakuu 23, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Buy Amoxicillin qhg.xbwe.okabo.org.jki.ss http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ubewoto
ubewoto

lokakuu 23, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Dosage Amoxicillin 500mg Capsules deu.fllv.okabo.org.ubz.pf http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua


Muut Artikkelit

Talvi-iho vaatii erityistoimia - 9 testattua keinoa
Talvi-iho vaatii erityistoimia - 9 testattua keinoa

tammikuu 31, 2021

Jatka lukemista

Okabo Organics kasvojen tehohoitoDUO
Okabolainen joulu - keräsimme 5 parasta lahjaa

joulukuu 07, 2020

Jatka lukemista

Okabon argan shampoopalat
Super-ihanat Argan shampoo- ja hoitoainepalat

joulukuu 01, 2020

Okabon uudet (Kosteuttava ja Hoitava) Arganshampoopalat ovat ihanasti vaahtoavia ja pehmeästi peseviä. Niissä on tiheä, kermainen ja pitkäikäinen vaahto. Palat ovat erittäin hellävaraisia, eivät ärsytä herkkääkään hiuspohjaa ja suojaavat hiusväriä...

Jatka lukemista