Arganinfoa - Luontoäidin eliksiiri

Arganpuita kasvaa ainoastaan UNESCON suojelemalla ns. biosfäärialueella Marokossa. Puut ovat suurinpiirtein saman näköisiä kuin oliivipuut. Noin 50 vuotiaana Arganpuu alkaa tuottaa hedelmiä, jotka näyttävät suurikokoisilta, kellertäviltä oliiveilta. Nämä hedelmät poimitaan käsin, kuivatetaan auringossa ja irroitetaan sisällä oleva pähkinä. Kovat pähkinät rikotaan käsin, jotta niiden sisällä oleva arvokas manteli saadaan ehjänä esiin. Tämän jälkeen mantelit vielä tarkistetaan ja puhdistetaan ennen kuin ne lopulta kylmäpuristetaan öljyksi.

Yhden Arganöljylitran tuottamiseen menee yhdeltä henkilöltä kaksi työpäivää, siihen käytetään 3,5 kg Arganpuun hedelmiä ja 2 kg pähkinöitä.
Kosmeettiseen käyttöön tarkoitettu Arganöljy valmistetaan eri tavoin kuin ruokaöljy, jota myös valmistetaan Arganpuun hedelmistä. Arganöljyn sisältämät kosteutta sitovat rasvahapot ja ravitsevat ainesosat tekevät iholle ja hiuksille monin tavoin hyvää.

Arganöljy on monikäyttöinen, ravitseva hoitoöljy päivittäiseen käyttöön. Se sisältää runsaasti iholle välttämättömiä rasvahappoja, antioksidantteja sekä E, A ja F -vitamiineja. Arganöljyä voi hyvällä syyllä nimittää luonnon omaksi superfoodiksi iholle, hiuspohjalle ja hiuksille. Se antaa iholle tervettä hehkua, hiuksille ravintoa ja silkinhohdetta.

Arganöljymme on 100%:sti luomua, Fair Trade-periaatteita noudattaen tuotettua, ekosertifioitua, korkealaatuista, kylmäpuristettua neitsytöljyä.

Ilman lisäaineita, kemikaaleja tai keinotekoisia hajusteita. Tuotteitamme ei ole testattu eläimillä.

Monipuolinen ja tehokas ihoöljy sopii kasvoille, hiuksille ja kynsille.

Kasvojen iholle:

Ehkäisee ryppyjä, häivyttää hienoja juonteita, suojaa ja sitoo tehokkaasti kosteutta, palauttaa joustavuutta, jäntevöittää pintarakennetta, vähentää punaisuutta ja ihoärsytystä, häivyttää ihon virheitä, neutraloi vapaita radikaaleja.

Katso top 7 tapaa käyttää arganöljyä kasvoille

Hiuksille:

Kosteuttaa kuivaa päänahkaa, korjaa kaksihaaraisia, palauttaa kiiltoa, poistaa takkuisuutta.

Vartalolle:

Suojaa ja ravitsee kuivaa ihoa, häivyttää raskausarpia, lievittää auringonpolttamia, pehmentää kovettumia ja halkeamia kantapäissä.

Kynsille:

Hoitaa, ravitsee ja vahvistaa hauraita sormien ja varpaiden kynsiä. Ehkäisee liuskoittumista.