Blogin kirjoittaja esittäytyy

Olen viisikymppinen naisihminen pääkaupunkiseudulta. Perheeseeni kuuluu mies ja koira. 20+ lapset, tyttö ja poika, opiskelevat ja asuvat kotona enää satunnaisesti. Olen intohimoinen sauvakävelijä ja koetan hoitaa mahdollisuuksien mukaan myös työhön liittyvät matkat kävellen.

Liputan luonnollisen kauneuden puolesta. Olen käyttänyt puhtaita luonnonöljyjä ihonhoidossa ja ruoanlaitossa jo pitkään. Tässä blogissa kirjoitan enimmäkseen suosikistani Arganöljystä ihonhoidossa.

Löysin sen sattumalta työmatkalla Pariisissa vuonna 2005. Minulla oli tuolloin meneillään ihoepisodi: normaalisti oireeton ihoni alkoi kukkia ja kuivua yhtäaikaa. Sain lääkäriltä ohjeen olla käyttämättä kasvoilleni hetkeen yhtään mitään kosmetiikkaa.

Samoihin aikoihin pariisilainen apteekkari suositteli iholleni 100% puhdasta Arganöljyä. Se oli rakkautta ensikosketuksella? – iho elpyi parissa viikossa ja aloin jopa saada kommentteja heleästä ihostani. Sen koommin en ole muuta kasvoilleni huolinut.

Arganöljy on mielestäni ihonhoitoöljyjen kruunaamaton kuningatar. Se sopii kaikille, kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti eikä tuki huokosia.

Luonnollisesti 😉