Uusi kiinteyttävä 24H kosteusvoide taianomaiseen kosteutukseen

elokuu 29, 2019 2 kommenttia

Uusi kiinteyttävä 24H kosteusvoide taianomaiseen kosteutukseen

Uusi kiinteyttävä 24H kosteusvoide taianomaiseen kosteutukseen

Okabon tuoteperheeseen on saatu uusi lisäys. Tässä kirjoituksessa on esittelyssä Okabon uusi Kiinteyttävä 24H kosteusvoide, joka on suunniteltu ennen muuta ihon taianomaiseen kosteutukseen.

Ihon kosteutuksen tärkeimmät tekijät

Uudessa arganöljypohjaisessa Miracle Moisturizer -voiteessa on runsaasti ihon hyvinvoinnin kannalta olennaisia ainesosia, jotka toisaalta kosteuttavat, toisaalta hoitavat. Ihonhoitotuotteita etsiessä kannattaa tarttua tuotteeseen, joka myös estää tarpeellisten ravinteiden ja kosteuden haihtumista iholta.

1. Arganöljy

Arganöljy sisältää useita eri vitamiineja ja antioksidantteja. Erityisen paljon siinä on E-vitamiinia, joka on tehokas antioksidantti. Arganöljy myös pehmentää ja tasoittaa ihoa ryppyjen ympärillä ja parantaa ihon joustavuutta.

Se on myös ihanteellinen kosteuden ja ravintoaineiden sitomisessa iholla. Ravinteikkaan koostumuksensa ohella arganöljy tehostaa myös kasvovoiteen muiden ainesosien vaikutuksia.

2. Sheavoi

Sheavoi, eli karitevoi on ihonhoidon ravinteikas kasvirasva, joka muun muassa pehmentää ja silottaa ihoa. Runsaan rasvahappo- ja vitamiinipitoisuutensa ansiosta se myös suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Sheavoi on yleistynyt kosmetiikassa nopeasti viime vuosina. Sitä suositellaan erityisesti kuivalla iholla käytettäväksi, sillä arganöljyn tavoin se estää kosteuden haihtumista iholta.

3. Ruusuvesi

Ruusuvesi on ihon kosteuttajana vertaansa vailla. Sanonkin mielelläni, että Ruusuvesi pikemminkin nesteyttää ihoa. Harmi vain, että tuo neste tai kosteus karkaa iholta iän myötä yhä nopeammin. Siksi 24H Miracle Moisturizer -voiteeseen on lisätty edellämainittujen arganöljyn ja sheavoin lisäksi myös keramideja, jotka muiden ominaisuuksiensa ohella sitovat kosteutta ihoon.

4. Oliiviskvalaani

Ihmisen ihossa on luonnostaan skvaleenia, joka on koostumukseltaan hyvin samanlainen kuin skvalaani. Siksi se imeytyy nopeasti ja syvemmälle ihoon tehostaen samalla myös muiden ainesosien imeytymistä ja samalla niiden vaikutusta. Voiteen oliiviskvalaani edesauttaa myös ihosolujen uusiutumista ja antaa samettisen pehmeän tunteen iholle.

5. Hibiskusuute

Hibiskusuutetta kutsutaan luonnonkosmetiikkapiireissä lempinimellä ‘kasvikunnan botox’. Lempinimi onkin äärimmäisen osuva. Hibiskusuute nimittäin tehostaa ihon omaa kollageenituotantoa tehden ihosta kimmoisan ja elastisen.

6. Keramidit

Keramidit ovat ihon kosteutuksen kannalta yksi tärkeimmistä komponenteista ja niitä muodostuu ihossa täysin luonnollisesti. Keramidien määrä vähenee ihossa iän myötä, joten ilman keramideja (tai muuta kosteudensitojaa) ikääntyvän ihon kosteuttaminen on käytännössä melko turhaa. Keramidit ovat ihon rasvahappoja ja niiden ensisijainen tehtävä on suojata ihoa vahvistamalla ihon omaa suojakerrosta.

7. Hyaluronihappo

Hyaluronihappo on kosteusvoiteissa vanha tuttu, eikä syyttä. Hyaluronihappo kykenee sitomaan itseensä moninkertaisen määrän kosteutta. Tästä syystä hyaluronihappo on kosmetiikassa erinomainen humektantti, eli itse ihon kosteutuksesta vastaava ainesosa.

24H Miracle Moisturizerin käyttö

Kiinteyttävää 24h Kosteusvoidetta käytetään aamuin illoin sellaisenaan puhtaille kasvoille.  Kun haluat antaa iholle tehokkaampaa hoitoa  lisää alle aamuisin Puhdasta Arganöljyä, joka edesauttaa voiteen tehoaineiden imeytymista ja iltaisin suosittelen alle tehohoidoksi Okabon LIFT+GLOW seerumia. Seerumi elvyttää, kirkastaa ja uudistaa ihoa yön aikana ja 24h-voide kosteuttaa.
2 vastausta

utsawadel
utsawadel

syyskuu 30, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Buy Amoxil Online 18 pmt.cvzs.okabo.org.lzq.hr http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

eyakrobuy
eyakrobuy

syyskuu 30, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin 500 Mg pbr.jtpz.okabo.org.dyy.zb http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

Jätä kommentti


Muut Artikkelit

Ihonhoito syksyllä - 4 kohdan muistilista
Ihonhoito syksyllä - 4 kohdan muistilista

lokakuu 29, 2020

Ihonhoito syksyllä antsaitsee hetken tarkastelua, sillä syksyisin ihon tarpeet ovat toiset kuin kesällä. Jos mielit säilyttää ihon hyvässä kunnossa yli kylmän kauden, on aika tarkistaa alta muutama seikka ja tehdä ihonhoidon päivitys syksyyn.

Jatka lukemista

Hellä öljypuhdistus kasvoille -hyödyt joka ihotyypille
Hellä öljypuhdistus kasvoille – hyödyt joka ihotyypille

syyskuu 30, 2020

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että ihonpuhdistus öljyillä on oikeastaan tehokkaimpia puhdistusmenetelmiä olemalla samanaikaisesti hellävarainen sekä hoitava tapa puhdistaa kasvojen ja dekolteen iho? Oletko öljypuhdistuksesta kiinnostunut, mutta kaipaat ihotyyppikohtaisia vinkkejä sen sujuvaan toteuttamiseen? Blogisarjamme viimeisessä osassa sukellamme öljypuhdistuksen saloihin.

Jatka lukemista

Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin
Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin

elokuu 31, 2020 4 kommenttia

Blogisarjamme toinen osa on täällä! Tänään meitä puhuttaa ihonalainen maailma. Sanontaa mukaillen, ihosi on mitä syöt. Ravintotottumuksillamme voimme vaikuttaa myös ihon kuntoon. Etsimme tähän kirjoitukseen vinkkejä siitä, mitä ja miten syöt ihosi kuntoon ja ravintosuositukset ihotyypeittäin. 

Jatka lukemista