Toimii! – 6 painavaa syytä valita öljy ihonhoitoon

maaliskuu 16, 2017 2 kommenttia

Toimii! – 6 painavaa syytä valita öljy ihonhoitoon

Toimii! – 6 painavaa syytä valita öljy ihonhoitoon

Ihoöljyt ovat lisänneet nopeasti suosiotaan viime aikoina. Niitä käytetään joko seerumin tavoin voiteen alla tai ihan sellaisenaan. Pienimolekyyliset kevytöljyt imeytyvät nopeasti, eivät tuki huokosia tai jää kiiltelemään iholla. Ja ennenkaikkea niiden käyttö on helppoa. Jos öljyjen kokeilu mietityttää, tässä 6 painavaa syytä valita luonnollinen öljy ihonhoitoon.

1. Öljy sitoo kosteutta tehokkaasti

Öljyt sisältävät runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka ovat oikeita voimanpesiä, mitä tulee ihon kosteutukseen ja kosteuden sitomiseen. Sillä on kuitenkin väliä, millaista öljyä ihollesi laitat. Varmista että käyttämäsi öljy on tarpeeksi kevyttä, kuten oliivi- tai Arganöljy, jotka tukevat ja korjaavat ihon luonnollisen suojakalvon toimintaa, mutta antavat ihon hengittää. Jos öljy sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja, kuten kookosöljy – se saattaa tukkia huokosia.

2. Öljy hoitaa ja suojaa

Öljyt ovat yleensä peräisin kasveista, kukista tai siemenistä, jolloin ne sisältävät runsaasti mm flavonoideja ja antioksidantteja, tunnettuja hyväntekijöitä ja solujen suojaajia. Luonnonöljyt sisältävät usein myös vitamiineja ja ravitsevat ihoa. Useimmat ihoöljyt imeytyvät nopeasti ja jättävät iholle pehmeän tunnun ja kauniin hohteen.

3. Öljy on edullista

Tänä päivänä on tarjolla monenmoisia ihoöljyjä ja öljyblendejä, joista voi valita itselleen sopivimman. Öljyt ovat yleensä todella riittoisia, joten öljyllä kosteuttaminen tulee myös edulliseksi. Parilla tipalla kosteuttaa yleensä koko kasvot.

4. Öljy ei lisää kemikaalikuormaa

Jos tavoitteena on hidastaa oman kemikaalikuorman kasvamista, on luonnollinen öljy hyvä valinta ihonhoitoon. Puhtaat 100%:set luonnonöljyt eivät sisällä lisättyjä kemikaaleja tai säilöntäaineita.

5. Öljy yksinkertaistaa ihonhoitoa

Kiireen ja stressin alati lisääntyessä, ihoöljyt tarjoavat keinon yksinkertaistaa ihonhoitorutiineja. Yksi ja sama öljy sopii yleensä kasvoille, silmänympärysiholle sekä koko keholle.  Jos satsasit isompaan öljypulloon, voit samalla tuotteella hoitaa ja kosteuttaa kasvojen lisäksi koko kehon. Luonnolliset öljyt usein myös hillitsevät erilaisia ihoärsyksiä ja sopivat siksi mm ihokarvojen poiston jälkeen käytettäväksi.

6. Öljy sopii useimmille

Jokaisen iho tarvitsee kosteutusta. Öljyistä löytyy vaihtoehto kaikille ihotyypeille. Rasvoittuvalle ja sekaiholle kannattaa valita huokosia tukkimaton kevytöljy. Puhdasta luonnonöljyä voi  käyttää kaikenikäisenä, pikkuvauvasta vaariin. Tarkista ennen ostoa, että ihoöljy on kylmäpuristettua korkealaatuista neitsytöljyä.

Pienimolekyylinen Arganöljy on suositeltava vaihtoehto, jos vasta etsit suosikkiasi. Se sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille, sillä se ei tuki huokosia, mutta kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti.

Okabo Organicsin Arganöljyä on saatavilla kahdessa koossa 50 ml ja 100 ml riittoisassa pullossa:

 

100% Puhdas Arganöljy, 50 ml – 24,90€.

 

100% Puhdas Arganöljy, kasvoille, vartalolle ja hiuksille, 34,90 e
2 vastausta

anacokibukim
anacokibukim

syyskuu 07, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Buy Amoxicillin Buy Amoxicillin Online ips.ecxy.okabo.org.iva.xu http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

opomigece
opomigece

syyskuu 07, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin Amoxicillin Online mly.fqle.okabo.org.neu.vz http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

Jätä kommentti


Muut Artikkelit

Ihonhoito syksyllä - 4 kohdan muistilista
Ihonhoito syksyllä - 4 kohdan muistilista

lokakuu 29, 2020

Ihonhoito syksyllä antsaitsee hetken tarkastelua, sillä syksyisin ihon tarpeet ovat toiset kuin kesällä. Jos mielit säilyttää ihon hyvässä kunnossa yli kylmän kauden, on aika tarkistaa alta muutama seikka ja tehdä ihonhoidon päivitys syksyyn.

Jatka lukemista

Hellä öljypuhdistus kasvoille -hyödyt joka ihotyypille
Hellä öljypuhdistus kasvoille – hyödyt joka ihotyypille

syyskuu 30, 2020

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että ihonpuhdistus öljyillä on oikeastaan tehokkaimpia puhdistusmenetelmiä olemalla samanaikaisesti hellävarainen sekä hoitava tapa puhdistaa kasvojen ja dekolteen iho? Oletko öljypuhdistuksesta kiinnostunut, mutta kaipaat ihotyyppikohtaisia vinkkejä sen sujuvaan toteuttamiseen? Blogisarjamme viimeisessä osassa sukellamme öljypuhdistuksen saloihin.

Jatka lukemista

Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin
Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin

elokuu 31, 2020 4 kommenttia

Blogisarjamme toinen osa on täällä! Tänään meitä puhuttaa ihonalainen maailma. Sanontaa mukaillen, ihosi on mitä syöt. Ravintotottumuksillamme voimme vaikuttaa myös ihon kuntoon. Etsimme tähän kirjoitukseen vinkkejä siitä, mitä ja miten syöt ihosi kuntoon ja ravintosuositukset ihotyypeittäin. 

Jatka lukemista