Super-ihanat Argan shampoo- ja hoitoainepalat

joulukuu 01, 2020

Okabon argan shampoopalat

Okabon uudet (Kosteuttava ja Hoitava) Arganshampoopalat ovat ihanasti vaahtoavia ja pehmeästi peseviä. Niissä on tiheä, kermainen ja pitkäikäinen vaahto. Palat ovat erittäin hellävaraisia, eivät ärsytä herkkääkään hiuspohjaa ja suojaavat hiusväriä. Super-ihanat Argan shampoo- ja -hoitoainepalat  ovat myös biohajoava ja lopulta huuhtoutuvat hiuksista helposti eivätkä jätä jäämiä hiuksen pintaan. 

Sulfaatittomia ja silikonittomia

Sanomattakin on selvää, että Okabon shampoo-ja hoitoainepalat eivät sisällä SLS-sulfaatteja tai silikoneja. Silikoneja käytetään hiustuotteissa, jotta sadaan hiuksiin kiiltoa ja sileyttä. Silikoneja ei luonnonkosmetiikassa sallita, eikä niitä Okabon hiustuotteissa tarvitakaan. Nämä ovat pullollaan luomua arganöljyä, joka sitoo kosteutta hiukseen ja antaa upeaa kiiltoa

Kosteuttava Argan shampoopala

Sitruunaruohon tuoksuinen Kosteuttava Arganshampoopala on pehmeästi vaahtoava, luonnollinen ja kosteuttava shampoo. Puhdistaa hellävaraisesti säilyttäen hiusten ja hiuspohjan kosteustasapainon. Se soveltuu hyvin suomalaisten hienolle hiustyypille ja vähentää sähköisyyttä.

Hoitava Argan shampoopala

Tuoksuton Hoitava Argansampoo sisältää samat hellävaraiset ja luonnolliset puhdistavat tensidit kuin Kosteuttava Argansampoo, mutta siinä on vieläkin enemmän hoitavia luonnonöljyjä, arganöljy etunenässä.
Tuoksuton hellävarainen Argan shampoopala sopii herkälle ja kuivalle hiustyypille ja kuivuudesta aiheutuvan hilseen hoitoon.

Kosteuttava Argan hoitoainepala

Hoitoa ja kiiltoa antaa niinikään raikkaan sitruunaruohontuoksuinen arganhoitoainepala. Se on täynnä ihania hoitavia luonnollisia ainesosia: nimensä mukaisesti siinä on runsaasti arganöljyä ja mm murumuruvoita jotka muodostavat suojaavan kalvon hiuksen pintaan ja sitovat kosteutta. Ne myös lisäävät hiuksen kiiltoa ja tekevät hiuksista helposti kammattavat. Riisiproteiini lisää hiuksiin volyymia ja antaa tuuheuden tuntua.

pH sama kuin iholla

Argansampoiden ja -hoitoainepalan pH on sama kuin ihon oma pH (n 5.5). Sen ansiosta hiusten kyky vastaanottaa kosteutta säilyy ja hiukset saavat elinvoimaa ja luonnollista kiiltoa. Hoitavan argansampoopalan kohdalla pH-neutraalius on erityisen tärkeää, jotta sampoopesu ei altista ennestään herkkää ja kuivaa hiuspohjaa tulehduksille.

Riittoisia ja ympäristölle ystävällisiä

Okabon biohajoavat ja sulfaatittomat argansampoo ja -hoitoainepalat ovat ekologinen valinta. Ne eivät vahingoita vesistöjä. Paloissa ei ole mukana vettä, kuten pullotuotteissa, joten ne ovat kevyempiä ja vievät vähemmän tilaa kuljetuksissa.
Palat kulkevat helposti mukana niin treenikassissa kuin lentokoneen käsimatkatavaroissakin. Okabon hiustenhoitopalat myös kestävät käytössä 2-3 krt pidempään kuin perinteiset pullotuotteet. Osaltaan tähän vaikuttaa myös pesuvälin piteneminen, joka on tyypillistä nestemäisistä sampoista palaan siirtyneillä.

Upeat, luonnolliset ainesosat

Argansampoo ja -hoitoainepaloissa hiuksia hoitavat upeat luonnonöljyt ja -voit . Nimensä mukaisesti palat sisältävät runsaasti luomulaatuista arganöljyä, joka hoitaa niin hiusta kuin hiuspohjaakin. Se vahvistaa hiuksen rakennetta ja sitoo tehokkaasti kosteutta. Arganöljy myös sulkee hiussuomuja ja ehkäisee kaksihaaraisten syntyä.   Sampoo- ja -hoitoainepalan kylmäpuristetut luonnonöljyt korjaavat hiusvaurioita ja antavat hiuksille lisää kiiltoa.

Kaikille hiustyypeille

Palojen sisältämä arganöljy tasapainottaa hiuspohjan talintuotantoa, joten arganshampoo- ja hoitoainepalat sopivat kuivan ja normaalin lisäksi myös rasvoittuvalle hiustyypille. d-Pantenoli ja riisiproteiini antavat hennoillekin hiuksille tuuheuden tuntua ja volyymia.

Tuotesuosituksia:

Kosteuttava arganshampoopala, Sitruunaruoho  21,90 e

Hoitava arganshampoopala, Tuoksuton  21,90 e

Kosteuttava arganhoitoainepala, Sitruunaruoho  21,90 e
Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua


Muut Artikkelit

HUPS! Tuliko hoidettua liikaa? - Yksinkertainen On Kaunista Myös Ihonhoidossa
HUPS! Tuliko hoidettua liikaa? - Yksinkertainen On Kaunista Myös Ihonhoidossa

lokakuu 31, 2021

Joskus iho-ongelmat johtuvat ihonhoidon laiminlyönneistä, mutta yhä useammin esiintyy myös ihon liiallista hoitamista. Syystä voi sanoa, että yksinkertainen on kaunista myös ihonhoidossa. Ja luontokin kiittää!

Jatka lukemista

Viisi loistavaa vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa
Viisi loistavaa vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa

syyskuu 30, 2021

Jälleen on aika siirtyä viileämmän ilman vaatimiin rutiineihin myös ihonhoidossa. Kun kesällä ilman kosteus kannattelee ihonkin kosteutta, syksyn tullen viilenevät ilmat toimivat päinvastoin. Ja se vaatii tehostettua ihonhoitoa itse kullakin.
Onneksi luonnollinen riittävä ihonhoito on helppoa ja suht edullistakin...

Jatka lukemista

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

syyskuu 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Jatka lukemista