Paljastus! Kaktusviikunaöljyllä sädehtivää elinvoimaa hiuksillesi

heinäkuu 02, 2020 2 kommenttia

Puhdas kaktusviikunaöljy antaa hiuksille elinvoimaa

Öljyn käyttö hiuksille ei ole mitään uutta tai ihmeellistä, mutta edelleen monille tulee ensimmäiseksi mieleen miesten 50-luvun rasvakampaus tai ajatus rasvaisesta kuontalosta. Kovaa vauhtia lähinnä luksusihonhoidossa ja julkkisstylistien keskuudessa yleistyvä Kaktusviikunaöljy ei rasvaa, vaan hoitaa ja ravitsee hiuksia, niinkuin puhdas 100% kylmäpuristettu neitsytöljy vain voi. Puhdas Kaktusviikunaöljy on suhteellisen kevyt öljy, jota suositellaan lisättäväksi myös kuiviin hiuksiin, etenkin latvoihin.

Rasvahappoja, antioksidantteja ja aminohappoja

Kaktusviikunaöljyä ei turhaan kutsuta ihon ja hiusten superfoodiksi: se sisältää upean kombinaation rasvahappoja ja suojaavia antioksidantteja, jotka hoitavat ja vahvistavat myös hiuksia ihon ja kynsien lisäksi. Kaktusviikunaöljy on erinomainen apu taistelussa vapaita radikaaleja vastaan ja sen sisältämät aminohapot stimuloivat luonnollista kollageenintuotantoa ja vauhdittavat solujen aineenvaihduntaa. Kollageeni auttaa säilyttämään ihon kimmoisuutta ja suojaa auringolta ja ilman epäpuhtauksilta. Tämä pätee myös hiuspohjaan ja hiuksiin. Aminohapot pitävät myös hiuspohjan ja hiusten pH:n tasapainossa.

Hyvästi kuiville ja elottomille kutreille

Kaktusviikunaöljy on mainio valinta, jos hiukset ovat kuivat, latteat ja elottomat. Tämä öljy pehmentää, lisää hiusten elinvoimaa ja antaa tervettä hohdetta. Yksinkertaisimmillaan kaktusviikunaöljyä voi lisätä muutaman tipan kuivien hiusten latvoihin. 

Kaktusviikunaöljy antaa kyytiä kaksihaaraisille

100% Kaktusviikunaöljy kosteuttaa hiusta ja hoitaa kaksihaaraisia. Se on ns kuivaöljy, joka ei jätä rasvaista tuntua ihoon tai hiuksiin. Tämä luonnonöljy hoitaa myös kutiavaa ja hilseilevä päänahkaa. Se on oivallinen apu myös takkujen selvityksessä ja sitä kannattaa lisätä ainakin hiuslatvoihin pesun jälkeen. Kaktusviikunaöljy nimittäin suojaa kuumuudelta föönauksen tai kihartimen käytön aikana. Ja jättää hiuksiin kauniin, terveen kiillon.

Suojaa hiukset auringolta ja merivedeltä

Aivan samoin kuin iho, myös hiukset on suojattava auringolta. Parhaiten se onnistuu juuri laadukkaan hiusöljyn avulla. Hiusöljy myös kyllästää hiuksen sulkemalla hiussuomuja niin, ettei kuivattava suolainen merivesi pääse tunkeutumaan hiukseen ja kuivattamaan sitä entisestään. Lisää siis muutama pumppauksellinen öljyä etenkin hiusten latvoihin ennen rannalle menoa. Kaktusviikunaöljy ehkäisee kaksihaaraisten syntyä ja kosteuttaa hiusta myös rantapäivän aikana.

Kaktusviikunaöljyn käyttö hiuksissa

Kaktusviikunaöljyä voi käyttää hiuksissa monin tavoin riippuen tarpeesta ja hiusten kunnosta. Sitä käytetään huuhdeltavan hoitoaineen tapaan (1-2 pumppauksellista öljyä) shampoopesun jälkeen, tehohoitona esim löylyn ajan (4-5 pumppauksellista) tai hiusnaamiona jopa yön yli. Jos olet käyttänyt öljyä hiusnaamiona, pese aamulla hiukset ja vaahdota kahteen kertaan. Hoitoainetta ei tässä välttämättä enää tarvita. Öljyä voi myös lisätä aamuin illoin tai aina tarvittaessa muutamaan tipan antamaan kiiltoa ja esim poistamaan liikaa kihartumista. Silloin öljy lämmitetään ensin hieromalla sitä käsien välissä, jonka jälkeen sormet juoksutetaan hiusten läpi.

 

Tuotesuositus: 

 
2 vastausta

ArGlKpQuyXhB
ArGlKpQuyXhB

heinäkuu 17, 2020

qdhuOaRNAIJT

yKsHWmJRaqkTDcb
yKsHWmJRaqkTDcb

heinäkuu 17, 2020

TWBwgXzNAHRQea

Jätä kommentti