Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

heinäkuu 30, 2021

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa.  Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja hyaluronihapolla terästettyjä seerumeita/voiteita kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa. Pidä iho huolellisesti kosteutettuna jo ennen auringonottoa (tai keinorusketuksen lisäämistä) ja niiden jälkeen.

1. Viilennä suihku

Suihku liian lämpimässä vedessä poistaa ihon luonnollisia öljyjä ja kuivattaa ihoa. Ja sehän tiedetään, että kuiva iho on yhtä kuin hilseilevä rusketus. Ota virkistäviä viileitä tai haaleita suihkuja rusketuksen keston pidentämiseksi. Jos saunominen kuuluu rutiineihisi, saat ihon säilymään löylyn ja uinnin aikana kosteutettuna lisäämällä hiukan Arganöljyä jo ennen saunomista iholle. Arganöljy säilyttää tehokkaasti kosteuden iholla ja myös suojaa kuumuudessa.

2. Kuori kasvot

Kuolleet ihosolut ihon pinnalla himmentävät ihon hehkua ja tietysti myös haalentavat rusketusta. Jos siis haluat, että rusketus kestää ja haalistuu vähitellen eikä hilseile, on ihoa syytä kuoria. Käytä kasvoille mieluiten kemiallista, hellävaraista kuorinta-ainetta. Kuorinnan jälkeen lisää kosteuttava kasvovesi, hyaluronihappoa sisältävä seerumi ja/tai voide.

3. Kuori vartalo

Vartalon kuorintaan sopii kotoa löytyvä hieno sokeri tai suola. Lisää ruokalusikalliseen sokeria/suolaa sama määrä arganöljyä ja lisää seos hierovin liikkein säärille, käsivarsille ja vartalolle, kunnes suola/sokeri on liuennut. Huuhtele haalealla vedellä. Taputtele iho lähes kuivaksi, lisää päälle vielä hiukan Arganöljyä ja voilà: Öljy sitoo ja säilyttää iholla olevan kosteuden.

4. Juo vettä

Myös veden juominen voi pidentää rusketuksen kestoa. Vesi pitää ihon terveenä, joustavana ja ennen kaikkea kosteutettuna, joten varmista, että juot 2 litraa vettä päivässä.

5. Heleytä öljyllä

Onko rusketus menettänyt hehkunsa? Lisää vartalolle arganöljyä ja iho hehkuu välittömästi. Arganöljy ravitsee, hoitaa ja suojaa ihoa. Lisäksi se tasoittaa ihon värivirheitä, ehkäisee raskausarpien muodostumista ja häivyttää epätasaisuutta. 

Täsmähoito

Silloin tällöin tulee tarvetta myös paikallishoidolle eri puolilla ihoa. Puhdas Arganöljy sopii useimmissa tapauksissa hoidoksi: kuivuneet kannat, kyynärpäät, hyönteisten pistokohdat, arpien hoitoon ja häivyttämiseen, auringon polttamiin, ihon hilseilykohtaan, päänahan kuivuuteen ja kutinaan, hilseen hoitoon, ihokarvojen poiston jälkeen… Lisää vain riittävä määrä Arganöljyä haluamaasi kohtaan tarvittaessa ja anna imeytyä.

Tuotesuosituksia:

100% Puhdas Arganöljy, 50 ml  24,90 e

Kiinteyttävä LIFT + GLOW öljyseerumi kasvoille, 30 ml  39,90e 

 

 

Kiinteyttävä 24H Kosteusvoide, 50 ml   33,90 e

 

 
Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua


Muut Artikkelit

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

syyskuu 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Jatka lukemista

Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!
Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!

kesäkuu 28, 2021

Kesä! Aurinkoa ja lämpöä - pelkkää olemisen keveyttä. Nautitaan ulkoilmassa nyt. Pienellä varautumisella etukäteen iho ja hiukset nauttivat auringosta ja merivedestä yhtälailla. Arganöljy on loistava after sun -käytössä, se rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta.  Ja arganöljypinnoite auttaa suojaamaan hiuksiasi uidessa.

Jatka lukemista

Uudistunut LuomuRuusuvesi - 9 ohjetta kauniimpaan ihoon ja kiiltäviin hiuksiin
Uudistunut LuomuRuusuvesi - 9 ohjetta kauniimpaan ihoon ja kiiltäviin hiuksiin

toukokuu 31, 2021

Jatka lukemista