Okabon top 5 parhaat lahjaideat – puhtaasta luonnosta

joulukuu 06, 2018 4 kommenttia

Okabon top 5 parhaat lahjaideat – puhtaasta luonnosta

Okabon top 5 parhaat lahjaideat – puhtaasta luonnosta

Kirjoittanut Wilhelmiina Viinikka

Arganöljystä on moneksi myös joululahjalistalla. Arganöljy sopii ikään ja sukupuoleen katsomatta ihan kaikille. Se on 100-prosenttinen luonnontuote eikä se sisällä mitään keinotekoista. Tänäkin jouluna kannattaa antaa lahjaksi jotain mistä on rutkasti hyötyä.

Alle olen listannut Okabon top 5 parhaat lahjaideat Arganöljytuotteista kaikenikäisille ja kaikenlaisille ihotyypeille.

1. Tuoreelle äidille ja vauvalle: Pure Argan Silky Smoothing Face and Body Oil, Ihonhoitoöljy, 100ml

100-prosenttinen Arganöljy puhtaasta luonnosta sopii erityisesti herkkäihoisille. Arganöljy on hellävarainen, kosteutta sitova hoitoöljy. Arganöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, antioksidantteja sekä E, A ja F -vitamiineja. Näillä vitamiineilla on ihon vastustuskykyä vahvistava vaikutus. Arganöljy sisältää lukuisia ainesosia, jotka nopeuttavat raskausarpien paranemista. Vauvoilla se hoitaa hellävaraisesti mm. vaippa-aluetta ja pään karstaa. Vinkkinä: pumppaus Arganöljyä vauvan kylpyveteen ehkäisee herkän ihon kuivumista.

 2. Teinitytölle: Pure Argan Nourishing Oil Cleanser Öljypuhdistus 150 ml ja LuomuRuusuvesi 100 ml

Tässä elämänvaiheessa eletään varmasti iho-ongelmien kulta-aikaa erinäisistä syistä. Myös esimerkiksi meikkaaminen alkaa useilla tässä vaiheessa nuoruutta.
Okabon öljypuhdistus sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvoittuvalle iholle, sillä se säätelee ihon talirauhasten toimintaa. Öljyputsari puhdistaa meikin ja muut epäpuhtaudet hellävaraisesti ja tehokkaasti. Sen kanssa ei välttämättä tarvitse käyttää vettä ollenkaan, kun viimeistelee puhdistuksen ruusuvedellä. Öljypuhdistusta hehkutetaan hieman joka paikassa eikä syyttä. Lue kattavat perustelut öljypuhdistajalle täältä.

Ruusuvesi sopii kaikille ihotyypeille ja hoitaa myös herkkää ihoa. Se on ihanteellinen ihon kosteuttaja ja heleyttäjä. Ihana, ylellinen ruusun tuoksu puhtaasta luonnosta. Okabon ruusuvesi ei sisällä alkoholia eikä säilöntäaineita.

3. Opiskelijapojalle: Okabo Organics 100 % PURE ARGAN OIL, Puhdas Arganöljy, 50 ml

Arganöljy soveltuu hyvin käytettäväksi parranajon jälkeen ja hiuspohjan hoitoon. Arganöljy tasapainoittaa ihon normaalia talintuotantoa ja nopeuttaa arpien ja haavaumien paranemista.

Hiuksia Arganöljy hoitaa ja sitoo kosteutta sekä sulkee hiussuomuja. Se ehkäisee myös tehokkaasti kaksihaaraisten syntymistä ja antaa hiuksille terveen hohteen. Lue lisää Arganöljystä hiustenhoidossa täältä!

4. Tädille: Pure Argan Intensive Hydration, DAY 50 ml ja Absolute Renewal, NIGHT 50 ml

Molemmat voiteet on pakattu täyteen luonnon omia parantavia, uudistavia ja kiinteyttäviä ainesosia.

Päivävoide kosteuttaa tehokkaasti ja lisää ihon elastisuutta. Soveltuu hyvin meikin alla käytettäväksi.
Täyteläisempi yövoide uudistaa, ravitsee ja heleyttää ihoa.

Molemmat voiteet tehostavat ihosolujen uusiutumista, kiinteyttävät ja hidastavat ryppyjen muodostumista.

5. Äidille ja isoäidille: Pure Argan LIFT + GLOW Serum, 30 ml

Tämä pieni ja pippurinen pullo on ehdoton ykkönen niin tuoksussa kuin hyötyvaikutuksissakin. Kiinteyttävä seerumi on ihanimmista ja laadukkaimmista luonnonöljyistä koottu, ihoa elvyttävä ja  uudistava koktaili. Nämä hoitavat öljyt imeytyvät hiukan eri syvyyteen ihossa ja niillä on kullakin oma hoitovaikutuksensa.

Parhaat lahjaideat syntyvät pohtimalla, mitä lahjansaaja ihan oikeasti tarvitsee. Ihoa ja hiuksia hoitavat lähes kaikki ja yhä useampi mieluiten ilman synteettisiä kemikaaleja.
Hyvää joulua ja antamisen iloa!
4 vastausta

ufuliqayu
ufuliqayu

lokakuu 21, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin mdt.fioj.okabo.org.uvb.av http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

yajixomehama
yajixomehama

lokakuu 21, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin ttu.uiyw.okabo.org.ggr.vu http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

adiyfadovepom
adiyfadovepom

lokakuu 21, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online Without Prescription Amoxicillin 500mg Capsules ord.mbki.okabo.org.maz.od http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

operudawaxekp
operudawaxekp

lokakuu 21, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Buy Amoxicillin pnz.ehxt.okabo.org.vqf.zz http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua