Näin saat tuuhean, vahvan parran - 6 arganöljyhyötyä

toukokuu 30, 2020 6 kommenttia

Näin saat tuuhean, vahvan parran - 6 arganöljyhyötyä

Jos haaveissa on hyvinhoidettu, tasainen ja tuuhea parta, tämä artikkeli on sinulle. Partaöljyä pitäisi käyttää päivittäin; se helpottaa parranajoa ja rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Öljy pitää parran kuosissa, kosteuttaa ja ehkäisee myös ihon kuivumista. Lähes kaikissa hyvissä partaöljyissä on yksi yhteinen ainesosa ja se on arganöljy. Arganöljy  on erinomainen partaöljy, joka hoitaa, pehmentää ja kesyttää sojottavat partakarvat.
Alla on lueteltu 6 arganöljyhyötyä parralle ja myös iholle sen alla.

1. Ehkäisee ihon kuivumista

Jos ihosi on kuiva tai jopa hilseilevä, kannattaa Arganöljyä levittää kasvoille päivittäin. Öljyn runsas antioksidanttipitoisuus suojaa ihoa ja partaa mm happiradikaaleilta ja ilman saasteilta. Arganöljyn sisältämä E-vitamiini myös pehmentää ja ravitsee ihoa. Öljy pitää myös karvatupen joustavana ja tukee parran kasvua. Arganöljy ei tuki huokosia ja sopii näinollen kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle iholle. Se imeytyy nopeasti eikä näytä rasvaiselta iholla.

2. Pehmentää partakarvaa

Parta voi joskus olla epäsiistin näköinen. Partakarvat ehkä sojottavat itsepäisesti eri suuntiin tai ne ovat tulleet liian karkean tuntuisiksi. Erityisen ikävää tämä on jos parta vielä tuntuu epämukavalta tai kutittaa. Raapimiminen tai parran jatkuva nyppiminen ei tee hyvää sen enempää parralle kuin iholle sen alla. Arganöljy pehmentää partakarvat, vähentää karheutta ja edesauttaa parran muotoilua.

3. Antaa tervettä kiiltoa

Arganöljy antaa parralle myös tervettä kiiltoa. Se levitetään puhtaaseen joko pyyhekuivaan tai kuivaan partaan.
Tee näin: lisää yksi-kaksi pumppauksellista Puhdasta Arganöljyä kädelle. Lämmitä öljy hieromalla käsiäsi hetki yhteen ja levitä öljy kaulasta ylöspäin ensin iholle ja lopuksi itse partaan. Öljyn levityksessä auttaa myös erityinen partaharja. Arganöljy ehkäisee tehokkaasti myös partakarvojen haaroittumista.

4. Tuuheuttaa partaa

Arganöljy ei itsessään kiihdytä parran kasvua, mutta se luo suotuisat olosuhteet karvankasvulle. Ja kun partakarvat ovat terveet ja vahvat tulee itse parrastakin luonnollisesti tuuheampi ja vahvempi.

5. Vähentää ihoärsytyksiä

Parran alue ja sitä ympäröivä iho voi olla usein ärtynyt johtuen toistuvasta parranajosta tai ihon kuivuudesta parran alla. Tämä voi aiheuttaa punoitusta, jopa tulehdusta tai hilseilyä.
Arganöljy rauhoittaa ärtynyttä ihoa, vähentää punoitusta ja ehkäisee tehokkaasti hilseilyä. Öljy kannattaakin lisätä ihoon heti parranajon tai -rajauksen jälkeen, varsinkin jos ihoon on tullut punoittavia näppyjä tai pieniä haavoja. Arganöljy myös vähentää kutinaa joka johtuu kuivuudesta tai sisäänpäin kasvavista karvoista.

6. 100% luonnontuote

Tämä 100% luonnontuote palauttaa luonnollisen kosteustasapainon paitsi partaan, myös iholle ja hiuksille. Siksi Puhdas Arganöljy on tärkeä lisä jokaisen miehen aamurutiineihin, se varmistaa, että iho ja parta voivat hyvin ja myös näyttävät hyvältä. Luonnollisesti ja ilman synteettisiä kemikaaleja.

Okabon Puhdas Arganöljy on saatavilla tuoksuttomana ja raikkaan greipintuoksuisena.

 

Tuotesuosituksia:

100% Puhdas Arganöljy, 50 ml 24,90
6 vastausta

opixemapuegai
opixemapuegai

marraskuu 08, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxil Dose For 55 Pounds Buy Amoxicillin Online yif.ovrn.okabo.org.isq.ai http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

uhihkowa
uhihkowa

marraskuu 08, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online Buy Amoxil vvc.stqg.okabo.org.vrl.sh http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

egoawuqe
egoawuqe

marraskuu 03, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Buy Amoxil Online oco.oucq.okabo.org.bvp.lb http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

woynopap
woynopap

marraskuu 03, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – 18 Amoxicillin 500 Mg hjf.xthl.okabo.org.ofd.sx http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

RagriwJVD
RagriwJVD

syyskuu 24, 2020

uWcEwFIts

YHBgRqKdMiclfhJj
YHBgRqKdMiclfhJj

syyskuu 24, 2020

sDYumApebfFJRWGN

Jätä kommentti


Muut Artikkelit

Ihonhoito syksyllä - 4 kohdan muistilista
Ihonhoito syksyllä - 4 kohdan muistilista

lokakuu 29, 2020

Ihonhoito syksyllä antsaitsee hetken tarkastelua, sillä syksyisin ihon tarpeet ovat toiset kuin kesällä. Jos mielit säilyttää ihon hyvässä kunnossa yli kylmän kauden, on aika tarkistaa alta muutama seikka ja tehdä ihonhoidon päivitys syksyyn.

Jatka lukemista

Hellä öljypuhdistus kasvoille -hyödyt joka ihotyypille
Hellä öljypuhdistus kasvoille – hyödyt joka ihotyypille

syyskuu 30, 2020

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että ihonpuhdistus öljyillä on oikeastaan tehokkaimpia puhdistusmenetelmiä olemalla samanaikaisesti hellävarainen sekä hoitava tapa puhdistaa kasvojen ja dekolteen iho? Oletko öljypuhdistuksesta kiinnostunut, mutta kaipaat ihotyyppikohtaisia vinkkejä sen sujuvaan toteuttamiseen? Blogisarjamme viimeisessä osassa sukellamme öljypuhdistuksen saloihin.

Jatka lukemista

Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin
Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin

elokuu 31, 2020 4 kommenttia

Blogisarjamme toinen osa on täällä! Tänään meitä puhuttaa ihonalainen maailma. Sanontaa mukaillen, ihosi on mitä syöt. Ravintotottumuksillamme voimme vaikuttaa myös ihon kuntoon. Etsimme tähän kirjoitukseen vinkkejä siitä, mitä ja miten syöt ihosi kuntoon ja ravintosuositukset ihotyypeittäin. 

Jatka lukemista