Monta tapaa hyötyä Arganöljystä – esittelyssä 100% Pure Argan Oil

toukokuu 03, 2016

Monta tapaa hyötyä Arganöljystä – esittelyssä 100% Pure Argan Oil

Monta tapaa hyötyä Arganöljystä – esittelyssä 100% Pure Argan Oil

Okabo Organicsin 100% Puhdasta Arganöljyä voi todellakin käyttää päästä varpaisiin, sillä se sisältää runsaasti ravinteita ja ihoa ja hiuksia hoitavia ainesosia.

Aloitetaan hiuksista

Monet ovat kuulleet erilaisista hiustuotteista, jotka sisältävät Arganöljyä. Mutta tiesitkö, että parhaan tuloksen saat, kun käytät puhdasta 100%:sta Arganöljyä hiuksiisi?
Arganöljy saa todistetusti hiukset pehmeämmäksi ja kiiltävämmiksi. Se myös ehkäisee ja hoitaa kaksihaaraisia sekä tukee hiusten kasvua ja vähentää hiusten lähtöä.
Puhdasta Arganöljyä voi käyttää myös pidentämään värjäysten välistä aikaa, sillä se edistää värin pysyvyyttä hiuksessa.
Lisää Arganöljyä koko päähän päänahkasta hiusten latvoihin hiusten ollessa kosteat. Tai levitä sitä kuivien hiusten pituuksiin, jos tarkoituksesi on ehkäistä kaksihaaraisia tai estää takkuuntumista. Kuiviin hiuksiin käytä ainoastaan pari tippaa öljyä, lämmitä öljy hankaamalla sitä käsiesi välissä ja lisää kauttaaltaan hiusten latvoihin.

100% Pure Argan Oil – kaikille ihotyypeille

Erityisesti ne henkilöt, joilla on rasvoittuva ihotyyppi, kavahtavat ajatustakin öljyn lisäämisestä kasvoille. He ajattelevat, että öljy lisää kasvojen kiiltelyä ja kiihdyttää finnien muodostumista. Mutta Arganöljyä käytetäänkin lievän aknen ja rasvoittuvan ihon hoitoon. Se ei tuki huokosia, vaan tasapainottaa ihon talintuotantoa ja sitoo kosteutta tehokkaasti. Se sisältää runsaasti antioksidantteja jotka lievittävät tulehdusta. Arganöljy hoitaa vaurioituneita ihosoluja ja ehkäisee uusien vaurioiden muodostumista.

Ehkäisee ikääntymisen merkkejä

Arganöljy koostuu lähes kokonaisuudessaan rasvahapoista ja siksi se saa ihmeitä aikaan myös hienojen juonteiden ja ryppyjen ehkäisyssä. Se myös pehmentää olemassa olevia ikääntymisen merkkejä: Säännöllisesti käytettynä Arganöljy lisää ihon elastisuutta, häivyttää tummia ikäläiskiä ja heleyttää ihon sävyä.
Muista lisätä Argania myös huulille. Siitä jää kaunis hohde ja huulet pysyvät hyväkuntoisina.

On taas aika paljastaa body

Oletko raskaana tai onko sinulle ilmaantunut raskausarpia?  Onko sinulla ihottumaa vartalolla?
Nyt eletään jälleen sitä aikaa, jolloin kuoriudutaan talvivaatteista ja paljastetaan body talven jälkeen. Arganöljystä on hyötyä lähes kaikissa iho-ongelmissa, joita vartalolle syntyy. Se ehkäisee raskausarpia, parantaa ja häivyttää arpeutumia ja auttaa kosteuttamaan ja pehmentämään hilseilevääkin ihoa.
Suosittelemme lisäämään Arganöljyä heti suihkun jälkeen, hieman vielä kostealle iholle. Lisää suoraan iholle ja hiero hellävaroen kauttaaltaan vartalolle. Okabo Organicsin 100% Pure Argan Oil on riittoisaa ja siksi 50ml:n pullosta riittää myös vartalolle.

Kynnet ja kädet ja jalat

Samalla, kun lisäät Arganöljyä vartalolle, muista hieroa sitä myös kynsiin ja kynsinauhoihin sekä käsissä että jaloissa. Ja ne kantapäät: kylvetä jalkoja 8-10 minuuttia lämpimässä vedessä, raspaa kovettumat hellävaraisesti ja lisää jalkapohjiin Arganöljyä. Hiero erityisesti kovettumakohtiin ja laita puhtaat puuvillasukat jalkaan. Anna vaikuttaa riittävän kauan – mieluiten yön yli ja voila! kovettumat ovat pehmenneet. Toista tarvittaessa.

Oletko sinä jo kokeillut 100% puhdasta Arganöljyä hiuksiisi ja ihonhoitoon?
Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua


Muut Artikkelit

Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!
Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!

kesäkuu 28, 2021

Kesä! Aurinkoa ja lämpöä - pelkkää olemisen keveyttä. Nautitaan ulkoilmassa nyt. Pienellä varautumisella etukäteen iho ja hiukset nauttivat auringosta ja merivedestä yhtälailla. Arganöljy on loistava after sun -käytössä, se rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta.  Ja arganöljypinnoite auttaa suojaamaan hiuksiasi uidessa.

Jatka lukemista

Uudistunut LuomuRuusuvesi - 9 ohjetta kauniimpaan ihoon ja kiiltäviin hiuksiin
Uudistunut LuomuRuusuvesi - 9 ohjetta kauniimpaan ihoon ja kiiltäviin hiuksiin

toukokuu 31, 2021

Jatka lukemista

Arganöljy on loistava hiuksille - mutta miksi ja miten sitä käyttäisi?
Arganöljy on loistava hiuksille - mutta miksi ja miten sitä käyttäisi?

huhtikuu 29, 2021

Jatka lukemista