Matkusta kevyesti – pakkaa mukaasi Arganöljy ja Ruusuvesi

toukokuu 18, 2016

Matkusta kevyesti – pakkaa mukaasi Arganöljy ja Ruusuvesi

Matkusta kevyesti – pakkaa mukaasi Arganöljy ja Ruusuvesi

Monilla meistä peilikaappi pursuaa erilaisia voiteita erilaisiin tarkoituksiin. On seerumia, primeria, päivävoidetta, silmänympärysvoidetta ja yövoidetta. Kaikki omissa purnukoissaan. Lisäksi tulevat kaikki hygieniatuotteet: shampoot, hoitoaineet, dödöt, body washit ja -lotionit. Ehkä ne mahtuvat hyvin kylppäriin, mutta matkalaukussa ne vievät paljon tilaa ja tuovat painoa.

Tehokaksikko Arganöljy ja Ruusuvesi

Lentomatkalle lähtiessä on muistettava lisäksi 100 ml: n rajoitukset, jos et halua laittaa (maksaa) laukkuasi ruumaan. Tilantarve vähenee, kun pakkaat mukaasi tehokaksikko Arganöljyn ja Ruusuveden,  niistä riittää yllättävän moneen.

Puhdistus ja meikinpoisto

Jos et käytä vedenkestävää meikkiä, onnistuu silmä- ja kasvomeikin puhdistus mainiosti ruusuvedellä. Suihkauta pari kertaa ruusuvettä pumpuliin, pyyhi hellävaroen silmä-ja kasvomeikki pois ja huuhdo lämpimällä vedellä. Ruusuvesi on myös kevyesti antiseptinen, joten sillä voi puhdistaa pikkunirhaumat ja tarvittaessa vaikka suihkauttaa käsiin ennen ateriaa.

Kasvovesi ja matkaraikastaja

Vesipesu huuhtelee kasvoilta myös ihoa suojaavan ohuen vaipan ja saa ihon kiristelemään. Suihkauta puhdistuksen jälkeen raikasta luomuruusuvettä kasvoille ja dekolteelle, se palauttaa ihon pH:n jälleen normaaliksi pesun jälkeen. Ruusuvesi kannattaa pitää käsilaukussa, sillä siitä voi suihkauttaa itselleen raikastavan, kevyesti kosteuttavan suihkeen lennolla ja maissa. Se sopii myös meikin päälle suihkutettavaksi.

Kosteutus

Et tarvitse montaa kasvotuotetta kosteutukseen – ainakaan matkalla. Kokeile, riittäisikö sinullakin pelkkä Arganöljy kosteuttamaan kasvot ja dekoltee. Lisää ruusuvedellä kostutetuille kasvoille pari painallusta Arganöljyä. Jos ihosi tuntuu hetken päästä kiristävän, voit lisätä vielä yhden painalluksen öljypullosta. Useimmille kuivaihoisillekin pelkkä superkosteuttava Arganöljy riittää lämpimään vuodenaikaan.

Shampoo ja hoitoaine

Mikäli hotellissa on tarjolla shampoota, voit tarvittaessa lisätä sen sekaan pari tippaa Arganöljyä. Näin saat jo shampoopesusta hoitavaksi. Poishuuhdeltavana hoitoaineena voit käyttää samaista Arganöljyä. Lisää muutamia tippoja öljyä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele pois.

Lämpösuoja föönauksen ajaksi

Lisää kosteuttavaa Arganöljyä hiusten latvoihin vielä ennen föönausta, sillä se antaa hiuksille lämpösuojan ja helpottaa hiusten muotoilua. Kosteuttava Arganöljy myös suojaa hiusta auringon kuivattavilta säteiltä.

Bodylle myös

Arganöljy on todella riittoisaa. Saat samasta pullosta luxusöljyä bodyllekin. Sitä suositellaan käytettäväksi myös ihokarvojen poiston jälkeen. Se rauhoittaa ärtynyttä ihoa, hoitaa pikkuhaavaumat ja jättää iholle kauniin hohteen. Erityisen hyvin se sopii paljaille, hiukan ruskettuneille säärille.

Tästä parivaljakosta ei paljoa tule matkalaukkuun lisäpainoa tai mene tilaa. Lisäksi ihonhoitorutiinit yksinkertaistuvat ja säästyy aikaa, vaivaa ja rahaa. Ainakin matkoilla. Ja sittenhän voi kysyä itseltään, tarvitseeko sitä niin montaa tuotetta ylipäänsä?

Mitä sinä pakkaat matkalle mukaasi? Kulkeeko mukanasi kaikki vai vain tietyt suosikit?
Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua