Luonnollinen Ruusuvesi – 5 vinkkiä kauniimpaan ihoon

toukokuu 10, 2016

Luonnollinen Ruusuvesi – 5 vinkkiä kauniimpaan ihoon

Luonnollinen Ruusuvesi – 5 vinkkiä kauniimpaan ihoon

Ruusuvedestä on kyselty paljon viime aikoina, joten päätimme kirjoittaa siitä myös blogiin.
Luonnollinen Ruusuvesi on monikäyttöinen tuote ja mitä tutummaksi sen kanssa tulee, sitä laajemmaksi sen käyttö näyttää muodostuvan.

Mitä ruusuvesi on?

Ruusuvesi on puhtaista ruusunterälehdistä tislaamalla uutettua huumaavan hyväntuoksuista nestettä, jolla on ihoa kosteuttavia ja hoitavia ominaisuuksia. Okabo Organicsin Luomuruusuvesi on tislattu korkealaatuisista Rosa Damascena -ruusulajikkeen terälehdistä.

Kenelle Ruusuvesi sopii?

Ruusuvesi sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Se sopii myös herkkäihoisille, sillä se rauhoittaa ja viilentää herkkää ja ärtynyttä ihoa. Luonnollinen ruusuvesi on paitsi hellävarainen myös lievästi antiseptinen, joten sitä voi käyttää esim pikkunirhaumien puhdistamiseen ja matkoilla ollessa vaikka käsien puhdistukseen ennen ruokailua.

Listasimme tähän  5 vinkkiä kauniimpaan ihoon.

1. Kosteuttava kasvovesi

Ruusuvettä käytetään kasvovetenä aamuin illoin ihon puhdistuksen yhteydessä. Silloin puhtaille kasvoille suihkautetaan kerran pari tuoksuvaa ruusuvettä ja jatketaan normaalin ihovoiteen tai -öljyn levittämisellä. Ruusuvettä ei pyyhitä pois tai kuivata, sillä parhaan ihonhoidollisen hyödyn saa kun levittää kosteusvoiteen tai -öljyn hieman kostealle iholle.

2. Vaalenna silmänaluset

Tee rauhoittavasta ruusuvedestä silmähaude kastelemalla kaksi vanutuppoa puhtaalla ruusuvedellä. Ruusuvesi vaalentaa tummia silmänalusia ja vähentää turvotusta. Tee rentouttavasta silmä-
haudehetkestä säännöllinen rutiini ja unohda muu maailma toviksi. Silmänympärykset kiittävät ja mielikin kohentuu.

3. Raikasta, kohenna ja kiinnitä meikki

Raikasta oloasi suihkuttamalla kosteuttavaa ruusuvettä kasvoille ja miksei bodyllekin pitkin päivää. Ruusuvettä voi kaikin mokomin suihkuttaa myös meikin päälle, sillä se myös kiinnittää meikin.
Tämä on huomattavasti tehokkaampi ja suositellumpi tapa kohentaa meikkiä iltapäivisin kuin puuterointi, joka korostaa ryppyjä ja juonteita, sekä usein myös kuivattaa ihoa entisestään.

4. Kylve ruusuntuoksussa

Jo Kleopatra aikoinaan tunsi Ruusuveden ihoa pehmentävät ja nuorentavat vaikutukset. Kokovartalokylpyyn tarvitaan kaksi desiä ruusuvettä, mutta jalkakylvyn saat jo parilla ruokalusikallisella tätä tuoksuvaa ihanuutta. Lisää vatiin lämmintä vettä ja sekaan loraus ruusuvettä. Se pehmentää jalkapohjien kovettumia ja virkistää väsyneitä jalkoja.

5. Ota mukaan matkalle

Ruusuvettä kannattaa säilyttää lämpimään vuodenaikaan jääkaapissa. Ota suihkupullo mukaasi käsilaukkuun, kun lähdet töihin tai muihin päivän rientoihin. Se viilentää, raikastaa ja virkistää oloa.
Matkoilla – ja muutenkin – sitä voi käyttää myös vesiliukoisen meikin poistoon: Suihkauta ruusuvettä pumpulituppoon ja pyyhi hellävaroen silmä- ja kasvomeikki pois.

Ruusuvesi on vanha tuote, joka on onneksi ottanut uudelleen tuulta alleen. Se on todella osoittautunut verrattomaksi tuttavuudeksi, onhan se luonnollinen, hyväntuoksuinen, hyvää tekevä ja kaikille sopiva ihonhoitotuote.

Joko sinä tunnet Ruusuveden? Miten käytät sitä?
Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua


Muut Artikkelit

Viisi loistavaa vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa
Viisi loistavaa vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa

syyskuu 30, 2021

Jälleen on aika siirtyä viileämmän ilman vaatimiin rutiineihin myös ihonhoidossa. Kun kesällä ilman kosteus kannattelee ihonkin kosteutta, syksyn tullen viilenevät ilmat toimivat päinvastoin. Ja se vaatii tehostettua ihonhoitoa itse kullakin.
Onneksi luonnollinen riittävä ihonhoito on helppoa ja suht edullistakin...

Jatka lukemista

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

syyskuu 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Jatka lukemista

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä
Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

heinäkuu 30, 2021

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa. Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja

Jatka lukemista