Kuorinta kaunistaa – palauta kesäinen hehku vartalollesi

marraskuu 17, 2016

Kuorinta kaunistaa – palauta kesäinen hehku vartalollesi

Kuorinta kaunistaa – palauta kesäinen hehku vartalollesi

Kun ilma kylmenee ja pimeys valtaa maailman, on ihanaa antaa hetki itselle. Vartalon suolakuorinta on mitä mainioin tapa rentouttaa oloa ja samalla tehdä iholle kevyt detox-hoito. Kuorinta kaunistaa ihosi  ja palauttaa sille kesäisen terveen hehkun. Ihosta tulee pehmeämpi ja vastaanottavaisempi kosteutukselle ja hoitaville aineille.

Kuorinta kaunistaa

Kosteuttavat voiteet tai ihonhoitoöljyt pääsevät imeytymään tehokkaammin, kun irtonaiset, kuolleet ihosolut poistetaan ihon pinnalta. Reipas kuorinta myös vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa ihon aineenvaihduntaa. Iho näyttää ja voi välittömästi paremmin.

Sallittu herkku – Himalajan vuorisuola

Himalajan vaaleanpunainen, mineraalipitoinen vuorisuola eli kotoisammin ruususuola on monille se ainoa oikea ravinnossa. Mutta se saa ihmeitä aikaan iholla myös ulkoisesti käytettynä.
Ruususuola sopii kaikille ihotyypeille rutikuivasta rasvaiseen, sillä se tasapainottaa ihon toimintoja. Ruususuola tukee ihon omaa kosteustasapainoa ja tasoittaa ihon väriä.

Miksi suola?

Keskikarkea Himalajan vuorisuola sopii vartalon kuorintaan kuin nakutettu. Iho on vartalossa paksumpaa kuin kasvoilla, siksi myös kuorintarakeet saavat olla karkeampia.
Himalajan vuorisuolan vaaleanpunaiset suolarakeet irrottavat kuolleet ihosolut ja kertyneet kuona-aineet ihon pinnalta. Ne myös aktivoivat ihon maitohapon tuotantoa eli kosteuttavat ihoa sisältäpäin.

Torju selluliittia

Reipas kuorintasuolan hieronta ongelma-alueilla ehkäisee myös selluliitin muodostumista. Kun suolarakeita hieroo napakoin ottein iholle, vilkastuu ihon nestekiertokin eikä selluliittimuhkuroita pääse muodostumaan.

Miten kuoritaan?

Lisää pari ruokalusikallista kuorintasuolaa kostealle iholle hierovin liikkein. Etene kuorinnassa alhaalta ylöspäin. Kuori erityisen huolella jalat, polvet ja kyynärpäät. Mikäli ihosi on herkkä, hiero suolaa hellävaraisemmin ja päinvastoin. Jos käytössäsi on amme, jätä kuorintasuola ihollesi ja mene kylpyyn. Saman asian ajaa saunan lämpö; anna suolan vaikuttaa löylyjen ajan ja huuhtele iho puhtaaksi.

Kosteuta, kosteuta

Jätä kuorinnan jälkeen iho hiukan kosteaksi ja levitä kosteuttava ihonhoitoöljy välittömästi. Öljy imeytyy tehokkaasti kosteaan ihoon. Parhaat vartalonkuorinnat on sekoitettu öljypohjaan, joka itsessään jo kosteuttaa epäpuhtauksien alta paljastunutta ihoa. Öljy pehmentää, hoitaa ja suojaa ihoa.

Pure Argan Luxury Spa Body Salt Scrub

Okabo Oganicsin Body Salt Scrub vartalon kuorintasuola on valmistettu Himalajan vuorisuolasta ja ylellisestä Arganöljystä. Body Salt Scrub syväpuhdistaa, kosteuttaa, hoitaa ja kirkastaa ihon. Raikas greipintuoksu virkistää. Valmistaudu nauttimaan!

 
Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua