Kaunis hehkuva hyvinvoiva iho myös vartalolle

elokuu 18, 2016

Kaunis hehkuva hyvinvoiva iho myös vartalolle

Kaunis hehkuva hyvinvoiva iho myös vartalolle

Paluuta arkeen kesäloman jälkeen voi koettaa helpottaa hellimällä itseään. Se käy päinsä vaikka tekemällä hiukan normaalia perusteellisempi vartalonhoito. Useimmat ovat saaneet kauniin rusketuksen, jonka kestoa voi pidentää säännölliselle kuorinnalla ja kunnollisella kosteutuksella. Jos marjanpoiminta ja puutarhan hoitelu ovat kuuluneet lomaohjelmistoon, kannattaa kiinnittää huomiota myös käsiin ja jalkoihin. Ratkaisuksi tarjoan Arganöljyä vartalolle.

1. Vartalonhoito

Kaunis, hehkuva ja hyvinvoiva iho huomataan myös vartalolla. Kosteutuksen lisäksi Arganöljy tasoittaa ihon värivirheitä, ehkäisee raskausarpien muodostumista ja häivyttää epätasaisuutta.
Tee näin: lisää pari painallusta Arganöljyä puhtaalle kuivalle iholle. Hiero reippain pyörivin liikkein.

2. Ihokarvojen poisto

Arganöljyn superhoitavat vaikutukset tulevat esiin ihokarvojen poiston yhteydessä. Hellävaraisesti hoitava Arganöljy rauhoittaa ihoärsytyksiä ja sen sisältämät runsaat E-vitamiinimäärät edesauttavät pienten nirhaumien parantumista. Lisäksi se tasoittaa ihon väriä ja antaa säärille kauniin hehkun.
Tee näin: Ihokarvojen poiston jälkeen: taputtele hellävaraisesti Arganöljyä käsitellylle aluelle

3.  Täsmähoito

Kaikille tulee silloin tällöin tarvetta paikallishoidolle eri puolilla ihoa. Arganöljy sopii useimmissa tapauksissa hoidoksi: kuivuneet kannat, kyynärpäät, hyönteiset pistokohdat, arpien hoitoon ja häivyttämiseen, auringon polttamiin, ihon hilseilykohtaan, päänahan kuivuuteen ja kutinaan, hilseen hoitoon…
Tee näin: lisää riittävä määrä Arganöljyä haluamaasi kohtaan tarvittaessa.

4. Kynsihoito

Kynnet kaipaavat kosteutta ja hoitoa siinä missä ihokin. Arganöljy on erinomainen, nopeasti imeytyvä, superkosteuttava hoitoaine myös kynsille ja kynsinauhoille. Kevyt versio, tee päivittäin:
Tee näin: levitä pari tippaa Arganöljyä kynsille ja hiero huolellisesti, kynsinauhoja unohtamatta.
Tai perusteellisempi kynsihoito:
Tee näin: lisää lämmintä vettä kuppiin, purista sitruunan mehu sekaan ja liota sormia kupissa 5-10 min. Sitruuna poistaa tummentumat kynsistä ja pehmentää. Kuivaa ja huolittele kynnet kynsiviilalla, hiero Arganöljy kynsiin. Kynsille jää kaunis, luonnollinen kiille.

5. Käsihoito

Arganöljyn ihana kosteuttava ja kevyt koostumus hoitaa myös käsien ihoa kynsien ja kynsinauhojen lisäksi. Jos kätesi joutuvat koville siivouksen tai muun askareen myötä, tee käsillesi tehohoito.
Tee näin: Hiero runsaasti Arganöljyä käsiisi illalla nukkumaan mennessäsi ja laita puhtaat puuvillakäsineet käsiisi yön ajaksi. Aamulla saat lahjaksi silkinpehmeät kädet

6. Jalkahoito

Vaikka jalat voivatkin hyvin ilmakylvyistä, paljaat jalkapohjat tuntuvat saavan kovettumia helpommin kuin talvella sukissa ja kengissä hautoessa. Onneksi kovettumista pääsee helposti eroon säännöllisellä hoidolla.
Tee näin: Lisää lämmintä vettä vatiin, jos mahdollista sirottele ruusun terälehtiä sekaan – ruusu pehmentää ihoa. Voit myös lorauttaa ihanan tuoksuista ruusuvettä sekaan. Kylvetä jalkoja kunnes vesi on jäähtynyt. Kuivaa jalat. Raspaa pehmenneet kovettumat hellävaroen. Lisää Arganöljy reippaasti hieroen. Jos haluat oikein tehokkaan hoidon, laita jalat puhtaisiin puuvillasukkiin ja anna vaikuttaa yön yli. Ja jalkasi kiittävät.

Oletko sinä jo kokeillut Arganöljyä vartalonhoidossa? Millaisin tuloksin?
Jätä kommentti


Muut Artikkelit

Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin
Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin

elokuu 31, 2020 4 kommenttia

Blogisarjamme toinen osa on täällä! Tänään meitä puhuttaa ihonalainen maailma. Sanontaa mukaillen, ihosi on mitä syöt. Ravintotottumuksillamme voimme vaikuttaa myös ihon kuntoon. Etsimme tähän kirjoitukseen vinkkejä siitä, mitä ja miten syöt ihosi kuntoon ja ravintosuositukset ihotyypeittäin. 

Jatka lukemista

Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?
Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?

heinäkuu 30, 2020 4 kommenttia

Jatka lukemista

Puhdas kaktusviikunaöljy antaa hiuksille elinvoimaa
Paljastus! Kaktusviikunaöljyllä sädehtivää elinvoimaa hiuksillesi

heinäkuu 02, 2020 4 kommenttia

Jatka lukemista