Ihonhoitoa kaiken ikää: Asiakaspalautteita ja yksi erikoinen Arganöljyn käyttäjä

tammikuu 12, 2016

Ihonhoitoa kaiken ikää: Asiakaspalautteita ja yksi erikoinen Arganöljyn käyttäjä

Ihonhoitoa kaiken ikää: Asiakaspalautteita ja yksi erikoinen Arganöljyn käyttäjä

Ihonhoito ja itsestään huolehtiminen kuuluvat jokaiselle naiselle ja jokaiseen ikään. Se tuli taas  todistettua eilen. Meneillään olevassa Ruusuvesikampanjassamme facebookissa  ensimmäisen arvonnan voittaja tuotti aivan erityistä mielihyvää. Nimittäin hän sattui olemaan jo yli 90-vuotias!  Onnea Taimille!

Ruusuvesi-Arganöjy yhdistelmässä on tehoa

Ihohan meillä kuivuu iän karttuessa, enkä toki ihmettele sitä, että ikäihmiset etsivät käyttöönsä kaikki vähänkin toimivat tavat kosteuttaa ihoaan. Siihen yhdistelmä Ruusuvesi & Arganöljy tarjoavatkin mitä mainioimman ratkaisun. Ruusuvesi palauttaa ihon pH:n vesipesun jälkeen ja kosteuttaa jo sinällään. Mutta se myös valmistaa ihoa vastaanottamaan Arganöljyn sisältämät antioksidantit, välttämättömät rasvahapot ja ravinteet. Näin Arganin hyödyt kertautuvat.

Ruusuvesi on vanha keksintö

Luonnollinen ruusuvesi onkin vanhemman väen tuttu entuudestaan. Sitä on todellakin käytetty iät ajat jo Kleopatran ajoista lähtien. Nyt ruusuvesi on nousemassa uuteen kukoistukseen luonnonkosmetiikan kokoajan lisääntyvän suosion myötä. Ruusuveden ihanuus perustuu sen yksinkertaiseen puhtauteen, luonnolliseen kosteutukseen ja ihanaan tuoksuun. Sen parempaa kasvovettä saa hakea.

Arganöljy ei ikää katso

Toinen ihana asiakaspalaute tuli joulun alla messuilla. Eräs äiti oli tuskastunut vauvan ilkeästi punoittavaan vaippaihottumaan ja kokeili siihen Arganöljyä. Jo parissa päivässä ihottuma oli rauhoittunut ja sen myötä myös vauva. Eli voidaan sanoa että Arganilla mennään, kaiken ikää vauvasta vaariin

Apua myös lemmikin iho-oireisiin

Jos Arganöljyn käyttö ei katso ikää, ei se näköjään katso myöskään lajia. Sain luvan käyttää erään asiakkaamme palautetta suorana lainauksena: “Meillä muuten argan-kokeilu kissan kroonisessa ihottumassa on tuottanut huikeita tuloksia! Pahat ihottumat on poissa ja nyt olen todennut, että uuden ihottuman alut ei pääse pahaksi, kun vaan huomaan ne ja laitan niihin tipan argania. Ja Dolly-kissa rakastaa sitä, kun kutina lakkaa heti ja sitten se vielä maistuukin hyvältä, eli siinä samassa se hoitaa myös sisäisesti.”

Mitäpä tähän lisäämään:).
Jätä kommentti


Muut Artikkelit

Hellä öljypuhdistus kasvoille -hyödyt joka ihotyypille
Hellä öljypuhdistus kasvoille – hyödyt joka ihotyypille

syyskuu 30, 2020

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että ihonpuhdistus öljyillä on oikeastaan tehokkaimpia puhdistusmenetelmiä olemalla samanaikaisesti hellävarainen sekä hoitava tapa puhdistaa kasvojen ja dekolteen iho? Oletko öljypuhdistuksesta kiinnostunut, mutta kaipaat ihotyyppikohtaisia vinkkejä sen sujuvaan toteuttamiseen? Blogisarjamme viimeisessä osassa sukellamme öljypuhdistuksen saloihin.

Jatka lukemista

Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin
Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin

elokuu 31, 2020 4 kommenttia

Blogisarjamme toinen osa on täällä! Tänään meitä puhuttaa ihonalainen maailma. Sanontaa mukaillen, ihosi on mitä syöt. Ravintotottumuksillamme voimme vaikuttaa myös ihon kuntoon. Etsimme tähän kirjoitukseen vinkkejä siitä, mitä ja miten syöt ihosi kuntoon ja ravintosuositukset ihotyypeittäin. 

Jatka lukemista

Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?
Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?

heinäkuu 30, 2020 4 kommenttia

Jatka lukemista