Herätä iho kevääseen - testattu maski-ihon kevätpäivitys Okabon tapaan

maaliskuu 31, 2021

Herätä iho kevääseen - testattu maski-ihon kevätpäivitys Okabon tapaan

Kirjoittanut: Anna-Erika Nurmi

Aurinko porottaa jo korkealta ja paljastaa sulavan lumen alta kauniin keltaisen asterikasvin. Kevät herättelee unelmia lähestyvästä kesästä.

Vuodenajan vaihtuminen myös koettelee ihoa

Kevään korvilla on syytä muistaa muuttuvan säätilan vaikutus ihoon. Katupöly valtaa kaupunkien ilman, allergiatkin saavat ihon ärtyneeksi. Kuiva ilma talvella muuttuu kosteammaksi kevään edetessä, jolloin myös ihon tarpeet muuttuvat. Okabo Organicsin mutkaton tuotesarja on suunniteltu toimimaan perustana ihon ympärivuotiselle hoidolle.

Muuta tuotteiden painotusta

Jos talvella ravitsimme ihoa rutkasti, muuttakaamme nyt tuotteiden painotusta. Muista ihotyyppisi ja etene ihoa kuunnellen. Esimerkiksi pintakuivan mutta rasvoittuvan ihon omaava kosteuttaa ihoa erityisesti ihon kuivimmilla alueilla ja kuorii hellävaraisesti kerran tai kahdesti viikossa rasvoittuvien alueiden ihon.

Vinkki! Lempeä kuorinta kotikonstein onnistuu lisäämällä ruokalusikalliseen hienoa sokeria sama määrä arganöljyä. Hiero hellävaraisesti kasvojen T-alueelle ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Kevätilman rasitukset on syytä poistaa iholta erityisen huolellisesti. Öljypuhdistajana Okabon putsari on hellävarainen, mutta irrottaa lian ja meikin vaivatta.

Kasvomaskin siunaus ja kirous

Lämpimät kelit ja kosteutta hautova kasvomaski kiinnittävät katseemme suunympärysihon vointiin. Kuori ihoa hellävaraisesti, mutta muista myös huolehtia ihon riittävästä kosteutuksesta. Okabon Ruusuvesi kosteuttaa kevyesti, tuoksuu miellyttävältä ja virkistää väsynyttä ihoa. 

Vinkki! Iho kehrää, kun levität Arganöljyä suoraan Ruusuvedellä kostutetulle hipiälle: näin lukitset kosteuden ihoosi.

Okabon ruusuntuoksuisista arganöljyistä on nyt korona-aikana tullut runsaasti hyvää palautetta. Se toimii tehokkaasti maskin alla käytettynä suunympärysihon näppylöiden ja ärsytysten hoidossa. Arganöljy antaa iholle suojaa ja sitoo kosteutta. Ruusuöljy viilentää ja sopii hyvin myös couperosa-iholle, sillä se supistaa hiussuonia sekä yhdessä arganöljyn kanssa vähentää katkenneiden pintaverisuonten aiheuttamaa punoitusta.

Maskin alla suosittelen käyttämään myös Okabon 24h kiinteyttävää kosteusvoidetta.
Ihotautilääkärien mukaan, kosteusvoiteessa tulee olla humektantteja (ruusuvesi ja hyaluronihappo) sekä riittävästi humektanttien tuoman kosteuden sitojia (arganöljy + keramidit) 
Keramidit sitovat kosteuden ihoon. Ihoidenttinen ainesosa, joka vahvistaa ihon omaa suojakalvoa ja ehkäisee kosteuden haihtumista iholta.

Ehkäpä myös erimallinen kasvomaski vähentäisi iholle aiheutuvaa ärtymystä?

Suojaudu säteiltä

Auringolta suojautumisesta on hyvä muistuttaa aina huippusesongin alkaessa. Erityisesti keväällä voi olla ihanaa antaa auringon lämmittää Pohjolan pimeyteen tottuneita kasvoja. Satsaa ainakin kerran vuodessa uuteen aurinkosuojaan ja muista sujauttaa suojan alle Okabon 100% Arganöljyä, se edesauttaa myös aurinkovoiteen imeytymistä. Hoida myös auringonpolttamia arganöljyllä, se rauhoittaa ja vähentää ihoärsytystä.

Näillä sanoin me okabolaiset toivotamme harmonista huhtikuuta. Huomaa kevään merkit ympärilläsi ja muista, että myös sinä olet osa luonnon ihmettä.

Tuotesuosituksia:

 

Ravitseva Arganöljypuhdistus 150 ml & Raikastava Ruusuvesi 100 ml
edulliseen yhteishintaan 39,- (norm 44,80)
Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua


Muut Artikkelit

Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!
Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!

kesäkuu 28, 2021

Kesä! Aurinkoa ja lämpöä - pelkkää olemisen keveyttä. Nautitaan ulkoilmassa nyt. Pienellä varautumisella etukäteen iho ja hiukset nauttivat auringosta ja merivedestä yhtälailla. Arganöljy on loistava after sun -käytössä, se rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta.  Ja arganöljypinnoite auttaa suojaamaan hiuksiasi uidessa.

Jatka lukemista

Uudistunut LuomuRuusuvesi - 9 ohjetta kauniimpaan ihoon ja kiiltäviin hiuksiin
Uudistunut LuomuRuusuvesi - 9 ohjetta kauniimpaan ihoon ja kiiltäviin hiuksiin

toukokuu 31, 2021

Jatka lukemista

Arganöljy on loistava hiuksille - mutta miksi ja miten sitä käyttäisi?
Arganöljy on loistava hiuksille - mutta miksi ja miten sitä käyttäisi?

huhtikuu 29, 2021

Jatka lukemista