Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

syyskuu 01, 2021

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

1. Arganöljy kasvoilla

Arganöljy soveltuu erittäin hyvin kasvoilla käytettäväksi, sillä se on kevyt olomuodoltaan, imeytyy nopeasti ja jättää iholle kauniin, heleän hehkun.
Arganöljy mielletään usein kuivan ihon hoitotuotteeksi ja sitähän se todella onkin. Tosin tämä ihmeöljy sopii kaikille ihotyypeille, myös seka- ja rasvoittuvaihoisille. Arganöljy ei tuki huokosia, rasvoita tai jätä ihoa kiilteleväksi, vaan tasapainottaa talin tuotantoa, sitoo kosteutta, hoitaa ja ravitsee ihoa. 

2. Helli herkkää ja ikääntyvää ihoa

100% puhdas Arganöljy ei sisällä mitään ihoa ärsyttävää lisäainetta, synteettistä säilöntäainetta tai hajustetta. Arganöljyn sisältämät välttämättömät rasvahapot pehmentävät ja tasoittavat ihoa. Se sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä ja lisäävät ihon elastisuutta. Kasvisterolit edesauttavat ihon aineenvaihduntaa ja sitovat kosteutta ihoon.

3. Arganöljyä yöllä ja päivällä ja kaikkina vuodenaikoina

Arganöljy sopii käytettäväksi vuorokauden ympäri, aamuin illoin ja aina tarvittaessa. Se sitoo kosteutta ja sisältää suojaavia antioksidantteja päiväkäyttöön. Ja siinä on rutkasti ravinteita ja vitamiineja soveltuakseen käytettäväksi myös öisin – joko sellaisenaan tai yövoiteen kanssa. Vedettömänä hoitona arganöljy sopii kaikkina vuodenaikoina myös paljon ulkoilevan ihonhoitoon. 

4. Voiteen alle tai päälle tai sellaisenaan

Kasvoilla käytettäessä on vallalla kaksi koulukuntaa: toiset laittavat öljyä voiteen alle, toiset taas päälle. Molempi parempi ja kokeilemalla löytää itselleen parhaan tavan. Osa myös laittaa öljyn voiteen alle aamuisin ja päälle iltaisin. Voiteen alle levitettynä arganöljy edesauttaa voiteen ja sen tehoaineiden imeytymistä. Voiteen päällä öljy sitoo sen tuoman kosteuden tehokkaasti ihoon.

Varsinkin nuoremmalle iholle ja lämpimään vuodenaikaan iäkkäämmillekin arganöljy riittää sellaisenaan - tosin aina Ruusuveden tai muun kosteuttavan kasvoveden kanssa käytettynä.

5. Arganöljyä vartalolle

Vartaloöljynä käytettäessä 100% Arganöljyn kosteutta sitovat ominaisuudet tulevat hyvin esiin. Se on myös oivallinen apu kun halutaan häivyttää ja ehkäistä raskausarpia, ihon tummentumia, läiskiä ja arpia. Arganöljyä hierotaan pehmein pyörivin liikkein koko keholle. Saat parhaan hoitotuloksen, kun lisäät öljyä suihkun tai saunan jälkeen hiukan nihkeälle iholle. Myös kyynärpäiden ja jalkapohjien iho pehmenee Arganöljyllä.

6. Arganöljyn taikaa hiuksille ja hiuspohjalle

Hiuksissa Arganöljy kosteuttaa, ehkäisee kaksihaaraisia ja hoitaa myös kutiavaa tai hilseilevää päänahkaa. Se ei jätä rasvaista tuntua hiuksiin. Arganöljy on oivallinen apu myös takkujen selvityksessä ja sitä kannattaa lisätä hiuslatvoihin pesun jälkeen. Se nimittäin suojaa kuumuudelta föönauksen aikana. Ja jättää hiuksiin kauniin, terveen kiillon.

Öljyä voi käyttää hiuksissa monin tavoin riippuen tarpeesta ja hiusten kunnosta. Sitä käytetään tehohoitona esim löylyn ajan tai hiusnaamiona jopa yön yli. Öljyä voi myös lisätä aamuisin tai aina tarvittaessa muutamaan tipan antamaan kiiltoa ja esim poistamaan hiusten sähköisyyttä tai liikaa kihartumista. Silloin öljy lämmitetään ensin hieromalla sitä käsien välissä, jonka jälkeen sormet juoksutetaan hiuslatvojen läpi.

7. Kynnet kauniiksi ja kiiltäviksi

Kynnet käsissä ja jaloissa hyötyvät myös Arganöljyn kosteuttavista ja hoitavista ominaisuuksista. Kynnet ja kynsinauhat pysyvät terveinä ja kauniina hieromalla niihin säännöllisesti muutaman tippa Arganöljyä.

 

Tuotesuosituksia:

 

100% Puhdas Arganöljy, 100 ml isompi pullo, 34,90,-
Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua


Muut Artikkelit

HUPS! Tuliko hoidettua liikaa? - Yksinkertainen On Kaunista Myös Ihonhoidossa
HUPS! Tuliko hoidettua liikaa? - Yksinkertainen On Kaunista Myös Ihonhoidossa

lokakuu 31, 2021

Joskus iho-ongelmat johtuvat ihonhoidon laiminlyönneistä, mutta yhä useammin esiintyy myös ihon liiallista hoitamista. Syystä voi sanoa, että yksinkertainen on kaunista myös ihonhoidossa. Ja luontokin kiittää!

Jatka lukemista

Viisi loistavaa vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa
Viisi loistavaa vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa

syyskuu 30, 2021

Jälleen on aika siirtyä viileämmän ilman vaatimiin rutiineihin myös ihonhoidossa. Kun kesällä ilman kosteus kannattelee ihonkin kosteutta, syksyn tullen viilenevät ilmat toimivat päinvastoin. Ja se vaatii tehostettua ihonhoitoa itse kullakin.
Onneksi luonnollinen riittävä ihonhoito on helppoa ja suht edullistakin...

Jatka lukemista

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä
Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

heinäkuu 30, 2021

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa. Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja

Jatka lukemista