Heleytä syysihosi – uudet kiinteyttävät kasvovoiteet tulivat

lokakuu 30, 2017

Heleytä syysihosi – uudet kiinteyttävät kasvovoiteet tulivat

Heleytä syysihosi – uudet kiinteyttävät kasvovoiteet tulivat

Uudet, arganöljypohjaiset kiinteyttävät voiteet tulivat ensiesittelyyn viime viikon kauneusmessuilla. Uutukaiset ovat koko nimiltään Pure Argan Intensive Hydration DAY – eli tuttavallisemmin kiinteyttävä kosteusvoide ja Pure Argan Absolute Renewal NIGHT – uudistava hoitovoide.

Luonnon omat aktiiviaineet

Heleällä ja hyvinvoivalla iholla on kyky pitää kosteutta sisällään ja säilyttää kosteustasapaino. Siksi olemmme ajatuksella valinneet uusiin voiteisiimme, tähtiraaka-aineemme Arganöljyn lisäksi, juuri ne luonnon aktiiviaineet, jotka paitsi lisäävät kosteutta ihosoluissa myös ehkäisevät kosteuden haihtumista. Halusimme mukaan tehonsa osoittaneita, viimeisimmän tiedon mukaisia antiaging-ainesosia, kuten ihoa kiinteyttävää Hibiscusta ja superkosteuttavaa hyaluronihappoa ja ihosolujen kollageenintuotantoa edistäviä kasvikunnan aminohappoja.

Kiinteyttävä Kosteusvoide

Pure Argan Intensive Hydration DAY on tehokkaasti kosteuttava, ihon elastisuutta lisäävä kasvovoide. Se on suunniteltu vahvistamaan ihosolujen kimmoisuutta, täyteläisyyttä ja kosteuden sitomiskykyä.
Tehokkaasti kosteuttavat Arganöljy ja hyaluronihappo pehmentävät ja silottavat ihoa. Hibiscus lisää ihon elastisuutta, kohottaa ja kiinteyttää ihoa luonnollisesti. Runsas antioksidanttipitoisuus suojaa ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä.
Voide elvyttää ihon pintakerroksia, jolloin iho näyttää ja tuntuu heleämmälta ja raikkaan kosteutetulta.
Kiinteyttävä Kosteusvoide soveltuu päivävoiteeksi ja meikin alle. Sitä voi rasvoittuvaihoiset käyttää myös 24-h voiteena.

Uudistava Hoitovoide

Pure Argan Absolute Renewal NIGHT on ihoa uudistava ja ikääntymisen merkkejä tehokkaasti ehkäisevä hoitovoide kasvoille. Se on suunniteltu vahvistamaan ihosolujen uusiutumista, kosteuttamaan, kiinteyttämään ja hidastamaan ryppyjen muodostumista. Voiteen sisältämät Arganöljy ja hyaluronihappo tehokosteuttavat, pehmentävät ja silottavat ihoa. Kollageenin tuotantoa stimuloiva aminohappo lisää ihon elastisuutta. Hibiscus kohottaa ja C-vitamiini heleyttää. Sisältää myös retinolihappoa joka on ihoa nuorentavan A-vitamiinin luonnollinen muoto. Hoitovoide uudistaa ihon pintakerrosta, jolloin iho näyttää ja tuntuu levänneeltä, heleältä ja hyvin kosteutetulta

Voiteiden luonnolliset tehoaineet:

Arganöljy, tähtiraaka-aineemme, koostuu yli 80 prosenttisesti välttämättömistä rasvahapoista, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti tukkimatta huokosia. Se myös sisältää runsaasti ihovitamiineiksi kutsuttuja A- ja E-vitamiineja, jotka ravitsevat, pehmentävät ja heleyttävät ihoa. Arganöljy tasoittaa ihon värieroja ja vähentää punaisuutta.
Hibiscus on yksi tehokkaimmista kasvikunnan aktiiviaineista ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Sitä kutsutaankin lempinimimellä ‘kasvikunnan botox’. Hibiscus lisää ihon elastisuutta, kohottaa ja kiinteyttää ihoa luonnollisesti.
Hibiscus myös torjuu ihon elastiinisäikeitä rikkovaa haitallista entsyymielastaasia.
Dipalmitoyl hydroxyproline on kasvikunnasta peräisin oleva aminohappo. Se stimuloi ihon kollageenin tuotantoa, kosteuttaa intensiivisesti ja saa ihosta kiinteämmän sekä hidastaa ryppyjen muodostumista.
Hyaluronihappo sitoo ihosoluihin kosteutta paremmin kuin mikään muu luonnon aine ja samalla se elvyttää ihon pintakerroksia. Yksi nuoren ihon piirteistä on kyky pitää kosteutta sisällään ja säilyttää kosteustasapaino. Hyaluronihappo hidastaa ikääntymisen myötä tapahtuvaa kosteuden sitomiskyvyn heikkenemistä.
Betula Alba – Koivunmahlauute sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vanhentavilta stressitekijöiltä. Se sisältää myös B1-, B2-, A-, C-, ja E-vitamiineja, jotka ravitsevat ja pehmentävät ja heleyttävät ihoa. (Sillä on myös huokosia supistavia ominaisuuksia.)
Pellavansiemenöljy sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia Omega-rasvahappoja. Runsas Omega3 eli alfalinoleenihappopitoisuus heleyttää ja hoitaa ihoa.
AHA- eli hedelmähapot edesauttavat hoitavien aineososien imeytymistä sekä vahvistavat ihon omaa suojaavaa vaippaa. Ihoa heleyttävä vaikutus.

Okabo Organicsin voiteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty avainlipputunnus.

Uudet Arganöljypohjaiset kiinteyttävät voiteet nyt edulliseen yhteishintaan. Klikkaa tästä.
Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua


Muut Artikkelit

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

syyskuu 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Jatka lukemista

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä
Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

heinäkuu 30, 2021

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa. Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja

Jatka lukemista

Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!
Kesä. Läheiset. Aurinko. Vesi. Iho. Hiukset - ja Okabon Arganöljy!

kesäkuu 28, 2021

Kesä! Aurinkoa ja lämpöä - pelkkää olemisen keveyttä. Nautitaan ulkoilmassa nyt. Pienellä varautumisella etukäteen iho ja hiukset nauttivat auringosta ja merivedestä yhtälailla. Arganöljy on loistava after sun -käytössä, se rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta.  Ja arganöljypinnoite auttaa suojaamaan hiuksiasi uidessa.

Jatka lukemista