Arganöljy TOP 7 – vartalolle ja hiuksille

maaliskuu 01, 2016

Arganöljy TOP 7 – vartalolle ja hiuksille

Arganöljy TOP 7 – vartalolle ja hiuksille

Arganöljyn hyvää tekevistä vaikutuksista hyötyy kasvojen lisäksi koko keho. Arganöljy sisältää iholle välttämättömiä, kosteuttavia rasvahappoja sekä E- ja A-vitamiineja, jotka ovat varsinaisia ihovitamiineja. E-vitamiini mm tehostaa ihosolujen aineenvaihduntaa ja edesauttaa niiden uusiutumista. A-vitamiini taas auttaa pitämään ihon terveenä ja voi ehkäistä sen ennenaikaista vanhenemista. Kaikki tämä pätee tietysti kasvojen ohella myös vartalon ihoon ja hiuksiin.

Alla on lueteltu 7 vinkkiä, kuinka Arganöljyä voi käyttää vartalon iholla ja hiuksissa.

1. Arganöljyä vartalovoiteeseen

Lisää muutamia tippoja Arganöljyä vartalovoiteen sekaan ja nauti sen hyväätekevistä vaikutuksista koko keholla. Arganöljy jättää iholle kauniin silkinhohteen.

2. Sheivauksen jälkeen

Arganöljy lievittää sheivauksen jälkeistä kirvelyä ja ihoärsytystä. Se rauhoittaa ihon punaisuutta ja häivyttää sävyjen epätasaisuutta. Sopii myös miehille. Käytä Arganöljyä kainalon herkälle iholle,  bikinalueelle ja sääriin. Erityisesti säärien iholle sopii kaunis hohde, jonka Arganöljy saa aikaan.

3. Raskausarvet

Arganöljy ehkäisee raskausarpien muodostumista parantamalla ihon joustavuutta.  Lämmitä muutamia tippoja käsiesi välissä hieroen ja levitä öljyä ongelma-alueille.

4. Hiuksiin jätettävä hoitoaine

Jos sinulla on kosteutusta ja hoitoa kaipaavat hiukset, käytä Arganöljyä hoitoaineena. Hiero pari tippaa (ei liikaa!) puhdasta Arganöljyä ensin käsiesi välissä lämpimäksi ja levitä kauttaaltaan pyyhekuiviin, kosteisiin hiusten pituuksiin. Kampaa hiukset, jotta öljy kulkeutuu hiusten latvoihin saakka. Arganöljy myös suojaa hiuksia kuumuudelta föönauksen aikana.

5. Yön yli-tehohoito hiuksille ja päänahalle

Mikäli hiuksesi ovat hauraat, huonokuntoiset, sähköiset tai helposti takkuuntuvat tai kärsit arasta ja kutiavasta päänahasta, ota tavaksi tehdä yönyli-tehohoito hiuksillesi. Lisää useita tippoja (8-10) Arganöljyä kaikkialle hiuksiin ja päänahkaan. Pistä suihkumyssy tai muovipussi päähäsi ja kiedo koko komeus pyyhkeen sisään ja anna vaikuttaa yön yli. Aamulla pese hiukset normaalisti ja nauti Arganöljyn hoitavista ja kosteuttavista vaikutuksista päänahassa ja hiuksissa.

6. Arganöljy vahvistaa kynsiä ja hoitaa kynsinauhoja

Arganöljy hoitaa tehokkaasti myös rikkoontuneita tai tulehtuneita kynsinauhoja. Se myös vahvistaa hauraita kynsiä, kosteuttaa ja antaa kiiltoa. Hiero Arganöljyä kynsiin ja kynsinauhoihin päivittäin. Muista myös varpaankynnet.

7. Sileät, pehmeät kannat

Kun haluat kauniit pehmeät kantapäät, lisää nukkumaan mennessäsi muutamia tippoja Arganöljyä ongelmakohtiin ja hiero reippain ottein. Pue puhtaat puuvillasukat  jalkaasi ja anna vaikuttaa yön yli. Toista tarvittaessa.
Jos kannat ovat oikein kuivat, tee ensin jalkakylpy. Lisää vatiin lämmintä vettä ja lisää veden sekaan muutamia tippoja Arganöljyä, myös ruusuvesi sopii tähän. Kylvetä jalkoja n 8-10 min. Kuivaa jalat huolellisesti ja raspaa kannat. Levitä jalkoihin ja erityisesti kantoihin Arganöljyä hierovin liikkein. Puhtaat sukat jalkaan ja anna vaikuttaa yön yli.

Tuotesuosituksia:

 

100% Puhdas Arganöljy, 50 ml – 24,90€.

 

100% Puhdas Arganöljy, kasvoille, vartalolle ja hiuksille, 34,90 e
Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen niiden julkaisua


Muut Artikkelit

Viisi loistavaa vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa
Viisi loistavaa vinkkiä ihosi suojaksi, joita tulet tarvitsemaan syksyn viimoissa

syyskuu 30, 2021

Jälleen on aika siirtyä viileämmän ilman vaatimiin rutiineihin myös ihonhoidossa. Kun kesällä ilman kosteus kannattelee ihonkin kosteutta, syksyn tullen viilenevät ilmat toimivat päinvastoin. Ja se vaatii tehostettua ihonhoitoa itse kullakin.
Onneksi luonnollinen riittävä ihonhoito on helppoa ja suht edullistakin...

Jatka lukemista

Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan
Helli Itseäsi Okabon Laadukkaalla Arganöljyllä - 7 tapaa saada iho ja hiukset hehkumaan

syyskuu 01, 2021

Tehosta kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoa upealla arganöljyllä. Se on monikäyttöisyydessään ihastuttava luomutuote, joka on tullut jäädäkseen yhä useamman kauneudenhoitoon. Seuraavassa muutama vinkki, miten saada iho ja hiukset hehkumaan.

Jatka lukemista

Pidennä päivetyksen kestoa Okabon puhtaalla arganöljyllä
Päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla

heinäkuu 30, 2021

Miten päivetyksen saisi kestämään kauemmin? Listasimme 5 ultrahelppoa keinoa, joilla pidentää rusketuksen kestoa. Lyhyesti kuitenkin: päivetys, olipa se oikea tai purkista tullut, kestää pidempään kosteutetulla ja hyvinvoivalla iholla. Käytä siis silkkisiä, nopeasti imeytyviä öljyjä ja

Jatka lukemista