Arganöljy jalkojenhoidossa: näin huolittelet jalkasi

heinäkuu 31, 2018 4 kommenttia

Arganöljy jalkojenhoidossa: näin huolittelet jalkasi

Arganöljy jalkojenhoidossa: näin huolittelet jalkasi

Arganöljy jalkojenhoidossa toimii erinomaisena lisänä ja ravinteikkaana kosteudensitojana. Jalkapohjiin hierottuna se pehmentää kovettumia ja halkeamia kantapäissä. Kynsien pinnalla se ravitsee ja ehkäisee muun muassa liuskoittumista. Arganöljy hoitaa myös kynsinauhoja. Jalat ovat jatkuvasti alttiina erilaisille epäpuhtauksille ja jos minkälaisille haavereille. Arganöljy jalkojenhoidossa on ihanteellinen, sillä se nopeuttaa hiertymien ja haavaumien paranemista ja suojaa ihoa allergeeneilta. Lisää Arganöljyn hyödyistä voit lukea täältä.

Listasin alle muutamia  jalkojenhoitovinkkejä ja Arganöljyn tuomia lisähyötyjä niiden toteutuksessa. Näiden avulla voit pitää jaloistasi entistä parempaa huolta.

1. Pesu torjuu myös infektioita

Jalat pestään päivittäin tai tarvittaessa useammin. Etenkin kesäisin jalat voivat hikoilla jopa desilitran päivässä. Kosteat ympäristöt ovat bakteereille otollinen kasvualusta. Muista myös tarkastaa jalat pesun yhteydessä halkeamilta tai kovettumilta. Monet jalkavaivat alkavat vaivihkaa ja oireettomina.

Jalkojen pesuun kannattaa käyttää mahdollisimman hellävaraista puhdistuainetta. Kuivaa jalat ja erityisesti varpaanvälit huolella pesun jälkeen.

2. Jalkojen kotihoito: lisää jalkakylpyysi loraus Arganöljyä tai ruusuvettä

Tee jalkakylpy lisäämällä vatiin lämmintä vettä. Lorauta sekaan halutessasi Arganöljyä tai ruusuvettä, jotka molemmat pehmentävät ihoa. Anna jalkojen liota 10 min. Kuivaa hyvin ja raspaa kovettumat. Lisää riittävä määrä öljyä jalkoihin reippaasti hieroen. (Muista myös varpaankynnet ja kynsinauhat.) Pue puhtaat puuvillaiset sukat jalkoihin ja anna vaikuttaa yön yli. Saat kauniit, hoidetut jalat.

3. Jalkojen ihon kosteutus

Myös jalkaterien- ja pohjien iho kaipaa kosteutta. Listää pesun jälkeen Arganöljyä hiukan kosteille jaloille, öljy sitoo kosteuden ihoon. Varpaiden välit kannattaa kuitenkin voitelematta, sillä ne voivat parhaiten kuivina.

 4. Valitse sopivat kengät

Vältä liian pieniä kenkiä. Liian pienikokoiset tai huonosti istuvat kengät ovat yleinen syy moniin vaivoihin. Huonosti istuvat kengät aiheuttavat kivuliaita hiertymiä, haavoja ja rakkoja. Lisäksi ne voivat aiheuttaa virheasentoja. Hiertymien ja haavaumien hoitoon suosittelen Arganöljyä. Se edesauttaa pienten nirhaumien paranemista, on koostumukseltaan hellävarainen eikä ärsytä ihoa.

 5. Jalkojen lihakset tarvitsevat harjoitusta

Myös jalkojen lihakset tarvitsevat säännöllistä harjoitusta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita hikijumppaa tai rankkoja liikuntatuokioita. Ämpärijonossa tai bussipysäkillä kannattaa pyöritellä nilkkoja ja polkea paikoillaan, jotta lihakset saavat harjoitusta. Terveet ja hyvinvoivat jalkasi kiittävät sinua varmasti!

Varpaankynnet kuntoon

Terveet ja hyvinvoivat kynnet ovat tärkeä osa huoliteltua ulkomuotoa – myös varpaissa. Kynsien huolittelu onnistuu hyvin kotikonstein. Arganöljy on hyvä ottaa käyttöön myös varpaankynsien hoitorutiineihin.

6. Leikkaa kynnet suoriksi

Tiesitkö, että kynnet kannattaa leikata suoriksi? Kaarevaksi leikatut kynnet saattavat aiheuttaa muun muassa kynsien sisäänpäin kasvua. Klassisen tyylikäs ranskalainen pedikyyri on siis myös järkevä vaihtoehto.

 7. Hauraat ja lohkeilevat kynnet: Arganöljyä kynsille

Arganöljy hoitaa, ravitsee ja vahvistaa hauraita sormien ja varpaiden kynsiä ja ehkäisee liuskoittumista. Kynsiä kannattaakin öljytä säännöllisesti. Näin ennaltaehkäiset lukuisia kiusallisia kynsivaivoja.

Näiden vinkkien avulla jalkasi jaksavat kannatella sinua paremmin.

Tuotesuosituksia:

 

100% Puhdas Arganöljy, 50 ml – 24,90€.

 

100% Puhdas Arganöljy, kasvoille, vartalolle ja hiuksille, 34,90 e
4 vastausta

uvapedataur
uvapedataur

syyskuu 20, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin 500mg Capsules vaa.kcmy.okabo.org.fyy.nb http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

idiepiupewizi
idiepiupewizi

syyskuu 20, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin Amoxicillin sli.jfrb.okabo.org.mir.qj http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

adiofaxaxevey
adiofaxaxevey

syyskuu 20, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxil Amoxicillin Online hnb.ubrg.okabo.org.fln.hw http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

akurvapuu
akurvapuu

syyskuu 20, 2020

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin Amoxicillin 500mg Capsules oef.rhsw.okabo.org.dxu.ui http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

Jätä kommentti


Muut Artikkelit

Hellä öljypuhdistus kasvoille -hyödyt joka ihotyypille
Hellä öljypuhdistus kasvoille – hyödyt joka ihotyypille

syyskuu 30, 2020

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että ihonpuhdistus öljyillä on oikeastaan tehokkaimpia puhdistusmenetelmiä olemalla samanaikaisesti hellävarainen sekä hoitava tapa puhdistaa kasvojen ja dekolteen iho? Oletko öljypuhdistuksesta kiinnostunut, mutta kaipaat ihotyyppikohtaisia vinkkejä sen sujuvaan toteuttamiseen? Blogisarjamme viimeisessä osassa sukellamme öljypuhdistuksen saloihin.

Jatka lukemista

Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin
Näin syöt ihosi kuntoon - ravintosuositukset ihotyypeittäin

elokuu 31, 2020 4 kommenttia

Blogisarjamme toinen osa on täällä! Tänään meitä puhuttaa ihonalainen maailma. Sanontaa mukaillen, ihosi on mitä syöt. Ravintotottumuksillamme voimme vaikuttaa myös ihon kuntoon. Etsimme tähän kirjoitukseen vinkkejä siitä, mitä ja miten syöt ihosi kuntoon ja ravintosuositukset ihotyypeittäin. 

Jatka lukemista

Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?
Mikä hehku! Miksi ihonpuhdistus on niin tärkeää?

heinäkuu 30, 2020 4 kommenttia

Jatka lukemista