Arganöljy on suurin 2000-luvun kosmeettinen ihon- ja hiustenhoitolöytö. Se on oikeastaan aika täydellinen kauneustuote. Se sisältää erittäin runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja ja ravintoaineita. Arganöljyn rasvahapot sopivat täydellisesti ihmisihon ja -hiusten kosteutukseen. Sellaisenaan, luonnon itse muovaamana.  100% puhdas Arganöljy on erittäin tehokas hoitoaine hiusten ja päänahan hyvinvointiin. Se vahvistaa hauraita hiuksia ja vaurioituneita latvoja. Se myös tekee hiuksista helposti käsiteltävät ja antaa loistavan kiillon. Tässä muutama käyttövinkki hiusten ja päänahan hyvinvointiin.

 

1. Kauniit, silkinhohtoiset hiukset

Arganöljy on nopeasti imeytyvä öljy, joka ei jätä rasvaista jälkituntumaa hiuksiin. Se pehmentää, hoitaa ja kosteuttaa hiusta sekä sulkee hiussuomuja ja ehkäisee kaksihaaraisten syntymistä. Arganöljy antaa hiuksille kauniin, terveen hohteen.
Tee näin: sekoita Arganöljyä normaalin hoitoaineesi sekaan (tai korvaa hoitoaine kokonaan muutamalla tipalla Arganöljyä), anna vaikuttaa hetki ja huuhtele. Lisää vielä pari tippaa öljyä kämmenelle, ja hiero kämmeniä yhteen lämmittääksesi öljyn ja vedä sormet läpi pyyhekuivien hiuslatvojen. Näin saat myös lämpösuojan föönauksen ajaksi.

Jos haluat lukea hiustenhoidosta aurinkolomalla, klikkaa tästä.

2. Hyvästit hilseelle

Kuivasta päänahasta johtuva hilse paranee yleensä pari kertaa toistetulla Arganöljyhoidolla.
Tee näin: Levitä muutama pumppaus 100% puhdasta Arganöljyä päänahkaan hierovin liikkein. Lämpö edistää öljyn imeytymistä hoidon tehoa. Saadaksesi lämpövaikutuksen pistä suihkumyssy tai vaikka muovipussi päähäsi ja kiedo pyyheliina pään ympärille. Anna vaikuttaa mahdollisimman monta tuntia, mieluiten yön yli. Pese ja viimeistele normaalisti.

3. Elinvoimaa hiuksille

Jos hiukset ovat erittäin kuivat, haaroittuneet ja elottomat, anna niille tehohoito. Arganöljy sopii kaikille hiustyypeille. Se ravitsee, kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia sekä helpottaa hiuksien kampaamista.
Tee näin: Lisää reilusti öljyä kuiviin hiuksiin, hiero sitä reippaasti päänahkaan ja hiusten pituuksiin. Kun öljy on tasaisesti levitetty läpikotaisin, kiedo pyyhe pääsi ympärille ja vaikka vielä muovipussi kaiken päälle, jotta saat lämpövaikutuksen myös. Anna vaikuttaa 10-30 min (löyly tehostaa vaikutusta entisestään) ja pese hiukset. Et tarvitse enää hoitoainetta.

4. Miehille myös: huoliteltu parta

Arganöljy sopii loistavasti levitettäväksi kasvoille parranajon jälkeen – aivan samoin kuin muidenkin ihokarvojen poiston jälkeen. Se hoitaa ja rauhoittaa pieniä haavaumia ja antaa iholle tervettä hehkua. Kuten hiusta, Arganöljy huoltaa myös partaa. Se edesauttaa parran muodossa pysymistä, taltuttaa takut ja villit partakarvat. Niin – ja antaa hyväkuntoista kiiltoa.
Tee näin: Lisää muutamia tippoja Arganöljyä kasvoille parranajon jälkeen.

Viimeisenä vaan ei vähimpänä mainittakoon, että 100% puhdas Arganöljy ei lisää kenenkään kemikaalikuormaa.