Kerroksia-blogi:
Okabo Organics – hellää ihonhoitoa arganöljyn voimalla

Viime vuosina on tullut markkinoille useita uusia luonnonkosmetiikkabrändejä, joista yksi on nimeltään Okabo Organics. Minulle tulee tuosta nimestä mieleen pieni afrikka-assosiaatio, mutta kyseessä on tosiaankin kotimainen brändi. Okabo Organics haluaa yksinkertaistaa suomalaisnaisten ihonhoitorutiineja tarjoamalla yksinkertaisia, tehokkaita ja helposti keskenään yhdisteltäviä tuotteita.

Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa ja niille on myönnetty avainlippu.

Lue lisää>>

Arganöljyn hyötyjen pikakelauksen jälkeen on aika tutustua kotimaiseen pienyritykseen, jonka intohimona on valmistaa eettisiä, laadukkaita ja fiksun hintaisia arganöljytuotteita.

Okabo Organicsin tarina sai alkunsa kun sen perustaja Terhi löysi ulkomaanmatkallaan arganöljyn, alkoi opiskella aiheesta lisää ja vakuuttui arganin hyödyistä – ja päätti itse perustaa yrityksen, joka edistäisi luonnonmukaista kauneudenhoitoa eettisellä arganöljyllä.

  • Okabo Organics on kotimainen luonnollista kosmetiikka valmistava pienyritys, jonka tuotteilla on Avainlippu-merkki.
  • Okabo ostaa arganöljynsä perusraaka-aineensa eli puhtaan arganöljyn suoraan naisten osuuskunnalta ilman välikäsiä…

Lue lisää>>

Ville Äikäs – Kauneuden ja hyvänolon lähettiläs:
Okabon arganöljytuotteet 

Jos koskaan ikinä milloinkaan olet lukenut blogiani aikaisemmin, olet saattanut törmätä mielipiteeseeni öljyjen käytöstä ihonhoidossa. Ja jos et ole koskaan aikaisemmin lukenut, voit käydä vilkaisemassa ajatuksiani täältä tai täältä. Kun minuun sitten otettiin yhteyttä, että haluaisinko kokeilla sekä ihanaa arganöljyä että uutta mm kaktusviikunaöljyä sisältävää öljyseerumia, oli vastaus aika helppo. TODELLAKIN HALUAN!!

Arganöljy

Ensin pari sanaa itse arganöljystä, joka on siis peräisin arganpuun pähkinöistä. Jotta homma ei olisi ihan niin helppoa, noukitaan arganpuun pähkinät käsin sekä kuivataan auringossa…

Lue lisää>>

@kisblogi – KIS – Keep It Simple:
Okabon liftaavat tuotteet 😍

Ensivaikutelma lyhyesti — WOW. Harvoin tulee vastaan näin onnistunutta kokonaisuutta! Siis kokonaista sarjaa, jossa jokaisen tuotteen koostumus, ihotuntuma, tuoksu ja tehokkuus jättävät lähes sanattomaksi. Oi Okabo, missä olet ollut koko tähän astisen elämäni?⁣ ⁣ The Botox Plant, eli kaunis hibiskus täydentää uutta Pure Argan 24H Miracle Moisturizeria kera rauhoittavan ruusuveden, hyaluronihapon ja karitevoin.

Lue lisää>>

Okabo on todellinen kotimaisen luonnonkosmetiikan erinomainen edustaja. Puhtaisiin, korkealaatuisiin raaka-aineisiin perustuvaa sarjaa ei missään nimessä kannata jättää kokeilematta. Niin uskomattoman vaikuttavia nämä tuotteet ovat olleet! Raaka-aineet eivät suurimmaksi osaksi ole kotimaisia, vaikka niitäkin tuotteista löytyy. Se ehkä on yksi syy, joka tekee sarjasta kiehtovan ja erilaisen, eikä tuotesarjaa välttämättä mielletä kotimaiseksi. Tosin on harvinaista, että kaikki ainesosat olisivat kotimaisia, mutta markkinoinnilla voidaan korostaa juuri niitä kotimaisia osia.

Lue lisää>>

Meikkipää-blogi:
Puhdas iho, kaunis iho

Mielestäni ihonhoidossa tärkeintä on puhdistus. Kaunein iho on hyvin hoidettu, huolella putsattu ja hyvin kosteutettu. Meikit tulevat vasta ihonhoidon jälkeen. Kehotan aina valitsemaan hoitotuotteet, jos asiakas mielii meikkejä ja ihonhoitotuotteita, mutta rahaa on vain toiseen.

Lue lisää>>

Tuubitoleranssi-blogi:
Kotimaista: Okabo Organics

Okabo Organicsin tuotteet perustuvat paljolti arganöljyyn. Arganöljy olikin joitain vuosia sitten melkoinen trendiraaka-aine. Arganöljyssä on runsaasti oleiinihappoa, josta erityisesti kuiva iho hyötyy. Argan on siitä poikkeuksellinen öljy, että myös helposti tukkeutuva iho sietää sitä hyvin. Argan on ominaisuuksiltaan myös tulehdusta rauhoittava —> voi toimia myös aknesta kärsivällä iholla.

Lue lisää>>

Okabo Organics on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on erikoistunut puhtaaseen luomulaatuiseen arganöljyyn. Eksoottisesta nimestä huolimatta tuotesarjan takana on suomalaista huippuosaamista. Okabo Organicsin missiona on helpottaa jokaisen naisen kauneusrutiineja luonnollisin keinoin. Päätuotteena ja raaka-aineena 100% puhdas, superkosteuttava ja terveysvaikutuksiltaan erinomainen Arganöljy. Tässä postauksessa testiin saatujen Okabo Organicsin tuotteiden kokemuksia.

Lue lisää>>

Öljyt ovat mielestäni yksi paras keino suojautua kuivuutta vastaan. Olin siis innoissani saadessani testiin luonnonkosmetiikkamerkki Okabo Organicsin uudet tuotteet, joiden sisällöt pursuavat erilaisia öljyjä. Ensimmäinen uutuus on hellävaraiseen ihonpuhdistukseen sopiva Pure Argan Nourishing Oil Cleanser, jonka jälkeen ihoa hemmotellaan Pure Argan LIFT + GLOW Serum kiinteyttävällä öljyseerumilla.

Lue lisää>>

Sormet suuhun-blogi:
I love me 2018: Superfoodit, luonnonkosmetiikka ja muut messulöytöni

Arganöljyseerumi elvyttää, heleyttää ja uudistaa ihoa. Se lisää ihon joustavuutta, kirkastaa ihon sävyä ja myös vaalentaa ihon läiskiä. Seerumi tuntuu todella samettiselta, ja tuoksuu ylelliseltä. Iho näytti tosiaan heleämmältä seerumin jälkeen, mutta vaikutukset huomaa varmasti parhaiten pidemmällä käytöllä. Okabon öljypuhdistus koostuu ihoa hoitavista ja ravitsevista luonnonöljyistä. Se puhdistaa

Lue lisää>>

Okabo LIFT+GLOW Serum ja Arganöljypuhdistus

Beauty Highlights:
Okabo Organics – ihonhoitoa arganöljyn voimin

Haluan tutustuttaa teidät Okabo Organicsiin, joka hyödyntää tuotteissaan vuosisatoja vanhaa luonnontuotetta: 100% puhdasta arganöljyä. Monikäyttöistäkin monikäyttöisempi arganöljy tunnetaan tänä päivänä oikeana kosmetiikan ihmeöljynä, sillä se sopii niin ihonhoitoon, hiuksille kuin kynsillekin. Kultaöljyksikin kutsuttu argan on jokaisen ihotyypin ystävä – myös kutiavan, aknesta kärsivän ja herkän ihon…

Lue lisää

Okabon ravitseva öljypuhdistus

Siamese Lipstick:
Kotimainen ja luonnollinen Okabo Organics

Sain viime syksynä I love me-messuilta mukaani kiinnostavia uusia luonnonkosmetiikkatuotteita testattavaksi. Kotimainen uusi merkki Okabo Organics lanseerasi messujen aikaan ihonhoitotuotteensa, ja oli kutkuttavaa päästä tutustumaan niihin heti tuoreeltaan. Sain kokeiltavakseni merkin päivä- ja yövoiteet eli  Pure Argan Intensive Hydration Day Kiinteyttävän kosteusvoiteen sekä Pure Argan Absolute Renewal Night Uudistavan hoitovoiteen.

Lue lisää

Okabo Organics päivä- ja yövoide

Kivipuuteri: 
Trooppinen tuulahdus – kotimainen Okabo Organics

Se on tämä auringonpaiste, joka saa keväisen tunnelman aikaan vaikka pakkanen pyörii vielä nurkissa. Myös Okabo Organicsin uusilla kasvovoiteilla saa ripauksen kesää keskellä talvea, vai eikö olekin pirteän vihreät pakkaukset? Okabo Organics on suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki, jolta on ilmestynyt uudet yö- ja päivävoiteet..

Lue lisää

Okabo Organics Kiinteyttävät kasvovoiteet

IS Mystyle: 
Tässäkö salaisuus täydelliseen ihoon? Luonnon ”oma botox”

Hibiscus on kauneudenhoidon uusin hittiainesosa. Sitä kuvaillaan kasvikunnan botoxiksi.
Hibiscus lisää ihon elastisuutta ja kiinteyttää ihoa luonnollisesti, kertoo uutuustuotteiden tiedote. Lisäksi ainetta kuvaillaan luonnon omaksi botoxiksi.
Muun muassa Longevity-sivustolla kerrotaan, että hibiscus voi auttaa…

Lue lisää

Meikkipäät: 
Kotimainen luonnonkosmetiikka kiinnostaa

Huomaan että olen hyvin kiinnostunut, kun kuulen kotimaisista luonnonkosmetiikkatuotteista. Luonnonkosmetiikka on alkanut saada ison roolin omassa ihonhoidossani, vaikka en olekaan mitenkään tietoisesti siihen siirtynyt.
Monet tuotteista ovat todella hyviä, hinta-laatusuhde…

Lue lisää

DAY & NIGHT Voiteet

Sopusointuja: 
3 x suosikkituoksut vartalolle

Olipa helppoa valita kolme parhaan tuoksuista vartalotuotetta, sillä nämä tuoksut ovat miellyttäneet jo pitkään ja huomaan palaavani aina niihin takaisin, vaikka kaapistani löytyy paljon muitakin. Tärkein kriteeri tuoksun suhteen on mietous ja sillä tavalla neutraalius, ettei se sekoita hajuveden tuoksua..

Lue lisää

Nonnula: 
Kaikkeen auttava

Uskoisin, että monet teistä ovat kuulleet ja varmasti käyttäneetkin paljon kehuttua Arganöljyä? Se on yksi maailman yksi tehokkaimpia öljyjä ja sen terveysvaikutukset ovat hyvin laajat. Berberinaiset ovat vaalineet öljyn käyttöä kauneussalaisuutenaan jo vuosisatojen ajan…

Lue lisää

Kivipuuteri: 
Arganöljyn ja suolan suloinen liitto

Vartalokuorinnan käyttö on minulle hemmottelua. Kukapa ei haluaisi eroon kuolleista ihosoluista, joiden poistamisen jälkeen vartalo on pehmeää kuin pumpuli. Tämän lisäksi rakastan tuoksuvia vartalokuorintoja, joiden energinen tuoksu nostaa käyttämisen fiilistä kertoimella ylöspäin. Okabo Organicsin luonnollinen uutuus Pure Argan Luxury Spa Body Salt Scrub on tätä kaikkea ja vielä hiukan enemmän.

Lue lisää


Meikkipää:

Kuonat kiertoon – eli suolakuorinta vartalolle

Okabo on sarja, joka tunnetaan arganöljypohjaisista ja luonnollisista hoitotuotteistaan. Meikkipäät ovat aikaisemmin ihastuneet myös sarjan ruusuveteen.
Tällä kertaa testasin uutukaista, Pure Argan Luxury Spa Body Salt Scrub -suolakuorintaa vartalon iholle. Melko vaatimaton pakkaus saattaa hämätä, mutta kyseessä on todellinen luksustuote. Kreipintuoksuinen, suihkussa käytettävä kuorinta jättää ihon raikkaaksi ja hoidetuksi. Todella hemmotteleva tuote talvilaiminlyödylle kropalle. Ammeelliset voivat levittää kuorintasuolan iholle ja hypätä suolakylpyyn.

Lue lisää

Kivipuuteri:
TODELLINEN MONITOIMITUOTE

Olen nykyään ehdoton öljyjen suosija. Öljyt taipuvat niin moneen käyttötarkoitukseen, että esimerkiksi yhdellä pullolla arganöljyä voi korvata aika monta muuta tuotetta. Arganöljy käy niin hiuksille, vartalolle, kasvoille, päänahkaan ja kynsille. Olin siis aika innoissani, kun pääsin tutustumaan Okabo Organics -merkin kahteen täysin luonnolliseen ja luomuun arganöljyyn sekä ruusuveteen.

Lue lisää>>

Okabo Organicsin tuotteet kukkapedillä

Project Be Good:
LUONNON OMA SUPERFOOD

Oletko kokeillut kesäiholle öljyä? Itse olen tykästynyt kevyempään ihonhoitoon lämpimään vuodenaikaan. On myös niin, että kesällä öljy on usein riittävän kosteuttava tuote kasvojen tai vartalon iholle, eikä vaadi lisäksi tujakampaa voidetta.

Sain testattavaksi uusia Okabo Organics Arganöljy -tuotteita. Arganöljy on ihoa ja hiuksia hoitava puhdas öljy, joka sisältää runsaasti iholle välttämättömiä rasvahappoja ja A- ja E-vitamiineja. Se sopii päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Arganöljyä on nimitetty luonnon omaksi superfoodiksi iholle, sillä se antaa iholle tervettä hehkua, hiuksille ravintoa ja hohdetta. Okabo Organics arganöljytuotteet ovat 100 % luomua, Fair Trade-periaatteita noudattaen tuotettua, ekosertifioitua, korkealaatuista, kylmäpuristettua neitsytöljyä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Lue lisää>>

Okabo Organicsin tuotteet kukkapedillä

Sopusointuja:
2 X PEHMEYTTÄ LUONNOSTA (+vinkki jaloille)

Rakeita rapsahtaa ja räntää rätvättää, mutta silti on hyvä ajatella hiukan vartalon ja jalkojenkin kuntoa. Kyllä ne sukat voi jossain vaiheessa heittää pois täälläkin…

Olen testannut kahta ihanaa luonnonöljyä kevään mittaan: Okabo Organics 100% Pure Argan Oil ja Dr. Hauschka Lemon Lemongrass Vitalising Body Oil, ja tässä on omia kokemuksiani näistä pehmentävistä ihanuuksista.
Lue lisää>>

Meikkipää by Riia ja Laura:
Ruusuvesi kaunistaa

Ruusuvesi täydentää ihonhoidon ja toimii myös moniin ihon pieniin ongelmiin. Sitä voi käyttää aivan kasvoveden tavoin, tasapainottamaan ihon pH:n ja kosteuttamaan ihoa.

Ruusuvedellä on myös muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä entistäkin haluttavamman tuotteen. Ruusuvesi on antibakteerinen tuote, joka hoitaa ihon pieniä haavaumia ja sopii siten myös akneen taipuvaiselle iholle. Jostain syystä kun ruusuvesi mielletään aina kuivan ja herkän ihon tuotteeksi. Akneiho, jos jokin, onkin yleensä hyvin herkkä ja vaatii siksi erityisen hellää hoitoa. Lue lisää>>

Minäkö keski-ikäinen:
Arvonnassa upeaa luonnonkosmetiikkaa Okabo Organicsilta, puhtaita arganöljyjä ja ruususuihke!

Minuun otti yhteyttä Okabo Organicsilta erittäin viehättävä ja sydämellinen nainen, jonka nauravaisuus ja iloisuus tarttui käsinkosketeltavasti sähköpostinkin välityksellä. Kyseli haluanko testata 100% puhtaita fair trade arganöljyjä, toinen tuoksuttomana ja toinen greipin tuoksuisena ja vielä luomuruusuvettä, no halusinhan minä ilman muuta!

Kaiken kukkuraksi settejä tulla tupsahti kotiin kaksi, joten tuuminpa, että arvon toisen teille siellä. Ennen kuitenkin kun kerron arvonnan säännöistä, jaan muutamia käyttökokemuksia ja knoppitietoa tuotteista. Lue lisää>>

Moderni puutalo:
Äidille ja tyttärelle

Jaamme tyttären kanssa kaikenlaista. Neiti lainailee, välillä luvan kanssa ja välillä ilman, äidin käsilaukkuja, koruja, ja kyllä, jotain kosmetiikkaakin, kuten kynsilakkoja. Yhteiskäyttöön päätyi myös tämän tarinan tuote, Arganöljy.

Käväisin alkuviikosta Kaapelin Joulu tapahtumassa, jossa ystäväni ja Okabo Organicsin perustaja Terhi oli myymässä arganöljypohjaisia luonnonkosmetiikkatuotteita. Sain häneltä mukaani kaksi pulloa Arganöljyä. Toinen naturelli tuoksuton, toisessa hienoinen greipin aromi. 100% arganöljy on puhdas luonnontuote… Lue lisää>>